- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
- Konu Sahibi _NarCicegi_
-
9 kilo aldın diye sezeryanmı dedi valla onun niyeti sezeryan yapmak
ben toplamda 21 kilo aldım
devlette benimde şuna git diyecegim bir dr yok ne yazıkki
ben masraf olmasın diye kontorllerimi etlik zübeydede yaptırdım
her gittigimde farklı bi dr oluyordu
36 haftalıkken falan elif hanıma gittim
zübeydenin yanındada linaya gittim ayrıntılıya cinsiyete
36 haftalikken gittiğin zaman kabul ediyorlar mi Son zamanlarda gidince doktorlar kabul etmiyorlar diye okudum . Sen normal doğum mu yapmıştın elif hanim da
son haftalardı kabul etti
ben sezeryanım
suyum azaldı sancım açılmam yoktu
bende riske atmam adına kendi kararımla sezeryan istedim
elif hanıma bekleyelim dedi ama bende korkudan hayır dedim
Tamam canım bende o zaman önümüzdeki haftalarda elif hanim à geçiş yaparım o zaman hayırlısıyla dogururum inşallah
Tamam canım bende o zaman önümüzdeki haftalarda elif hanim à geçiş yaparım o zaman hayırlısıyla dogururum inşallah
merak ettim sizin ve bebeğinizin sağlığı nasıl? istanbulda mı yaptınız doğumu?
Allah kolaylık versin. ileride yoluna giriyor endişelenmeyin. doktorunuz kimdi?Zor bir doğum um oldu erken doğum mecburi olarak oyuzden ankara da yaptım 36 haftalık
Allah kolaylık versin. ileride yoluna giriyor endişelenmeyin. doktorunuz kimdi?
Günaydın:) bende doktor araştırma faslindayim. Koru acıbadem falan doğum için ucretleri biraz yüksek geldigi iÇin bende Lokman hekime gideyim diyorum ama şuan bende kararsızım. Henüz 6 haftalik. Devlette duydum kalp atışını. Takip ve doğum için araştıyorum. Lokman Hekim e gittinmi hangi doktorla görüştün dedikleri kadar yogunmu hala bide memnun kaldın mıyarın muayene için gitmeyi planlıyordum ama kafam karıştı okuduklarımdan
lokman hekim hakkında ıyı şeyler duymayınca gitmekten vazgectım özel keçiören hastanesine muayeneye gittim hem de bakalım iyi hastane mı dıye ve hıc beğenmedim devlet hastanesi çok çok iyi ordan muayene daları bile dapdar içeri girdiğinde şöyle bir duraksıyorsun zaten zübeyde hanım bu hastane yanında lüks kaldı yanı o kadar söyleyeyım. lokman hekim hakkında duyduklarımda arastırma geregı bıle duymamı engelledı . ben kendım goreyım kendım arar vereyım dıyen bırı olduğum halde hiç gerek yok dedimGünaydın:) bende doktor araştırma faslindayim. Koru acıbadem falan doğum için ucretleri biraz yüksek geldigi iÇin bende Lokman hekime gideyim diyorum ama şuan bende kararsızım. Henüz 6 haftalik. Devlette duydum kalp atışını. Takip ve doğum için araştıyorum. Lokman Hekim e gittinmi hangi doktorla görüştün dedikleri kadar yogunmu hala bide memnun kaldın mıiiz
Aa gerçekten mi ben orada doğum yapmayı düşünüyordum 2 kere gittim muayene aynura diye bir doktora memnun kaldım daha zamanım var diye doğum Hakkı'nda konuşmadım bakım üni. Varmı hiç sormamıştımÖzel Keçiören hastanesinde yeni doğan yoğum bakım yok allah göstermesin ters birşey olursa bebeği sami ulusa gönderiyorlarmış
bende hastane arıyorum ankaradaysan ankara 2017 sayfasına gel canım hastane bılgılerı fıyatları orada varBnde dr ve hastahane arayisi icindeyim.ozellerde fiyatlar cok yuksek.napcam bilmiyorm
şu sayfaya bak burada topluyoruz fıyat ve hastane bılgılerınıLOKMAN HEKIM ETLIK-muayene 60-normal dogum 2050- sezeryan 2650
KORU CUKURAMBAR- muayene 235 - dogum ayni 4750
KORU SINCAN-muayene 110-dogum farketmez 2300
MEDICANA-muayene 220 -normal doğum 4200- sezeryan 4750
LIV HOSPITAL -muayene 215
MEDICAL PARK - muayene 99 ile 228 arasi
ÖZEL KEÇİÖREN HASTANESİ - muayene 30-normal dogum 1350 - sezeryan 1850
Canim bende hastaneleri aradim bu fiyatları verdi. Bende genel muayenelerimi devlette yapmayi düşünüyorum özel konusunda çünkü daha icime sinen bi yer olmadi özel keçiören hastanesini dusunuyodum ama sen böyle deyince simdi onuda bilemedim. Doguma kadar orda devam edeyim istiyorumiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?