ankara etimed hastanesi

Ben cevaplayayim sorunu :)) evet, orda kaliyor. Cevre yolu Etimesgut cikisina cok yakin.

Tamamdir canım hiç gitmedim ama önünden geçtim

Bi de medical park a yakınız ama para tuzağı olduğunu söyleyen de çok bi kere gitmiştim Memnun kaldım aslında ama

Bir aklımda Yenimahalle devlet hastanesini mi bi denesem diyor bi doktoru denemistim oradaki fena ötesiydi :) başka bi doktoru denemek nasıl olur acaba :)

Ya bana devletteki doktorlar hep bu isi zorla, mecburiyetten yapiyormus izlenimi veriyor. Pek ilgilenmiyorlar sanki, o yuzden hamilelik icin dusunmuyorum devlet..

Medical Park'ta Saime Kış'a 100. Yil Hastanesi'ndeyken genel kontrole gitmistim ve memnun kalmistim. Cok tatli biri, bir anne edasiyla yaklasmisti bana :) Diger doktorlarini bilmedigimden yorum yapamam da Saime Hanim'la tecrubem oldugu icin paylasmak istedim :)

Ben de gittim bi bayan doktora ama adı neydi yaa hatirlayamiyorum tahlilletimi bi bulsam süper olur

Özel hastanenin normal doguma çok sıcak yaklasmamasi beni düşündürüyor :'(

Ben de gittim bi bayan doktora ama adı neydi yaa hatirlayamiyorum tahlilletimi bi bulsam süper olur

Özel hastanenin normal doguma çok sıcak yaklasmamasi beni düşündürüyor :'(
Iste ben hep normal dogum yanlisi doktorlari araştırmaya çalışıyorum o yüzden. Bu arada Saime Hanim da sezaryen yanlisi diye okumustum, ben normal muayeneye gittiğimden dogum tarzini bilmiyorum ama tatli bi kadin diye düşünmüştüm

Aynen benim için de önemli bir kriter normal doğum yanlısı olmasi

Daha ilk muayenede "küçük bir sıkıntıda sezaryan a geçeriz" diyen doktor nedense bana inandırıcı gelmiyor

Tabii ki geçeceksin önemli olan anne ve bebeğin sağlığı hayati ama ağzından cikan ilk cümle olup hemen sezeryan sezeryan sezeryan diye tutturan doktorları da anlamıyorum valla :)

Evet sana tamamen katiliyorum. Iste buldugum isimleri de bi muayeneye gidip deneyecegim artik... hangisine kanım ısınırsa, normal dogum yolunda olduguna inanirsam onla devam ederim diyorum

Etimede gidersen bizide bilgilendirirmisin ben etimedde ahmet cingiyi düşünüyorum. morordek
Yaa ben sizi hic umutlandırmasam
Etimed benim düsündügüm hastaneler arasında degil ama eskiden o taraflarda oturdugum icin yesa yerini sorunca onu bilgilendirmek icin yazmıstım. Gidenler varsa yazarlar herhalde bu topige.

Evet sana tamamen katiliyorum. Iste buldugum isimleri de bi muayeneye gidip deneyecegim artik... hangisine kanım ısınırsa, normal dogum yolunda olduguna inanirsam onla devam ederim diyorum

aynen canım sanki ben yazmışım gibi okudum mesajını hadi bakalım hayırlısı :)

Ben etimed de banu hanima gidiyordum 28 . hafta plasente previa cikti 30. Hafta ben bu dogumu yapamam zekai tahire git dedi cukurambar koru hastanesinde umit bey var ona gittim 32 . haftamda plasente yukselmis risk kalkmis cok rahat yapariz dogumu dedi yani banu hanim beni 30 haftalikken ortada birakmis oldu biraz vekleyelim takip edelim diyebilirdi

Banu hanımı zaten çok tavsiye etmiyolar yoğunmuş o yüzden ilgilenmiyomuş o yüzden ben ahmet cingide yapıcam doğumu şuan şehir dışındayım ama doğum için ankaraya gidicem maydonose

Slm kizlar konuyu yeni okudum etimedin son guncel fiyatlari hakkinda bilgisi olan var mi ve en onemlisi acil bir durum oldugunda mudahale edebilecek teknik sartlara sahipmiler kuvez, bebek yogun bakim unitesi vs.bu konuda bilgisi olan arkadaslar paylasabilirse cok iyi olur :)

özel hastaneler içinde en uygun olanı ...diğer hastaneler 5000 den baslıyor.

Kızlar etimedde ayrıntılı USG yaptirdinizmi nasıl tavsiye edermisiniz

Kızlarr merhaba ben etimed hastanesinde 3 haziranda doğum yaptım kendi doktorum ahmet beydi ama doktor o gün olmadığı için süleyman bey yaptırdı hastane personeli çok güleryüzlü çok hoşuma gitti herşey mükemmeldi o hastanede doğum yapmak isteyenlere tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…