- 23 Kasım 2024
- 52
- 110
- 8
- 30
Hangi hastane ve doktorla anlaştınız acaba fiyatı ne kadardı?Genelde paketler 12. Haftadan itibaren ikili test ile başlıyor her hastane aynı mı bilmiyorum ben 13. Haftamda almış oldum paketi
Merhabalar . Uzun zamandır buralara gelmiyorum kusura bakmayın yeni gördüm. Liv hosbital 80 bine Nazlı topfedaisi ile anlaştımHangi hastane ve doktorla anlaştınız acaba fiyatı ne kadardı?
Doç. Dr. Nazlı Topfedaisi imiş doktoru. Kadın doğum için Liv’e hiç gitmedim ama farklı bölümlere gittiğimde hep memnun kaldım. O yüzden seviyorum o hastaneyi. Arkadaş da doğumdan memnun kalmış. Forumda aratınca da çıkıyor 1-2 yorum
Merhabalar . Uzun zamandır buralara gelmiyorum kusura bakmayın yeni gördüm. Liv hosbital 80 bine Nazlı topfedaisi ile anlaştım
Henüz ben 1 muayene oldum ama bunları duymak beni cok mutlu ettiBenim doktorum da Nazlı hoca. 2 arkadaşım da kendisinde doğum yaptı. Onlar da memnun kaldılar ben de memnunumhastalandığımda gece saat fark etmeden mesajlara cevap verdi, öğle arasını bırakıp benimle ilgilenmişti.
Her muayenede öyle. Bebişin yüzünü görmemiz için elinden geleni yapıyorHenüz ben 1 muayene oldum ama bunları duymak beni cok mutlu ettimuayenede güzel ilgilendi bizimle. ikinci muayenemi bekliyorum şimdi
medikal park hastaneleri bu paketlere taksit yapıyor mu bilginiz var mıKeçiören medical parkta erkek bir dr için arkadaşım paket aldı. İndirimli fiyattı tabii. 75 bindi herhalde. 79 küsurdu.
Ben istanbulda bi dr için sordum medical parkta 110 bin dediler. Prof.
Diğer drlar için 90 bindi fiyat aynı hastanede. Ama 2-3 ay önce
Şimdi artış var mıdır bilemiyorum
Ankara daha uygun sanırım
Deneyimlemedim ama izmirdeki medicalpark ablama taksit olduğunu söylemiştimedikal park hastaneleri bu paketlere taksit yapıyor mu bilginiz var mı
Öncelikle sağlıkla alın kucağınızaHer muayenede öyle. Bebişin yüzünü görmemiz için elinden geleni yapıyor
teşekkür ederimDeneyimlemedim ama izmirdeki medicalpark ablama taksit olduğunu söylemişti
Hayır değilÖncelikle sağlıkla alın kucağınızadaha önce konuşmuştuk sizinle sanki. Görüyorum ki doğum yaklaşmış Nazlı hoca perinatolog mu acaba?
Çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsunHayır değilyaklaştı inşallah
Bu fiyat ne zamana ait ben de ordan paket almak istiyorum ama daha arastiramadimSincan koruya gidiyorum her şey dahil (doğum da sezaryen normal fark etmez) 40 bin hatta doğum sonrası odada fotoğraf çekimi istenirse 42.500dü sanırım.
Bu sadece doğum fiyatı mı? Çünkü öbür türlü çok ucuz.Bu fiyat ne zamana ait ben de ordan paket almak istiyorum ama daha arastiramadim
Şimdi fiyat aldım standart paket 52000 tl op Dr için hersey dahilBu sadece doğum fiyatı mı? Çünkü öbür türlü çok ucuz.
Si
Şimdi fiyat aldım standart paket 52000 tl op Dr için hersey
İkili tarama dortlu tarama var nipt testi her yerde ucretli onun dahil olduğu bir paket yokSadece nist test 20 bin nasl oluyor ki? Testler dahil değil demek ki.
Mayıs ayındaydı. Belki zam gelmiştir şuan bilemiyorum isterseniz arayıp bilgi alın daha iyi olur.Bu fiyat ne zamana ait ben de ordan paket almak istiyorum ama daha arastiramadim
Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallah, umarım hamileliğiniz çok iyi geçiyordurErtuğrul Bey zaten tek perinatolog var memorialde. Evet riskli grup olmayanlarda gidebilir. Benim geçmişte sağlık sorunlarım olduğu için risk almamak adına perinatolog takibi istedim zaten. Doktorumdan çok memnunum ilgili güleryüzlü. Hastane şartlarına henüz şahit olamadım fakat yorumları okuduğumda olumluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?