normal olsun diye suni sanci fln aldim ama acilmam olmadi..2 cmle kaldi... bebegimin kafasi da kanala takilinca sezaryene gectik
hepimizde insallahhhGüle güle büyütün inşallah bebeğinizi..
Ahmet beyden neden memnun kalmadınızMerhaba kizlar. 12 haftalik hamileyim. Basindan beri ahmet cingi ye gidiyordum. Bugun fikrim degisti ve gül hocaya gecme karari aldim. Ikili test icin gittim ve inanilmaz ilgilendu benimle. Ultrasyonda bebege bakarken sohbet ettik. Aklimda ki tum sorulari sorabildm en azindan. Gül hoca hakkinda suratsiz sert diye yazmislardi okuyunca sasirdim. Hic oyle biri degil cunku.
Ahmet Hocaya tavsiye üzerine gittik. Güleryüzlü olması çok rahatlatmıştı beni ama. ultrasyon muayanesinde ağzını bıcak açmıyor. İlk hamileliğim dolayısıyla merak ediyorum. işte kese bu bebek bu demedi. baktı baktı kalp atışını dinletti ve tamam bişe yok dedi. soru sorduğumda zorla cevap alabildim. o yüzden ben vazgeçtm. eminim çok iyi bir doktordur ama hastalarla diyolog olayı yok bence. folic verilip verilmeyeceğini bile ben sordum. bana direk folic e başlayacaksın bile demedi. Gül hoca ya ahmet hoca sezeryanda olunca gitmiştim çünkü lekelenmem olmuştu. İnanılmaz güzel ilgilendi benimle içimi rahatlattı. ikili test içinde ona gittim ahmet hocaya soramadığım ne varsa sordum. hepsininde cevabını aldım. dediğim gibi iyi bir doktordur işinde uzmandır buna bişe diyemem. ama hastalarla diyolog olayı yok en azından benle olmadı.Ahmet beyden neden memnun kalmadınız
keesınlıkle doktor ile dıyalog cok onemlı benımde gıttıgım en samımı ılgılı ve sohbet eden doktor ilhamı hoca oda etimed tüp bebekte süper bir hoca ...butun sorularımızı daha biz sormadan cevap verıyor..:)Ahmet Hocaya tavsiye üzerine gittik. Güleryüzlü olması çok rahatlatmıştı beni ama. ultrasyon muayanesinde ağzını bıcak açmıyor. İlk hamileliğim dolayısıyla merak ediyorum. işte kese bu bebek bu demedi. baktı baktı kalp atışını dinletti ve tamam bişe yok dedi. soru sorduğumda zorla cevap alabildim. o yüzden ben vazgeçtm. eminim çok iyi bir doktordur ama hastalarla diyolog olayı yok bence. folic verilip verilmeyeceğini bile ben sordum. bana direk folic e başlayacaksın bile demedi. Gül hoca ya ahmet hoca sezeryanda olunca gitmiştim çünkü lekelenmem olmuştu. İnanılmaz güzel ilgilendi benimle içimi rahatlattı. ikili test içinde ona gittim ahmet hocaya soramadığım ne varsa sordum. hepsininde cevabını aldım. dediğim gibi iyi bir doktordur işinde uzmandır buna bişe diyemem. ama hastalarla diyolog olayı yok en azından benle olmadı.
Böyle doktorlar her zaman bir adim onde oluyorlar. Ben etimed de banu hoca gül hoca ve ahmet hocanin disinda doktor yok saniyordum yeni yeni isimler duyuyorumkeesınlıkle doktor ile dıyalog cok onemlı benımde gıttıgım en samımı ılgılı ve sohbet eden doktor ilhamı hoca oda etimed tüp bebekte süper bir hoca ...butun sorularımızı daha biz sormadan cevap verıyor..:)
pes yani bu kadar zam mı olurkadin dogum ucreti ne olmus acaba? cocuk 39tl den 66tl yr cikmis da:)
yapmislar valla hem de cocuk bolumu devlet hastanesinden beter...pes yani bu kadar zam mı olur
62 lira hala bir artış olmamış. Olmasında aman :)kadin dogum ucreti ne olmus acaba? cocuk 39tl den 66tl yr cikmis da:)
Malesef 79 lira olmus ucret. Dogum ucretleri de artmisHalen 62 TL bakalım :)
Normal dogum 1.469tl 1 gun yatis fiyati sezeryan 1.700 kusur. Ilk dogumsa eger fiyatlar artiyor biraz. Bu soyledigm fiyatlar ilk dogum olmayanlar icin gecerli.Arkadaşlar etimedde doğum 1650 olmuş daha detaylı bilgisi olan varsa yazabilirmi
Hastaneden ve doktordan gayet memnunum. Her zaman randevu saatiminde alindim. Hic beklemedim.meraba kızlar hastaneden memnun musunuz çok kalablık mı ilgi alaka yeterli mi sizce?
Normal dogum 1.469tl 1 gun yatis fiyati sezeryan 1.700 kusur. Ilk dogumsa eger fiyatlar artiyor biraz. Bu soyledigm fiyatlar ilk dogum olmayanlar icin gecerli.
Bende hic anlamadim fiyat listesi verdiklerinde ilk dogum diye belirtmisler.neden ilk doğum ve ikinci doğum arasında fiyat farkı var acaba?
Bende hic anlamadim fiyat listesi verdiklerinde ilk dogum diye belirtmisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?