Ankara Etlik Lokman Hekim Hastanesi

merhaba bende zekai tahir burak hast gidiyorum ama orda doğum yapmak istemiyorum. lokman hekimin şuanki fiyatı nedir? normal doğum isitiyorum. doktor seçtiğinde fiyat değişiyormu? melese elif hanımın fyatı başka diğer bir doktorun fiyatı başkamı yoksa hepsi aynımı?

fiyattan tam emin degilim ama normal 1000 sezeryan 1500 olması lazım fiyat konusunu eşimin bi tanıdıgı halletti dr ların fiyatları hakkındada bi bilgim yok siz emin olmak için bigün bence lokman hekime gidip görüşün kadın dogum muaynesi ssk lıya 52 lira artı 15 lirada nst ücreti alıyorlar elif hanım normal dogumdan yana mecbur olmadıkca sezeryan yapmayacagını söylüyor

Doktor seçimi fiyatı değiştirmiyor. Hepsi aynı ücret farkları yok . ben epidural sezeryan oldum 1.650 TL ödedim ama normali bilmiorum

teşekkür ederim arkadaşlar bugün bebegim 43 günlük oldu sorularınız varsa cevaplarım kızlar

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmirum........

doğumu orda mı yaptınız ? ben şu an hastane araştırıyorum doğum için. tahlillerimi gata da yaptırıyorum. doğum ücreti ne kadar verdiniz?

Merhaba Etlik lokman hekim Sebahat hanm hakkında bilginiz var mı elif hanim mi Sebahat hanım mi kararsız kaldım

istanbulda düşünüyorsan özele hiç para verme canım ya

Oyle düşünüyorum canım Ailem istanbul da ama ben çok Kilo aldım 70 ile başladım 79 oldum gittiğim dr sezeryan yanlısı takma kiloyu kafana diyor.
Bu süreden sonra pek test falan kalmadı en son ayrıntılı ultrason olduk
devlette iyi bir dr bilsem giderdim yenimahalle Batıkent de oturuyorum

9 kilo aldın diye sezeryanmı dedi valla onun niyeti sezeryan yapmak
ben toplamda 21 kilo aldım
devlette benimde şuna git diyecegim bir dr yok ne yazıkki
ben masraf olmasın diye kontorllerimi etlik zübeydede yaptırdım
her gittigimde farklı bi dr oluyordu
36 haftalıkken falan elif hanıma gittim
zübeydenin yanındada linaya gittim ayrıntılıya cinsiyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…