- 11 Ekim 2017
- 26
- 24
- 38
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canim ya.dedigin gibi vakti gelmemiş.insaallh birdahaki sefere olur.Allah büyük..hemen basliycakmisinOlmadı canım ya. 0.27 çıktı beta hcg. Kısmet değilmiş diyelim. Zamanı değilmiş demek ki. Bi dahaki sefere inşallah. Allah sizlere sağlıklı yavrular nasip etsin. Sen yine de bana dua etmeye devam et lütfen. Görüşelim buradan, beni haberdar edin çok öpüyorum.
Geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun insallah umudunu kaybetme insallah Allah en kısa zamanda hayirli evlat nasip etsin ..Olmadı canım ya. 0.27 çıktı beta hcg. Kısmet değilmiş diyelim. Zamanı değilmiş demek ki. Bi dahaki sefere inşallah. Allah sizlere sağlıklı yavrular nasip etsin. Sen yine de bana dua etmeye devam et lütfen. Görüşelim buradan, beni haberdar edin çok öpüyorum.
Gözünaydın cnm insallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Allah isteyen herkese anne olmayi nasip etsin insallah..I
Iyiym canım bu satfadan neden hic bildirim gelmedi bilmiyorum.1tane 5.gun embriyosu transfer oldu canim şükür de tutundu kuzum ama 1haftadır lekelenmem var igneye başladım.ins bi sıkıntı olmaz sizler naptiniz
Yok valla çok yıprandım bu sefer. Maksimum doz ve uzun protokol uygulandı. İlaçların etkisi 1 ay sürermiş normal yolla deneyim bu aşamada dediler. Bakalım kısmet ya.Hayırlısı olsun canim ya.dedigin gibi vakti gelmemiş.insaallh birdahaki sefere olur.Allah büyük..hemen basliycakmisin
Aynen oyle canım surer ilaçların etkisi insallh olur yaYok valla çok yıprandım bu sefer. Maksimum doz ve uzun protokol uygulandı. İlaçların etkisi 1 ay sürermiş normal yolla deneyim bu aşamada dediler. Bakalım kısmet ya.
Sagol canım aminn inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşaallahGözünaydın cnm insallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Allah isteyen herkese anne olmayi nasip etsin insallah..![]()
Insaallh canım..4800 hastane ilk muane 130 flndi galiba.zaten bidaha gerek kalmiyor vermeye..2bin de ilaçlar tuttuSlm. Bisey sormak istiyorum bende gazide ucretli tup bebek dusunuyorum kaça mal oldu yazarmisiniz rica et
merhabalar... ben tedavi aşamasındayım şu anda.. ismail hoca yaklaşık 3 hafta yok ( ameliyat olmuş sanırım, onun yerine onur hoca, nuray hoca hangisi müsaitse o bakıyo) ben ismail hocadan çok memnundum.. ilk dosya açarken bilgi vermişlerdi bize genetik ile ilgili, gerekli olan durumlarda yönlendiriyoruz demişlerdi.. umarım faydalı olmuştur..Mrb.ismail hocaya mı gittiniz.hala orda mı.memnun kaldınız mı.acaba genetik tarama işlemi yapılıyor mu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Ongüne kadar rapor verilebiliyomuş. Ben beş gün istedim.Transferden sonra kaç gün rapor veriliyor?
Hemsireler ve sekreterler disinda hic memnun kalmadim.. Yumurta toplanirken tam bayiltmadiklari icin cektigim o aciyi ve muayeneyi 10 kisinin onünde olurken yasadigim utancı unutamiyorum..Gitttigin gun tup bebege baslatiyolar yumurtan iyimi kotumu onemi yok parasi az olabilir ama inan o az paranin bile karsiligi yokGörüşleriniz nelerdir arkadaşlar?
Canım tavsiye etmiyor musun. Ayrıca sizin tedavi olumlu mu oldu hamilesiniz galibaHemsireler ve sekreterler disinda hic memnun kalmadim.. Yumurta toplanirken tam bayiltmadiklari icin cektigim o aciyi ve muayeneyi 10 kisinin onünde olurken yasadigim utancı unutamiyorum..Gitttigin gun tup bebege baslatiyolar yumurtan iyimi kotumu onemi yok parasi az olabilir ama inan o az paranin bile karsiligi yok
Gazideki olumsuz oldu 3. Tüp denemem baskentte hulusi bey yapti cok şükür şuan hamileyimCanım tavsiye etmiyor musun. Ayrıca sizin tedavi olumlu mu oldu hamilesiniz galiba