Gebeliğe Hazırlık Ankara etlik şehir hastanesı rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evlatkbr91

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
554
Puanlar
43
8 ay önce bos gebelıkten kürtaj oldum 2 ay korunduk sonrasında bebek ıstıyoruz olmadı bugün doktor rahim filmi ve sperm testı ıstedı Etlik şehir hastanesınde hangi doktora gitmeliyim giden memnun kalan varmı ve rahim filmi için uzun süre sonrayamı gün verılıyor bılgısı olanlar yardımcı olursa sevınırım

Merhaba çok geçmiş olsun. Rahim filmi için adet olduğunuz gün en geç 2. Gün infertilite bölümüne gidip orda muayene olun sizi yönlendiriyorlar zaten. Adetinizi hesaplayıp ona göre hsg için tarihi de veriyorlar. Eşiniz de aslı başaran adında bi doktor var öncelikle ona randevu almaya çalışsın bulamazsa ki bulamayabilir çok zor bulunuyor ve geç oluyor onun muayene zamanı. Bulamazsa başka üroloji doktorundan en yakın zamana hangisiyse onu alın çünkü sperm testi isterlerse onu da 1-2 hafta sonraya veriyorlar. Aslı hocayı bulana kadar da ayrıca Zaman kaybınız olmasın. İnfertilite 2. Poliklinikte doktor kendisi ilgileniyor gördüğüm kadarıyla diğer klinikleri bilmiyorum ama çoğu asistan oluyor. Benim gördüğüm 2. Poliklinik daha uygun doktorla direkt iletişim kurabiliyorsunuz. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Tekrar çok geçmiş olsun. Allah tekrardan kolaylıkla sağlıklı gebelikler nasip etsin

Dün gıttım adet oldugumda gün verılecegını dusunmemıstım Sımdı adet olmayı beklıcem randevu ıcın şehir dısından gıdıyorum malesef 2 sefer gıdıcem genetik test verdık esımle oda 45 günde cıkarmıs esım sperm testınıde pazartesıye aldı randevuyu bakalım hayırlısı korkuyorum zormu olur dıye tsk ederım destegınız ıcın Allah razı olsun

Ben çektirmedim ama gün vermişti doktor hemen adet sonrasına vermişti geç vermiyorlar. Türkan dikici aktaşa gidiyordum ben çocuk olmadığı için gidiyordum ama rahim filmi çekileceğim ay hamile kaldım. Bana takviye önermişti onları kullanıyordum. Öneririm size de Türkan hanımı. Foliborn Myforce diye bir takviye içiyordum o ay aklınızda bulunsun

Acı eşiğiniz yüksekse dayanabilirsiniz 2-3 dk falan sürüyo zaten Allah yardımcınız olsun. Bana öyle dediler adet bitiminde gittim yer yok alamayız dediler adetin 4. Günü gittim yine doldu alamayız dediler öyle öyle 2 ayım gitmişti benim o sebeple adetin en geç 2. Günü giderseniz veriyolar.

1. Günü gıderım arrık

`