İsmini öğrenme şansın var mı acabaValla canım klinik konusunda çok haklısın, dermanınız kalmadı
Liv’e de bi sor, orada bir doç varmış, eşimin arkadaşı orada doğurdu geçen ay ve memnundu. Ben Liv’i genel olarak beğeniyorum.
Yani şöyle doktora ayrı hastaneye ayrı tetkiklere ayrı ödeyince fiyatlar cok yükseliyor paket almak daha mantıklı geliyor . Benim doktorumda Hakan Turan Tunalıda kliniği var çok memnunum düşünürseniz oda TOBB da ve güvende doğum yaptırıyorBen de tekrar gebeyim henüz paket almadım ama fiyat için görüştüm yakında alacağım. yüksek değildi isterseniz arayıp sorun. Tabi doğum 8 ay sonra olacağı için hastane ödenecek doğum parası o gün zamlanmis olacak.
Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi imiş doktoru. Kadın doğum için Liv’e hiç gitmedim ama farklı bölümlere gittiğimde hep memnun kaldım. O yüzden seviyorum o hastaneyi. Arkadaş da doğumdan memnun kalmış. Forumda aratınca da çıkıyor 1-2 yorumİsmini öğrenme şansın var mı acabadün bende aradım Liv de fiyatlar genel olarak iyi geldi bana.
Projeye Dahil Olan Hekimler
1. Prof. Dr. Türkan Gülpınar
2. Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç
3. Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi Özkan
4. Op. Dr. Gökhan Kılıç
5. Op. Dr. Özgül Kafadar
6. Op. Dr. Özge Şehirli Kıncı
7.Op. Dr. Çetin Arık
8.Op.Dr.Aytaj Jafarzade
9.Op.Dr.Zeynep Ataman Yıldırım
Doktorlar bunlarmış uzman 74 bin doç 79bin prof 84 bin şeklinde LİV de
Yani şöyle doktora ayrı hastaneye ayrı tetkiklere ayrı ödeyince fiyatlar cok yükseliyor paket almak daha mantıklı geliyor . Benim doktorumda Hakan Turan Tunalıda kliniği var çok memnunum düşünürseniz oda TOBB da ve güvende doğum yaptırıyor
Merhaba bu fiyatlar dogum dahil miİsmini öğrenme şansın var mı acabadün bende aradım Liv de fiyatlar genel olarak iyi geldi bana.
Projeye Dahil Olan Hekimler
1. Prof. Dr. Türkan Gülpınar
2. Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç
3. Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi Özkan
4. Op. Dr. Gökhan Kılıç
5. Op. Dr. Özgül Kafadar
6. Op. Dr. Özge Şehirli Kıncı
7.Op. Dr. Çetin Arık
8.Op.Dr.Aytaj Jafarzade
9.Op.Dr.Zeynep Ataman Yıldırım
Doktorlar bunlarmış uzman 74 bin doç 79bin prof 84 bin şeklinde LİV de
Sincan koruya gidiyorum her şey dahil (doğum da sezaryen normal fark etmez) 40 bin hatta doğum sonrası odada fotoğraf çekimi istenirse 42.500dü sanırım.Merhaba arkadaşlar 10+3 haftalık hamileyim. Artık bir doğum paketi almam gerekiyor ama ne hastane ne doktor araştırmadım henüz. Öneri üzerine araştırıp gitmek istiyorum. Memnun kaldığınız doktor ve hastaneleri benimle paylaşırsanız çok sevinirimAnkara içi olması gerek
Doktorunuz kim?Sincan koruya gidiyorum her şey dahil (doğum da sezaryen normal fark etmez) 40 bin hatta doğum sonrası odada fotoğraf çekimi istenirse 42.500dü sanırım.
