Tüp Bebek Merkezleri Ankara Gazi Tup Bebek

Doktorun kimdi canim?

2 doktor var sadece tüp bebek bölumunde ismail güler ve onur karabacak.
Benim gittiginde sadece ismail bey vardi canım.sen yaptirdin mi.yada memnun kalanlari duydun mu.ben tabiki ona baglamiyorum dusuklerimi ama yinede insan supheye düşmüyor degil.fiyatlar nekadr arttı ki.

Benim gittiginde sadece ismail bey vardi canım.sen yaptirdin mi.yada memnun kalanlari duydun mu.ben tabiki ona baglamiyorum dusuklerimi ama yinede insan supheye düşmüyor degil.fiyatlar nekadr arttı ki.
Ben yaptirmadim canim, gaziye.. Arastrdm sadece,.. Ben başkentte hulusi hocaya yaptrdm sonuç negatif..

Ben yaptirmadim canim, gaziye.. Arastrdm sadece,.. Ben başkentte hulusi hocaya yaptrdm sonuç negatif..
Oyle mi canım hayırlısı ya hersey Allah tan.bak benim iki kuzum kocaman gitti.acıları hic bitmeyecek.bilemezsin boylesi daha hayirlidr belki.gaziyi dusunuyomusn eger yaptrrsan

Ya yazdıklarınıza acayip duygulandım aktı gözyaşlarım tek tek Bazen birbirini görmeyen tanımayan insanların aynı duyguda buluşmaları ve birbirlerine dua etmelerı. ... dünya o kadar da kötü değil dedittiriyor bana. İki aşılama sonucu ikinci tuttu 8 hafralikken kürtaj oldum ekim Etlik zubeyde de yaptırdım Ama bende tüp bebeği gazı de yaptıracağım Mehmet erdem ayrılmış diye duydum. Zaten şu an kafa olarak temmuz gibi düşünüyorum. Eşim ve bende hiç sorun yok. Hayırlıysa olsun hayirsizsa olmasın diyorum. Sizde evladınız ı sağlıkla kucağınıza alasıniz insallah

Ahhh o gozyaslari hic durmuyor inan.

Gazide kime gittiginizin bence cok da bir onemi yok. Siz 2.kat tup bebek bolumune gidip tahlilleri yaptirip elinize alin en onemlisi bu. Doktorun yonlendirmesiyle tahliller(sizin ve esinizin), Rahim filmi ve histeroskopi yaptirdiktan sonra her seyi ogrenebiliyorsunuz. Ozele de gitcek olsaniz bunlar isinize yarayacak.

Durumunuzu ve cozumunu ogrenmelisiniz. Neden olmuyor sorusunun yanitini bulursaniz izleyeceginiz yolunuzu da bulursunuz. He isterseniz 6 ay sonra tup bebek yapin farketmez.

Bir de bebek dusurunce de soyle dusunmek lazim; Rabbimin bir bildigi vardir daha beterini de yasayabilirdim demek lazim. Umut fakirin ekmegi ama umut edenler gelecege dort elle sarilir. Umudunu kaybedenler negatif cumleler ve dusuncelerle kendini gecmise gomer, ilerleyemez. Biz guclu olalim ki guclu evlatlar yetistirelim.

Dedigim gibi ben herkese yardimci olmaya hazirim, buralardayim. Sevgiler.

Merhaba fazla girmiyorum buraya Olumsuz şeyler okuyunca moralim bozuluyor. Çok teşekkür ederim cevabiniz ve ilginiz için. 2017 de hayatım hastane de geçti Tahlillerim Rahim filmı Laparsokopi histereskopi ameliyatlarim hepsi mevcut Bizde herşey normal eşimde de bende de Dediğiniz gibi Rabbim bilir en hayırlısını Hep diyorum hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın Bu arada aklıma takılan bir şey olursa yazarım size Tekrar teşekkürler Sevgiler....

Merhaba benimde sorunum fsh negatif bir tup bebek tedavisi gecirdim..Şimde yeniden gazide başlamak istiyorum biraz bilgi verebilirmisin muayene ücreti ve doktorlar hakkinda? Randevulumu gidiyoruz.Regl zamanimi gitmek gerekir yoksa oncesinde ön muayenemi olmaliyim? Bu bilgilere çok ihtiyacim var şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…