Ankara Doktor Önerisi Ve Doğum Paketleri

Valla canım klinik konusunda çok haklısın, dermanınız kalmadı
Liv’e de bi sor, orada bir doç varmış, eşimin arkadaşı orada doğurdu geçen ay ve memnundu. Ben Liv’i genel olarak beğeniyorum.
İsmini öğrenme şansın var mı acaba dün bende aradım Liv de fiyatlar genel olarak iyi geldi bana.
Projeye Dahil Olan Hekimler
1. Prof. Dr. Türkan Gülpınar
2. Doç. Dr. Ümit Yasemin Sert Dinç
3. Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi Özkan
4. Op. Dr. Gökhan Kılıç
5. Op. Dr. Özgül Kafadar
6. Op. Dr. Özge Şehirli Kıncı
7.Op. Dr. Çetin Arık
8.Op.Dr.Aytaj Jafarzade
9.Op.Dr.Zeynep Ataman Yıldırım
Doktorlar bunlarmış uzman 74 bin doç 79bin prof 84 bin şeklinde LİV de

Yani şöyle doktora ayrı hastaneye ayrı tetkiklere ayrı ödeyince fiyatlar cok yükseliyor paket almak daha mantıklı geliyor . Benim doktorumda Hakan Turan Tunalıda kliniği var çok memnunum düşünürseniz oda TOBB da ve güvende doğum yaptırıyor

Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi imiş doktoru. Kadın doğum için Liv’e hiç gitmedim ama farklı bölümlere gittiğimde hep memnun kaldım. O yüzden seviyorum o hastaneyi. Arkadaş da doğumdan memnun kalmış. Forumda aratınca da çıkıyor 1-2 yorum

Benim dediğim hocanın fiyatının içinde ayrıntılı USG tüm tetkinler (fetal DNA gib çok özel olanlar hariç) var, hastaneye sadece doğum parası ödeniyor. Nezaket Hocanın fiyatı, burada yazan paketlerden düşük. Doğum dahil şu an 105000 gibi bir şey. Sadece doğumu doğum zamanı hastaneye ödeyeceğimiz için onu şimdi ödemeyeceğiz, günü geldiğinde de bugünün fiyatından zamlı olacak haliyle. Maddi olarak avantajsız değil. Ben şu an ikinci gebeliğin başındayım yine kendisi ile anlaşmayı düşünüyorum.

Sincan lokman hekim de bir boğazına kordon dolanması birde plasenta previa iki doğum yaptım memnun kaldım

Merhaba bu fiyatlar dogum dahil mi

Sincan koruya gidiyorum her şey dahil (doğum da sezaryen normal fark etmez) 40 bin hatta doğum sonrası odada fotoğraf çekimi istenirse 42.500dü sanırım.

Anladım dediğiniz fiyatlandırma ise bencede avantajlı benim kendi doktorumda doğuma muayeneye alıyor birde hastane ayrı alıyor derken ciddi yüksek fiyatlara denk geliyor. Bende bu sebeple yeni arayışlara girdim.

Sincan lokman hekim de bir boğazına kordon dolanması birde plasenta previa iki doğum yaptım memnun kaldım
Lokman hekimide öneren çok ama Sincan bana çoooook uzak . Yakınlarda olanlar için fikir olsun. Teşekkür ederim doktor ismide verirseniz daha faydalı olur

Keçiören bana uzak ama değerlendireceğim listeye yazdım çok teşekkür ederim. Peki doğum paketi şuan Medical Park da ne kadar

Keçiören medical parkta erkek bir dr için arkadaşım paket aldı. İndirimli fiyattı tabii. 75 bindi herhalde. 79 küsurdu.

Ben istanbulda bi dr için sordum medical parkta 110 bin dediler. Prof.
Diğer drlar için 90 bindi fiyat aynı hastanede. Ama 2-3 ay önce
Şimdi artış var mıdır bilemiyorum
Ankara daha uygun sanırım

Fiyatları öğrenmişsiniz zaten
Şimdi gördüm
Çok iyi fiyatlar bence

Canım ben güvende Yetkin Karasu'da takipliyim, daha önce medikaldeydi oradaki hastaları bile doğum paketlerini iade alıp güvene geldiler. Ben de tüp Bebek öncesi süreçten beri gidiyorum doğumu da nasipse o yaptıracak kesinlikle harika bir insan, harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim en azından bir kere muayene ol kendin gör

Ay harika son bir kaç günüm kaldı paket almak için hemen o doktoruda araştırıyorum. Teşekkür ederim

Ay harika son bir kaç günüm kaldı paket almak için hemen o doktoruda araştırıyorum. Teşekkür ederim
Rica ederim canım, prof olduğu için 115 bin olarak değişmiş doğum paketi ben aldığımda 95ti, ama kesinlikle memnun kalırsın enerjisi o kadar güzel ki, güler yüzlü samimi, muayene süresi 30 dk sana ayrılmış, istediğini sorabiliyorsun benim tüp bebek sürecimde gün gün ilgilendi embriyoyu bile kendisi takip etti her gün aradı, kalp atışını duyduğumuzda gözleri dolmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…