Anladım dediğiniz fiyatlandırma ise bencede avantajlı benim kendi doktorumda doğuma muayeneye alıyor birde hastane ayrı alıyor derken ciddi yüksek fiyatlara denk geliyor. Bende bu sebeple yeni arayışlara girdim.Benim dediğim hocanın fiyatının içinde ayrıntılı USG tüm tetkinler (fetal DNA gib çok özel olanlar hariç) var, hastaneye sadece doğum parası ödeniyor. Nezaket Hocanın fiyatı, burada yazan paketlerden düşük. Doğum dahil şu an 105000 gibi bir şey. Sadece doğumu doğum zamanı hastaneye ödeyeceğimiz için onu şimdi ödemeyeceğiz, günü geldiğinde de bugünün fiyatından zamlı olacak haliyle. Maddi olarak avantajsız değil. Ben şu an ikinci gebeliğin başındayım yine kendisi ile anlaşmayı düşünüyorum.
Lokman hekimide öneren çok ama Sincan bana çoooook uzak . Yakınlarda olanlar için fikir olsun. Teşekkür ederim doktor ismide verirseniz daha faydalı olurSincan lokman hekim de bir boğazına kordon dolanması birde plasenta previa iki doğum yaptım memnun kaldım
Evet doğum dahil komple paket olarak fiyatlar bu 23 hazirandan sonra değilim olacağını söylediler umarım yakalayabilirizMerhaba bu fiyatlar dogum dahil mi
Merve Sarıkaya Eraslan bir kere gittim daha ama çok mu çok tatlı bir doktordu ultrasonu kan sonuçlarını her şeyi detaylıca anlattı baya sevdik yani biz.Doktorunuz kim?
Keçiören bana uzak ama değerlendireceğim listeye yazdım çok teşekkür ederim. Peki doğum paketi şuan Medical Park da ne kadar
Ben Pakize hanım a gitmiştim üç doğum da daLokman hekimide öneren çok ama Sincan bana çoooook uzak . Yakınlarda olanlar için fikir olsun. Teşekkür ederim doktor ismide verirseniz daha faydalı olur
Canım ben güvende Yetkin Karasu'da takipliyim, daha önce medikaldeydi oradaki hastaları bile doğum paketlerini iade alıp güvene geldiler. Ben de tüp Bebek öncesi süreçten beri gidiyorum doğumu da nasipse o yaptıracakMerhaba arkadaşlar 10+3 haftalık hamileyim. Artık bir doğum paketi almam gerekiyor ama ne hastane ne doktor araştırmadım henüz. Öneri üzerine araştırıp gitmek istiyorum. Memnun kaldığınız doktor ve hastaneleri benimle paylaşırsanız çok sevinirimAnkara içi olması gerek
Ay harika son bir kaç günüm kaldı paket almak için hemen o doktoruda araştırıyorum. Teşekkür ederimCanım ben güvende Yetkin Karasu'da takipliyim, daha önce medikaldeydi oradaki hastaları bile doğum paketlerini iade alıp güvene geldiler. Ben de tüp Bebek öncesi süreçten beri gidiyorum doğumu da nasipse o yaptıracakkesinlikle harika bir insan, harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim en azından bir kere muayene ol kendin gör
Rica ederim canım, prof olduğu için 115 bin olarak değişmiş doğum paketi ben aldığımda 95ti, ama kesinlikle memnun kalırsın enerjisi o kadar güzel ki, güler yüzlü samimi, muayene süresi 30 dk sana ayrılmış, istediğini sorabiliyorsunAy harika son bir kaç günüm kaldı paket almak için hemen o doktoruda araştırıyorum. Teşekkür ederim
Belli bir haftadan önce mi paket almak gerekiyor?Ay harika son bir kaç günüm kaldı paket almak için hemen o doktoruda araştırıyorum. Teşekkür ederim
Genelde paketler 12. Haftadan itibaren ikili test ile başlıyor her hastane aynı mı bilmiyorum ben 13. Haftamda almış oldum paketiBelli bir haftadan önce mi paket almak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?