Ankara Fal

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.854
12.419
363
Merhaba arkadaşlar :) bu aralar hayatımda anlam veremediğim şeyler oluyor. düzelip düzelmeyeceğini merak ettiğim ve bir yandan da fal bağımlısı olduğum için Ankara'da falcı soruşturdum. Bir arkadaşım evim cafe sevdayı önerdi. gittim güzel şeyler söyledi ve tutarlı konuştuğunu düşünüyorum ama çıkması biraz imkansız şeyler de söyledi gibi. giden varsa bu hanımefendinin falları çıkıyor mu söyleyebilir mi? ya da ankarada bildiğiniz iyi bir falcı var mı? kafama takmamam gerek ama her faldan sonra yaptığım gibi merak ediyorum çıkar mı çıkmaz mı :(

Merhaba arkadaşlar :) bu aralar hayatımda anlam veremediğim şeyler oluyor. düzelip düzelmeyeceğini merak ettiğim ve bir yandan da fal bağımlısı olduğum için Ankara'da falcı soruşturdum. Bir arkadaşım evim cafe sevdayı önerdi. gittim güzel şeyler söyledi ve tutarlı konuştuğunu düşünüyorum ama çıkması biraz imkansız şeyler de söyledi gibi. giden varsa bu hanımefendinin falları çıkıyor mu söyleyebilir mi? ya da ankarada bildiğiniz iyi bir falcı var mı? kafama takmamam gerek ama her faldan sonra yaptığım gibi merak ediyorum çıkar mı çıkmaz mı :KK43:
Ankara'da bildiğim falcı var
Mune Mune çok iyi bakıyor,gelir şimdi.

Ankara'da bildiğim falcı var
Mune Mune çok iyi bakıyor,gelir şimdi.
Öyle deme sonra şaka olduğu anlaşılmıyor, özel mesaj alıyorum fal bakmam için :))

Konu yanlış bölüme açılmıştı taşımam için esprili bir çağrı yapılmış bana @kucukfeminist ;)

bilemedim nereye açacağımı taşıdığınız için teşekkür ederim :KK70:
:KK70::KK70:
Tamam o zaman, ben falcı değilim taşıyıcı ekibim :KK70:
Gerçi arada bir sihirli küreme bakıp kim uyarı alacak öngörüyorum ama o sayılmaz :KK70:

Hakkında fikir almak istediğiniz falcıyı şu topikte de sorup soruşturabilirsiniz ----> Ankara'daki Falcılar

:KK70::KK70:
Tamam o zaman, ben falcı değilim taşıyıcı ekibim :KK70:
Gerçi arada bir sihirli küreme bakıp kim uyarı alacak öngörüyorum ama o sayılmaz :KK70:

Hakkında fikir almak istediğiniz falcıyı şu topikte de sorup soruşturabilirsiniz ----> Ankara'daki Falcılar
oraya da yazdım şimdi teşekkür ederim ama reklam yorumları falan da var ya kafam karışmıştı oradan araştırırken o yüzden yeni konu açtım.

oraya da yazdım şimdi teşekkür ederim ama reklam yorumları falan da var ya kafam karışmıştı oradan araştırırken o yüzden yeni konu açtım.
Yeni olanlar üstüne alınmasın hepsi için söylemiyorum genellemelerden de hoşlanmam ama biraz daha eski ve mesaj sayısı kabarık olan kişilerin yorumlarını değerlendirmenizi tavsiye ederim.

merhaba arkadaslar bugun cok mutluyum fal baktırdım ve kadın harıka seyler soledı ılk gıttım referans uzerıne medyum sıbel ankara kızılayda ben ankaraya okumaya geldım gecmısıme aıt cok sey bıldı ve ben şok!! ama cok ıyı seyler olacagını soyledı ve ondan dolayı mutlulugumu paylasmak ıstedım. canım ablama buradan cok tsk edıyorum .mutlu ettıın benı allah razı olsun senden ..:)))

merhaba arkadaslar bugun cok mutluyum fal baktırdım ve kadın harıka seyler soledı ılk gıttım referans uzerıne medyum sıbel ankara kızılayda ben ankaraya okumaya geldım gecmısıme aıt cok sey bıldı ve ben şok!! ama cok ıyı seyler olacagını soyledı ve ondan dolayı mutlulugumu paylasmak ıstedım. canım ablama buradan cok tsk edıyorum .mutlu ettıın benı allah razı olsun senden ..:)))

Hemen de gelip burada üyelik alayım ve Sibel ablanın reklamını yapayım dedin öyle mi? Canım yaaa böyle iyi insanlar kaldı mı bu hayatta yahu?

Merhaba arkadaşlar :) bu aralar hayatımda anlam veremediğim şeyler oluyor. düzelip düzelmeyeceğini merak ettiğim ve bir yandan da fal bağımlısı olduğum için Ankara'da falcı soruşturdum. Bir arkadaşım evim cafe sevdayı önerdi. gittim güzel şeyler söyledi ve tutarlı konuştuğunu düşünüyorum ama çıkması biraz imkansız şeyler de söyledi gibi. giden varsa bu hanımefendinin falları çıkıyor mu söyleyebilir mi? ya da ankarada bildiğiniz iyi bir falcı var mı? kafama takmamam gerek ama her faldan sonra yaptığım gibi merak ediyorum çıkar mı çıkmaz mı :KK43:

Ben sakarya caddesinde hoşbeş cafede gürcü Naile ablaya bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim,herşeyi biliyor demişti,dediği kadar var,benim de herşeyimi bildi,imkansız dediğim şeyler çıktı,gelecekle ilgili dedikleri hep çıktı,isim bile verdi,ondan başkasına fal baktırmıyorum artık,tarot kahve su falı hepsinde çok iyi,kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhaba arkadaşlar bende arıyordum iyi birisini arkadaşım götürdü Gülay hanıma çok memnun kaldım tutarlı umut satmiyor kendinden emin söylediklerini tek tek yaşadım açıda olsa deneyin derim

Back
X