Ankara dolgu ile yüz tasarımı

ela444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
36
10
36
44
Arkadaşlar merhaba. Yıllar önce burdan burun için öneri aldım. Yapturdım. Çok beğendim. İstanbuldaydı ama gittim. Ankara’da yüz dolgusunda iyi olan bir doktor önerebilir misiniz?? Benim yüzüm zayıf ve erkeksi duruyor. Yaş ilerledikçe kemikler ortaya çıkmaya başladı çirkin bir görüntü oldu çok rahatsızım. Ama eksikler neler yada nerelere yapılması gerektiğini de bilmiyorum. Bu yüzden tasarım yazdım.

Mehmet Akgünü öneririm tüm işlemlerimden memnunum sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim.

Ben biliyorum onu. Beğenmiyorum. Ve Ankara da cok yerde olumsuz sey duydum onunla ılgılı .

SİZİNDE REKLAMCI OLDGUNUZ COK BELLI
Yorum bana ait değil evet ama gözüne takıldı.Burda birçok insan birsürü doktor ismi veriyor reklam olmuyor Mehmet Akgün yazıldığı anda reklamcı deniyor.Uzun uzadıya yazınca reklamcı olunmuyor mu yanı? Ben yüz dolgusu gibi işlemleri hep aynı yerde yaptırdım aslında basında sadece yüz dolgusu için gittim evlilik planlarım vardı yüzündeki çöküntülerden kurtardı beni ve sonuçtan memnun kalınca bi çok işlemi de aynı doktorda yaptırdım.Suana kadar yazdıysam da bildiğimden yazdırdım.Evet olumsuz yorumlarda olcak illa ki her doktor çok harika değil.Her insan gibi her doktorun da ufak tefek hataları olucak şükür bu zamana kadar ne kendim ne götürdüğün birinde sorun çıkmadı.Siz yaptırmayın ama lütfen bilmeden bu damgayı vurmayın ben burda ki çoğu hastayla klinikte de karşılaşıyorum.Yillar öncede gitmeyin demissiniz ne gördünüz ne işlem yaptırdınız da memnun kalmadınız.Memnun olmadığınız zaman niye peşine düşmediniz.Su formdaki on yargılar beni boguyo artık.

SİZİNDE REKLAMCI OLDGUNUZ COK BELLI
Reklamcı? :) Sadece gülüyorum herkes tecrübe paylaşmıyo mu burda ben mi yanlış biliyorum Mehmet Akgünün hastasıyım ve bu zamana kadar gerek lazer olsun gerek diğer işlemler olsun en güzel seçimim oldu.İyi ki önerilerle gitmişim dediğim yerlerden biri.Kimi beğenmeyebilir ama ben beğeniyorum saygı duyuyorum sadece bu şekilde bişey yazmanızı gerektircek bişey yok.

Ben de yaptırmıştım ama memnun kalmadım. 2 cc yapıldı, 5 cc falan yapılmalıydı ama ben tecrübesiz olduğum için doktor oldu dedi. Ben de bi şey söylemeden çıktım. hiçbir şey farketmedi. Juvederm yapıldı. Topaklanma falan olmadı

Back
X