Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ankara doğum doktoru serdar oğuz mu, müjde koyuncu mu, ahmet bostancı mı önerirsiniz?
herkese mrb,daha dün hamile olduğumu öğrendim,ilk gebeliğim bnm,ankaraya da 4 ay önce geldik pek bilmiyorum buraları,araştırdım bu 3 isim ağır basıyor..gidenler veya duyanlar var mı?..yardımcı olursanız sevinirim..
slm canım bende kasım 2009 da doğum yaptım ahmet bostanıcyı tavsiye ederim bide ben kızılayda çağ hastanesinde sevgi ateş uçar hanımda doğum yaptım çok memnun kaldım tekrar hamile kalsam yine ona giderim hem özel hemde muayne ücretleri uygun çok fazla para ödemiyosun o zaman normal doğum 600 sezeryanda 800 dü herkes çok ilgili basta sevgi hanım tabi herşeyi rahatlıkla sorabiliyosun her gittiğinde memnun kalıp dönüyosun değerlendir derim