Ben cevaplayayim sorunu :)) evet, orda kaliyor. Cevre yolu Etimesgut cikisina cok yakin.hımm vardır bir hikmeti :)
bu etimed Etimesgut tarafında optimum arkasında kalıyor değil mi
Ben cevaplayayim sorunu :)) evet, orda kaliyor. Cevre yolu Etimesgut cikisina cok yakin.
Ya bana devletteki doktorlar hep bu isi zorla, mecburiyetten yapiyormus izlenimi veriyor. Pek ilgilenmiyorlar sanki, o yuzden hamilelik icin dusunmuyorum devlet..Tamamdir canım hiç gitmedim ama önünden geçtim
Bi de medical park a yakınız ama para tuzağı olduğunu söyleyen de çok bi kere gitmiştim Memnun kaldım aslında ama
Bir aklımda Yenimahalle devlet hastanesini mi bi denesem diyor bi doktoru denemistim oradaki fena ötesiydi :) başka bi doktoru denemek nasıl olur acaba :)
Ya bana devletteki doktorlar hep bu isi zorla, mecburiyetten yapiyormus izlenimi veriyor. Pek ilgilenmiyorlar sanki, o yuzden hamilelik icin dusunmuyorum devlet..
Medical Park'ta Saime Kış'a 100. Yil Hastanesi'ndeyken genel kontrole gitmistim ve memnun kalmistim. Cok tatli biri, bir anne edasiyla yaklasmisti bana :) Diger doktorlarini bilmedigimden yorum yapamam da Saime Hanim'la tecrubem oldugu icin paylasmak istedim :)
Iste ben hep normal dogum yanlisi doktorlari araştırmaya çalışıyorum o yüzden. Bu arada Saime Hanim da sezaryen yanlisi diye okumustum, ben normal muayeneye gittiğimden dogum tarzini bilmiyorum ama tatli bi kadin diye düşünmüştümBen de gittim bi bayan doktora ama adı neydi yaa hatirlayamiyorum tahlilletimi bi bulsam süper olur
Özel hastanenin normal doguma çok sıcak yaklasmamasi beni düşündürüyor :'(
Iste ben hep normal dogum yanlisi doktorlari araştırmaya çalışıyorum o yüzden. Bu arada Saime Hanim da sezaryen yanlisi diye okumustum, ben normal muayeneye gittiğimden dogum tarzini bilmiyorum ama tatli bi kadin diye düşünmüştüm
Evet sana tamamen katiliyorum. Iste buldugum isimleri de bi muayeneye gidip deneyecegim artik... hangisine kanım ısınırsa, normal dogum yolunda olduguna inanirsam onla devam ederim diyorumAynen benim için de önemli bir kriter normal doğum yanlısı olmasi
Daha ilk muayenede "küçük bir sıkıntıda sezaryan a geçeriz" diyen doktor nedense bana inandırıcı gelmiyor
Tabii ki geçeceksin önemli olan anne ve bebeğin sağlığı hayati ama ağzından cikan ilk cümle olup hemen sezeryan sezeryan sezeryan diye tutturan doktorları da anlamıyorum valla :)
Yaa ben sizi hic umutlandırmasamEtimede gidersen bizide bilgilendirirmisin ben etimedde ahmet cingiyi düşünüyorum.morordek
Evet sana tamamen katiliyorum. Iste buldugum isimleri de bi muayeneye gidip deneyecegim artik... hangisine kanım ısınırsa, normal dogum yolunda olduguna inanirsam onla devam ederim diyorum
benim gebelik riskli gebelik sınıfına girdiği için bilemiyorum etimedde riskli gebelikle ilgileniyorlarmı fiyat açısından filan tam bana göre aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?