Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi hastanesinde tüp bebek yaptiran var mı?

Olmadı canım ya. 0.27 çıktı beta hcg. Kısmet değilmiş diyelim. Zamanı değilmiş demek ki. Bi dahaki sefere inşallah. Allah sizlere sağlıklı yavrular nasip etsin. Sen yine de bana dua etmeye devam et lütfen. Görüşelim buradan, beni haberdar edin çok öpüyorum.

Olmadı canım ya. 0.27 çıktı beta hcg. Kısmet değilmiş diyelim. Zamanı değilmiş demek ki. Bi dahaki sefere inşallah. Allah sizlere sağlıklı yavrular nasip etsin. Sen yine de bana dua etmeye devam et lütfen. Görüşelim buradan, beni haberdar edin çok öpüyorum.
Hayırlısı olsun canim ya.dedigin gibi vakti gelmemiş.insaallh birdahaki sefere olur.Allah büyük..hemen basliycakmisin

Geçmiş olsun cnm hayırlısı olsun insallah umudunu kaybetme insallah Allah en kısa zamanda hayirli evlat nasip etsin ..

I

Iyiym canım bu satfadan neden hic bildirim gelmedi bilmiyorum.1tane 5.gun embriyosu transfer oldu canim şükür de tutundu kuzum ama 1haftadır lekelenmem var igneye başladım.ins bi sıkıntı olmaz sizler naptiniz
Gözünaydın cnm insallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun. Allah isteyen herkese anne olmayi nasip etsin insallah..:dua::KK200:

Hayırlısı olsun canim ya.dedigin gibi vakti gelmemiş.insaallh birdahaki sefere olur.Allah büyük..hemen basliycakmisin
Yok valla çok yıprandım bu sefer. Maksimum doz ve uzun protokol uygulandı. İlaçların etkisi 1 ay sürermiş normal yolla deneyim bu aşamada dediler. Bakalım kısmet ya.

Mrb.ismail hocaya mı gittiniz.hala orda mı.memnun kaldınız mı.acaba genetik tarama işlemi yapılıyor mu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

Mrb.ismail hocaya mı gittiniz.hala orda mı.memnun kaldınız mı.acaba genetik tarama işlemi yapılıyor mu bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
merhabalar... ben tedavi aşamasındayım şu anda.. ismail hoca yaklaşık 3 hafta yok ( ameliyat olmuş sanırım, onun yerine onur hoca, nuray hoca hangisi müsaitse o bakıyo) ben ismail hocadan çok memnundum.. ilk dosya açarken bilgi vermişlerdi bize genetik ile ilgili, gerekli olan durumlarda yönlendiriyoruz demişlerdi.. umarım faydalı olmuştur..

Merhaba kaderdaslarim ben de iki kez negatif tup bebek deneyimim var üçüncüyü yaptirmak için araştırma içindeyim benim rahim kalinlasmasi ve yumurta kalitesi ile ilgili sikintim var. Face de tup bebek gurubunda gazide tedavi olan bir arkadas prp yani kok hucre tedavisi yapilamk istenmis ama o eşi yanimda olmadii icin yaptırmadım diye yorum yazmış fazla da bilgisi yok bu konuda...sizler gazide tedavi olanlar bu konuda bir bilginiz var mi acaba?

Görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?
Hemsireler ve sekreterler disinda hic memnun kalmadim.. Yumurta toplanirken tam bayiltmadiklari icin cektigim o aciyi ve muayeneyi 10 kisinin onünde olurken yasadigim utancı unutamiyorum..Gitttigin gun tup bebege baslatiyolar yumurtan iyimi kotumu onemi yok parasi az olabilir ama inan o az paranin bile karsiligi yok

Hemsireler ve sekreterler disinda hic memnun kalmadim.. Yumurta toplanirken tam bayiltmadiklari icin cektigim o aciyi ve muayeneyi 10 kisinin onünde olurken yasadigim utancı unutamiyorum..Gitttigin gun tup bebege baslatiyolar yumurtan iyimi kotumu onemi yok parasi az olabilir ama inan o az paranin bile karsiligi yok
Canım tavsiye etmiyor musun. Ayrıca sizin tedavi olumlu mu oldu hamilesiniz galiba

Back
X