Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi hastanesinde tüp bebek yaptiran var mı?

Hayırlı olsun canım.ortam nasıl di cnm..kalAbalık mi yine..memnun olan cok mu cnm
Çok da kalabalık sayılmaz . Ortam iyi bence olması gerektiği gibi . Ben memnunum başkalarını bilmem ama . Ama su var ki Labaratuar ı nasıl acaba o konuda biraz supheliyim

Ben ankara da yaşamadığım için hiç bilmiyorum gazi ya da diğer hastahanele r nasıldır .

Merhaba, ben de daha önce medicanada yaptırdım. Çok ticari geldiği için şimdi gaziyi düşünüyorum. Teknoloji aynı, herşey aynı bu işlemlerde bana göre. Laboratuvar ve dr kalitesi ve ilgisi bence önemli olan. Raporum da yok yaştan dolayı. Yeter para bayıldığımız diyorum. Neden gaziyi istiyorum bilmiyorum. Hatta hangi doktorlar var onu bile bilmiyorum. Garip bi şekilde beni çekiyor. 4400 TL dediler işlemler için. Siz ne kadar ödediniz?

Merhaba, ben de daha önce medicanada yaptırdım. Çok ticari geldiği için şimdi gaziyi düşünüyorum. Teknoloji aynı, herşey aynı bu işlemlerde bana göre. Laboratuvar ve dr kalitesi ve ilgisi bence önemli olan. Raporum da yok yaştan dolayı. Yeter para bayıldığımız diyorum. Neden gaziyi istiyorum bilmiyorum. Hatta hangi doktorlar var onu bile bilmiyorum. Garip bi şekilde beni çekiyor. 4400 TL dediler işlemler için. Siz ne kadar ödediniz?
Mrh canım bende oyle düşünüyorum..inan bahceciylr bikere konustum fiyat sormak için 2gune bi arıyorlar acmiyorum;))ben gecen sene yaptirmistim gazide.1800 du hastane 2bin fln fln da ilaclar tuttu cnm.simdi 4400 hastane..Ismail bey var çok iyi buluyorum ben.baska bir doktor daah varmis simdi ama adını bilmiyorum onasil onu da bilmiyorum..kaçıncı olcak cnm senin.ben 3.tup bebek olcak.30 yaşındayım

Mrh canım bende oyle düşünüyorum..inan bahceciylr bikere konustum fiyat sormak için 2gune bi arıyorlar acmiyorum:KK66:)ben gecen sene yaptirmistim gazide.1800 du hastane 2bin fln fln da ilaclar tuttu cnm.simdi 4400 hastane..Ismail bey var çok iyi buluyorum ben.baska bir doktor daah varmis simdi ama adını bilmiyorum onasil onu da bilmiyorum..kaçıncı olcak cnm senin.ben 3.tup bebek olcak.30 yaşındayım

Çok teşekkür ederim yanıtın için. Ben dün gazi hastanesi ve İsmail bey ile görüştüm. Bugün tahlil sonuçlarına göre bir tedavi planlar sanırım. Bu üçüncü olacak sevgili adaşım :) İnşallah emeklerimiz boşa gitmez...

Çok teşekkür ederim yanıtın için. Ben dün gazi hastanesi ve İsmail bey ile görüştüm. Bugün tahlil sonuçlarına göre bir tedavi planlar sanırım. Bu üçüncü olacak sevgili adaşım :) İnşallah emeklerimiz boşa gitmez...
Amin canim bende Allahin izniyle bu hafta içi gelirim görüşürüz belki;)

Nasil begendin mi.hasta Cok mu

Amin canim bende Allahin izniyle bu hafta içi gelirim görüşürüz belki:KK66:
Aaa çok sevinirim. Salı günü E2 değeri için tekrar gideceğim. Hasta vardı baya bugün. Songül hemşireye bayıldım. İsmim Elif, sanırım senin de öyle:KK66:)
Gitmeden önce buradan yazarım. Tanışırız, kader arkadaşı oluruz bakarsın.

Aaa çok sevinirim. Salı günü E2 değeri için tekrar gideceğim. Hasta vardı baya bugün. Songül hemşireye bayıldım. İsmim Elif, sanırım senin de öyle:KK66:)
Gitmeden önce buradan yazarım. Tanışırız, kader arkadaşı oluruz bakarsın.
Insallh tanisirz canım..bakalim bende belki gelirim ogun belki sonraki gunler de;))ilk deneme mi olcak senin cnm.yas kaçtı..kaderimiz ayniymis canım zaten;((

Ben ankaradayim cnm benim de doktorum ismail bey. Ben bu tedavilerde Allah bilir ya hastanelerin laboratuvarlarinin basarida sansi etkiledigini düşünüyorum laboratuvar bölümü çok önemli keşke bilebilsek hangilerinin ekibi basarili diye

Ne yaptınız başladınız mı çok merak
Insallh tanisirz canım..bakalim bende belki gelirim ogun belki sonraki gunler de:KK66:)ilk deneme mi olcak senin cnm.yas kaçtı..kaderimiz ayniymis canım zaten;((

Hayır canım 3.deneme bu. İlki medicanada. İkincisi harran üniversitesinde. 41 yaşındayım :( bu arada

Ne yaptınız başladınız mı çok merak

Hayır canım 3.deneme bu. İlki medicanada. İkincisi harran üniversitesinde. 41 yaşındayım :KK43: bu arada
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin canım.benim de 3 olacak.zor süreçler yaşamayan bilmiyo gerçekten.ins gorusursek konuşuruz.;))

Back
X