ankara etimed hastanesi

Ahmet beyden neden memnun kalmadınız

Ahmet beyden neden memnun kalmadınız
Ahmet Hocaya tavsiye üzerine gittik. Güleryüzlü olması çok rahatlatmıştı beni ama. ultrasyon muayanesinde ağzını bıcak açmıyor. İlk hamileliğim dolayısıyla merak ediyorum. işte kese bu bebek bu demedi. baktı baktı kalp atışını dinletti ve tamam bişe yok dedi. soru sorduğumda zorla cevap alabildim. o yüzden ben vazgeçtm. eminim çok iyi bir doktordur ama hastalarla diyolog olayı yok bence. folic verilip verilmeyeceğini bile ben sordum. bana direk folic e başlayacaksın bile demedi. Gül hoca ya ahmet hoca sezeryanda olunca gitmiştim çünkü lekelenmem olmuştu. İnanılmaz güzel ilgilendi benimle içimi rahatlattı. ikili test içinde ona gittim ahmet hocaya soramadığım ne varsa sordum. hepsininde cevabını aldım. dediğim gibi iyi bir doktordur işinde uzmandır buna bişe diyemem. ama hastalarla diyolog olayı yok en azından benle olmadı.

keesınlıkle doktor ile dıyalog cok onemlı benımde gıttıgım en samımı ılgılı ve sohbet eden doktor ilhamı hoca oda etimed tüp bebekte süper bir hoca ...butun sorularımızı daha biz sormadan cevap verıyor..:)

Böyle doktorlar her zaman bir adim onde oluyorlar. Ben etimed de banu hoca gül hoca ve ahmet hocanin disinda doktor yok saniyordum yeni yeni isimler duyuyorum

kadin dogum ucreti ne olmus acaba? cocuk 39tl den 66tl yr cikmis da:)

Arkadaşlar etimedde doğum 1650 olmuş daha detaylı bilgisi olan varsa yazabilirmi
Normal dogum 1.469tl 1 gun yatis fiyati sezeryan 1.700 kusur. Ilk dogumsa eger fiyatlar artiyor biraz. Bu soyledigm fiyatlar ilk dogum olmayanlar icin gecerli.

Normal dogum 1.469tl 1 gun yatis fiyati sezeryan 1.700 kusur. Ilk dogumsa eger fiyatlar artiyor biraz. Bu soyledigm fiyatlar ilk dogum olmayanlar icin gecerli.

neden ilk doğum ve ikinci doğum arasında fiyat farkı var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…