Ben perinatolog takipliyim. Memorialde paket aldım 125 binMerhaba arkadaşlar 10+3 haftalık hamileyim. Artık bir doğum paketi almam gerekiyor ama ne hastane ne doktor araştırmadım henüz. Öneri üzerine araştırıp gitmek istiyorum. Memnun kaldığınız doktor ve hastaneleri benimle paylaşırsanız çok sevinirimAnkara içi olması gerek
Doktorunuzun ismi nedir. Riskli gebelik grubunda olmayan kişilerde gidebiliyor mu ? Memnun musunuzBen perinatolog takipliyim. Memorialde paket aldım 125 bin
Ertuğrul Bey zaten tek perinatolog var memorialde. Evet riskli grup olmayanlarda gidebilir. Benim geçmişte sağlık sorunlarım olduğu için risk almamak adına perinatolog takibi istedim zaten. Doktorumdan çok memnunum ilgili güleryüzlü. Hastane şartlarına henüz şahit olamadım fakat yorumları okuduğumda olumluydu.Doktorunuzun ismi nedir. Riskli gebelik grubunda olmayan kişilerde gidebiliyor mu ? Memnun musunuz
Çok teşekkür ederimErtuğrul Bey zaten tek perinatolog var memorialde. Evet riskli grup olmayanlarda gidebilir. Benim geçmişte sağlık sorunlarım olduğu için risk almamak adına perinatolog takibi istedim zaten. Doktorumdan çok memnunum ilgili güleryüzlü. Hastane şartlarına henüz şahit olamadım fakat yorumları okuduğumda olumluydu.
Merhaba memorialden memnun musunuz ben de Kudret hanıma gitmeyi düşünüyorumBen perinatolog takipliyim. Memorialde paket aldım 125 bin
Hastane için bir şey diyemeyeceğim ben doktorumdan çok memnunum. Yorumları iyiydi.Merhaba memorialden memnun musunuz ben de Kudret hanıma gitmeyi düşünüyorum
Anladım tesekkürlerHastane için bir şey diyemeyeceğim ben doktorumdan çok memnunum.
Medical park keçiören mine hoca çok tatlı ve samimi bir doktor, doğum yapma sürecinde hastane ve çalışanları da çok ilgiliydiMerhaba arkadaşlar 10+3 haftalık hamileyim. Artık bir doğum paketi almam gerekiyor ama ne hastane ne doktor araştırmadım henüz. Öneri üzerine araştırıp gitmek istiyorum. Memnun kaldığınız doktor ve hastaneleri benimle paylaşırsanız çok sevinirimAnkara içi olması gerek
Merhabalar Klinik istemiyorum ya . Ben kendi tüp Bebek doktorumdan cok memnunum ama klinik olduğu için fiyatlar cok uçuk oluyor şuan ki zamanla 180 bin ortalama daha sonra ne olur bellide değil. Teşekkür ederim öneriniz içinNezaket Kadıoğlu Çukurambar muayenehanesi var, Güven'de doğurtuyor. Doğum paketinde tüm tahliller var ayrıntılı usg falan dahil. Doğumu ayrıca ödüyorsunuz, doğum zamanı fiyat bugüne göre zamlı olacaktır tabi
Keçiören bana uzak ama değerlendireceğim listeye yazdım çok teşekkür ederim. Peki doğum paketi şuan Medical Park da ne kadarMedical park keçiören mine hoca çok tatlı ve samimi bir doktor, doğum yapma sürecinde hastane ve çalışanları da çok ilgiliydi
Onu şuan bilemiyorum ben 2024 temmuzda doğum yaptım paketi 2023 aralıkta almıştımKeçiören bana uzak ama değerlendireceğim listeye yazdım çok teşekkür ederim. Peki doğum paketi şuan Medical Park da ne kadar
Doğum dahil ücret midir acaba buBen perinatolog takipliyim. Memorialde paket aldım 125 bin
Kudret hanıma bir kez muayene olmuştum sevmiştimMerhaba memorialden memnun musunuz ben de Kudret hanıma gitmeyi düşünüyorum
Tabi doğum dahilDoğum dahil ücret midir acaba bu
Bir yakınım Medical Park Keçiörende Serap durmuşoğlu ile anlaştı. 80 bin tl’yeKeçiören bana uzak ama değerlendireceğim listeye yazdım çok teşekkür ederim. Peki doğum paketi şuan Medical Park da ne kadar
Ben de tekrar gebeyim henüz paket almadım ama fiyat için görüştüm yakında alacağım. yüksek değildi isterseniz arayıp sorun. Tabi doğum 8 ay sonra olacağı için hastane ödenecek doğum parası o gün zamlanmis olacak.Merhabalar Klinik istemiyorum ya . Ben kendi tüp Bebek doktorumdan cok memnunum ama klinik olduğu için fiyatlar cok uçuk oluyor şuan ki zamanla 180 bin ortalama daha sonra ne olur bellide değil. Teşekkür ederim öneriniz için
Ben de bugün gittim görüştük onunla devam etmeye karar verdimKudret hanıma bir kez muayene olmuştum sevmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?