- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
merhabalar canım,arkadaşlar buraya giden varmı yada dogum yapıp memnun kalan
merhabalar...
ben 2,5 ay önce doğum yaptım o hastanede ve doktorumda Elir Terzi ydi. İnanılmaz memnun kaldım. evet tam randevu saatinde muayene olamıyosun bekliosun ama değer beklediğine (bence =) ) Hasta doktor ilişkisinden daha çok bi arkadaş bi anne gibiydi ... Annecim diye konuşurdu benimle :)
hastalarıyla alakadar ve güleryüzlü işinide çok ii yapıyo.her hastasının doğumuna giriyo gece kaç olursa olsun hemen gelir.
hayırlı doğumlar
canım 1.650 tl ödedik. herşeyi içinde zaten tek kişilik odalar ben epidural sezeryan oldum. Normal doğumun fiyatı tabiki daha düşüktür.Senin normal mi?
her hastasının dogumuna girmiyormu 38.haftama gircem ve fiyatı uygun oldugu için burda dogum yapmayı düşünüyorum
anladım canım bugün gittim elif hanım çok ilgili ve tatlı bi bayan ben çok memnun kaldım keşke daha önce gitseydim
iyilikmeleği, canım yanlış hatırlamıyorsam sen şükran hanıma gidiyordun.
neden değiştirme ihtiyacı hissettin doktorunu?
menun kalmadığın bir şey mi oldu?
bende gebellik öncesi muayene için gittim şükran hanıma
bana biraz fazla rahat geldi.
pek ısınamadım. belki henüz gebelik olmadığı için rahat davranmıştır bilemiyorum
ama biraz hayal kırıklığına uğradım sanki.
senin de doktorunu değştireceğini duyunca iyice içime kurt düştü.
şükran hanıma degil canım güzin hanıma gidiyorum halende devam ediyorum ama orda dogum fiyatları çok uçuk oldugu için zübeyde hanımda dogum yapmaya karar verdim ordada bazı şeyler gördüm vazgeçtim lokman hekimin fiyatı uygun geldigi için gitmeye başladım[/QUOTE
anladım canım çok saol.
en azından doktordan bir şikayetin olmamasına sevindim.
anladığım kadarıyla senin doğumun yakın.
inşallah hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum canım sana.
kendine çok iyi bak.
sevgilerle...
şükran hanıma degil canım güzin hanıma gidiyorum halende devam ediyorum ama orda dogum fiyatları çok uçuk oldugu için zübeyde hanımda dogum yapmaya karar verdim ordada bazı şeyler gördüm vazgeçtim lokman hekimin fiyatı uygun geldigi için gitmeye başladım[/QUOTE
anladım canım çok saol.
en azından doktordan bir şikayetin olmamasına sevindim.
anladığım kadarıyla senin doğumun yakın.
inşallah hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum canım sana.
kendine çok iyi bak.
sevgilerle...
bide güzin hanımı dene istersen tavsiye ederim odası şükran hanımla karşıkarşıya lokman hekimdeki elif hanımda çok iyi onuda tavsiye ederim 38.haftamdayım doguma az kaldı:) t.ederim Rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin
anladım canım bugün gittim elif hanım çok ilgili ve tatlı bi bayan ben çok memnun kaldım keşke daha önce gitseydim
eee anlat ne oldu nededi doktor ? =) =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?