Kız ben seni nerden hatırlıyorum .. senin panikatağın mı wardıSevmedim, sevmiyorum ve sevmeyeceğim.
Daha çok evimdeyim zaten, pandemi öncesi de böyleydi.
Dostlar, arkadaşlar birkaç gidilen mekan, bu kadar.
Daha ötesi yok burada, o sebeple güzel ilişkiler lazım katlanmak için
Çıldırmamak elde degil ne bayik bir ortammis.Güzel ilişki kurmayı çok çalıştımm hatta ilk sene sırf çevre ediniyim diye apartmandaki komşuları çağırdım... ipek halılarından ve delongi kettlelarından bana bahsettiler :))) yerdeki 250 tl yr aldığım ikea halımı küçümseyerek sen kaçarak mı evlendin dediler :0 ( gerçekten dediler ) :))))))
Yok valla, yani bilmiyorum var mıKız ben seni nerden hatırlıyorum .. senin panikatağın mı wardı
Öğretmenim ben bu arada ama çalışmıyorum şuan (pandemiden dolayı) vallahiiii bende komşu sevmem ama yokluk insana herşeyi yaptırtıyor vallahi :)))Ahahahah yaparlar
Ama bu ank ya has bir şey değil, sığ insan yapar.
6 senedir aynı bu evimdeyim daha bir komşuyla selamlaşmak dışında ilişki kurmadım, istemem komşu.
Zırt pırt gitme gelme falan, ıykk.
Şuan pandemi ama etkinliklerde kurslarda yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
Çalışıyorsanız iş arkadaşı, çalışmıyorsanız ya eğitime devam eder ya da bahsettiğim gibi ilgi alanınızda kurslarla çevre edinirsiniz gayet güzel şekilde.
Sormaaaa :) şimdi asansörde gördükçe çocuk ne zaman diye soruyorlar :) kesin arkamdan kısır diyorlardırÇıldırmamak elde degil ne bayik bir ortammis.
Yaaa ne güzel sevmişsiniz.. inşallah bende severim bir gün seveceğime inanıyorum illa bir gün seveceğimSevgilimi, arkadaşlarımı, ailemi bırakıp ankaraya geldim. Eski düzenim gibi bir düzen oluşturamasam da sürekli özlem ve arkadaşlarımdan uzak yalnızlık içinde olsam da sevdim ben. Neden bilmiyorum. Sonra ilişkim bitti burada başka bir ilişkiye başladım. Hala seviyorum kişilerden, ortamlardam bağımsız.
Bazen insanın ihtiyacı olan sadece hava değişikliği oluyor sevmesi için.
Tersle ya şunları.Sormaaaa :) şimdi asansörde gördükçe çocuk ne zaman diye soruyorlar :) kesin arkamdan kısır diyorlardır
Görmüyorum artık evden pek çıkmadığım için...Tersle ya şunları.
