- 8 Haziran 2018
- 390
- 647
- 18
- 37
Allah razı olsun canım dualarinizi beklerim:)Elif ece Allah yardimcin olsun cnm insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım dualarinizi beklerim:)Elif ece Allah yardimcin olsun cnm insallah
Iyi diye düşünüyorum canım.hemsireleri cok seviyorum çok iyiler hepsi..diyrm ya geçen sene ikizlerim tuttu ama kısmet değilmiş dünyaya gelmeleriBen geçen konustum gaziyle ama basari orani ile ilgili bisey sormadim acaba sonucu olumlu olanlar çok mu ya da laboratuvari nasildir bilmiyorum ?
Allah hayirlisiyla emeklerimizin karsiligini verir insallah hepimizin yüzü gülsün mutlu olalimIyi diye düşünüyorum canım.hemsireleri cok seviyorum çok iyiler hepsi..diyrm ya geçen sene ikizlerim tuttu ama kısmet değilmiş dünyaya gelmeleri
Gecen sene de mi ayni ekip vardi cnm transferden sonra ne kadar yatiriyorlardi?Iyi diye düşünüyorum canım.hemsireleri cok seviyorum çok iyiler hepsi..diyrm ya geçen sene ikizlerim tuttu ama kısmet değilmiş dünyaya gelmeleri
Evet cnm aynı.bilmiyorum ki cnm oralarla esim ilgilendi hepGecen sene de mi ayni ekip vardi cnm transferden sonra ne kadar yatiriyorlardi?
Himm ben ucret sandım.1saatti galibaElifcim, arkadaş transfer işlemi sonrası yattığın süreyi sormak istemiş. Hemen kaldırmazlar herhalde 1 saat yatırırlar.
Sağol canm bidaha ara sor istersen.onceki fiyatın yanlış olduğu söylendi.yeniden düştü fiyatlarselam:) tedaviye başlayan arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızsağlıkla ve in kısa zamanda kavuşuruz hayallerimize..
bende iki kez aşılama yaptırdım gazide bu ayda adet olursam tüp bebek için gideceğim İsmail hocaya ama fiyat konusunu çok arttırmışlardaha bi kaç ay önce 3,500 -4,000 arası olur en fazla demişlerdi ..
adet oldum maalesef, yarın gideceğim inşallah detaylı bilgi alırım artık :)Sağol canm bidaha ara sor istersen.onceki fiyatın yanlış olduğu söylendi.yeniden düştü fiyatlar
Yarın görüşürüz belki opu olcak benim de:)adet oldum maalesef, yarın gideceğim inşallah detaylı bilgi alırım artık :)
aa o zaman kesin denk geliriz :) sabah 8 de ordayım inşallah ...Yarın görüşürüz belki opu olcak benim de:)
Bende 8de orda olcam kısmet olursa:)açık mısın kapalı mı..kaç yaşındasinaa o zaman kesin denk geliriz :) sabah 8 de ordayım inşallah ...
Benim iş yattı.. Bu güne kadar sürekli tüp bebeğe başlayalım diyen eşim az önce istemediğini söyledi.. Sebebi yokmuş kendiliğinden olmasını bekleyelim dedi...Bende 8de orda olcam kısmet olursa:)açık mısın kapalı mı..kaç yaşındasin![]()
Kaç yıllık evlisin canım.kac yaşındasin.doktorlar bekleyin diyorsa bekleyin canm.ama belli bir sikintiniz varsa görüşün derimBenim iş yattı.. Bu güne kadar sürekli tüp bebeğe başlayalım diyen eşim az önce istemediğini söyledi.. Sebebi yokmuş kendiliğinden olmasını bekleyelim dedi...
4 yıllık evliyiz.. ben 31 eşim 33 yaşında.. 3 yıldır korunmuyoruz, benim tek tüpüm alındı, eşimin spermlerinde sorun var.. aslında ertelemek için hiçbir sebep yok.. ki eşimde öyle düşünüyodu dün akşama kadar ne oldu da böyle bi karara vardı onu da bilmiyorum.Kaç yıllık evlisin canım.kac yaşındasin.doktorlar bekleyin diyorsa bekleyin canm.ama belli bir sikintiniz varsa görüşün derim
Hayırlısı olsun inşallah. Ne zormuş be! Delik deşik oldum resmen. Bi de şu her şeyi bildiğini sanan eşlerin çok konuşması insanda hal bırakmıyor...4 yıllık evliyiz.. ben 31 eşim 33 yaşında.. 3 yıldır korunmuyoruz, benim tek tüpüm alındı, eşimin spermlerinde sorun var.. aslında ertelemek için hiçbir sebep yok.. ki eşimde öyle düşünüyodu dün akşama kadar ne oldu da böyle bi karara vardı onu da bilmiyorum.
inşallah senin için güzel bi gün geçer sağlıklık sağlıklı yumurtaların toplanır ve hayırlı sonuçlarının mutluluğunu paylaşırız :)
Canim benim çok tesekkur ederim.ama madem oyle sorunlar var yerinde olsam hic beklemem4 yıllık evliyiz.. ben 31 eşim 33 yaşında.. 3 yıldır korunmuyoruz, benim tek tüpüm alındı, eşimin spermlerinde sorun var.. aslında ertelemek için hiçbir sebep yok.. ki eşimde öyle düşünüyodu dün akşama kadar ne oldu da böyle bi karara vardı onu da bilmiyorum.
inşallah senin için güzel bi gün geçer sağlıklık sağlıklı yumurtaların toplanır ve hayırlı sonuçlarının mutluluğunu paylaşırız :)
Olsun canm sagol.bende dun cok kotu oldum karın agrim oldu kanama oldu biraz eve gelince.de sonra yine hastahane ye gittik şükür sıkıntı yokmuş normal dendi bayag kontrol oldu.7 yumurta toplandı canim bugun arayamiykrum yarin ariycam cok merak ediyorum bakalim kismet ne olcak..ben hicbizamn sormadim canm kan sonuçlarını bi sıkıntı olsa söylerler zatenelif ece 068 Geçmiş olsun canım. Konuşamadık fazla ben çok stresliydim. Kaç yumoşun oldu hayırlısıyla?
Bi de E2 ve progesteron değerlerin kaçtı opudan önce hatırlıyor musun?