Bana da çocuk yap artık sevek diyolarSormaaaa :) şimdi asansörde gördükçe çocuk ne zaman diye soruyorlar :) kesin arkamdan kısır diyorlardır
Neden bilmiyorum aslında hiçbir nedeni de yok ama çocukluğumdan beri hayalim Ankara’da yaşamaktı ankarada okumaktı çok şükür Ankara’ya yakın bir yerde okudum sık sık Ankara’ya da geldim . Nedeni yok aslında ben seviyorum ne kadar da Karadeniz de yaşasam da Ankara hep bi başka geliyor bana .ama o sevdiğim şehir zindan olmuştu eşimden ayrı üniversiteye geldiğim senelerdeAnkara da zorunlu olarak yaşamak.... 4 sene oldu seviyorum seniii seviyorummm seni diyorum yok olmuyor... ankara da yaşayanlar (angaralı olmayan) nasıl sevdiniz söyleyin bana :)
İstanbulu bulmuşta zorunlu yaşamak diyor naş naşİstanbul'da zorunlu yaşamak
Hergün ama hergün İzmir'i özlemek
Herkes alıştığı ve asıl önemlisi ailesinin, sevdiklerinin olduğu şehirde iyi güvende hissediyor:)İstanbulu bulmuşta zorunlu yaşamak diyor naş naş
Ankara da tek sevdiğim bağdaştıracağım kişi eşim var baska kimse yok...Neden bilmiyorum aslında hiçbir nedeni de yok ama çocukluğumdan beri hayalim Ankara’da yaşamaktı ankarada okumaktı çok şükür Ankara’ya yakın bir yerde okudum sık sık Ankara’ya da geldim . Nedeni yok aslında ben seviyorum ne kadar da Karadeniz de yaşasam da Ankara hep bi başka geliyor bana .ama o sevdiğim şehir zindan olmuştu eşimden ayrı üniversiteye geldiğim senelerde
siz de eğer bir şehri bir şeyi sevmek istiyorsanız sevdiğiniz şeylerle insanlarla bağdaştırın
valla ben onu geçtim artık... aile ile hiç bir zaman aynı şehirde olamayacağımız kesin.. ama istanbul güzel şehir ya.... aile eksikliği tamam bambaska ama istanbulda da mutlusundur ...Herkes alıştığı ve asıl önemlisi ailesinin, sevdiklerinin olduğu şehirde iyi güvende hissediyor:)
Olsun işte ne güzel eşiniz orda. Bana ülkeyi verseler istemem eşim neredeyse cennet orasıdır sorgusuz sualsiz severimAnkara da tek sevdiğim bağdaştıracağım kişi eşim var baska kimse yok...
valla ben onu geçtim artık... aile ile hiç bir zaman aynı şehirde olamayacağımız kesin.. ama istanbul güzel şehir ya.... aile eksikliği tamam bambaska ama istanbulda da mutlusundur ...
ben geçen ay ümitköyde mutlukent diye bi yeri keşfettim gerçektende mutlukent haniiii.. heryer ağaçlıkkk kocaman kocaman sessiz sakin harika bi yer gel gelelimki ev fiyatlarının yanına yaklaşılmıyor...sanırım o semtte mutlu olabilirim diye düşünüyorum... köprü. Olayını anlamadım bu arada ne köprüsü acaba :0Ankaralıyım ben ve bozkır işte burası ne yazık ki. Biraz yukarlarda kızılcahamam çamlıdere vs var ama merkeze çok çok uzak. Doğa yok yani. Hatta bir tweet vardı seğmenlerde herkes oturmuş bir yeri izliyor ne var merak ettim asfalt izliyormuş gibi. Biraz ağaçlık olan yerler de çok dolu oluyor. İşte birkaç tepe var oradan da ancak şehrin ışıkları izleniyor. Şahinciler çok var kafanı çeviriyorsun oyun havası oynuyorlar, “la” çok kullanıyorlar ve memur şehri işte. Gece hayatı da pavyon yüzde 65i. Zaten ulus hamamönü tandoğan vs benim haz etmediğim yerler. Bahçeli tunalı vs takılıyordum geçen yıllarda orası hep aynı hep aynı yüzler vs. Yani bu şehri sevmenin tek yolu sana ait bir yer yaratıp orayı sevmek. Ben de sevmiyordum burayı cidden ama bir köprü altıyla olan ilişkimden ötürü sevmeye başladım. Üstünden otoban geçen karşısında köyümsü yerleşim yerleri olan bir köprü dkdkdkdkdk yani diyeceğim o ki nasıl tutulacağınız belli olmuyor buraya.
1 senelik mi evlisin sen daha bakim :) 4. Seneden sonra göricimm seni:)) nedir bu koca aşkıOlsun işte ne güzel eşiniz orda. Bana ülkeyi verseler istemem eşim neredeyse cennet orasıdır sorgusuz sualsiz severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?