bnde aslında ikisine de göstermek istemiyorum cnm bora neyse de kırdar biraz garip biri:))
2 .ameliyat olmaz cnm insallah
tatlım persembe ablamın kayınvalide adayına gidicez:)) bnde yarın için bi alısverise cıkıcam haftaya filan gösterebilirm herhalde
ama osman latifogluna gtmek istiyorum aslında sende ona gösterebilsen dha ii olur cnm hem prof hemde dha cok deneyimi vardır mtlaka
ok hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :)
kırdar bey nıye garıp garıp derken amelıyat olan birinın olumsuz yorumunu mu duydun canım ben bugun ona muayene oldum ama sınuzıt amelıyatıda ıstedım ben o benım alanım degıl dedı ama sınuzıt durumuna bakalım dıye benı tomografı cektırmek ıcın yolladı persembeye yetısırsem tekrar ona gorunmeyı dusunuyorum aslında bora beye bu forumdakı tavsıyeler uzerıne gıtmek ıstıyodum ama yokmus bugun burnumun ucuna ve burun kemıgıne de estetık dusunmustum ben kemıgınde bıraz yamukluk var dedı burun ucun gayet guzel dedı oraya gerek yok dedı ama ben burun ucumada ıstıyorum acıl cevap lutfennnnnnnnnnn
Bugün Bora ya da Kırdar bey burnumdaki çıkıntıya bakacaktı benim saat 11de... Uyandım gitmek için ama vazgeçtim. Yok yere panik oluyorum sanırım. Gitsem göstersem bile şu an için yapılacak hiçbir şey yok. Beklemek zorundayım. Kemal hoca masaj yap oraya, kemik olsa bile bastır demişti, benim gibi bir sorun yaşayan varsa masaj yapın lütfen.. Ve bol bol dua edelim. Her şartta 6 ay geçmesi lazım en az... Ben o 6 ayda bütün sorunların geçeceğini umut ediyorum
_cnm burun ucumu degil burun deliklerime dedi büzüsücek dedi büzüşmezse gelirsin lokalle iki dikiş atarız dedi
Fiyatı çok uygunmuş. 5 BİN TL verdim bir de ameliyat için. Daha iyi olur rahat ederim diye. Alakası yokmuş,,,
bncede cnm ii yapmıssın cnkü biraz bos yere panik yapıyosun dısardan da belli olmuyomus
sadece uyandıgında orası dha şiş oluo bastırarak masaj yap gecio aksama dogru
Allah baska dert vermesin hepimize insallah
cok güzel bi dua var aslında onuda paylasıyım sizlerle
bnada onu söylemişti tatlım hatırladım:))
insallah kıkırdak sorunumuz da gecer kısa zmnda
Paylaş tatlım çok iyi olur
Bir de eserek akıllı ben yine vazgeçip gittim, hastaneye gitmeyeceğimi söyledim ve hastaneden şehir dışına çıkmadan uğrayın, tetkik gerekebilir dediler ve ben bir hışımla gittim. Neyseki kıkırdakmış o... Zamanla eriyecek dedi
Masajı nasıl yapıyorsun? orası bende sonradan oluştuğu için masajı sormayı unuttum ben
Burun deliklerinin büzüşmesi neden? Benimde kıkırdak problemim vardı, septum nedeniyle ameliyat olmuştum canlarım. Bana kimse bir şey demedi ya! Ne bahstsızım
arkadaşlar sizce devlette burun estetiğini nasıl yaparlar
bnde aslında ikisine de göstermek istemiyorum cnm bora neyse de kırdar biraz garip biri:))
2 .ameliyat olmaz cnm insallah
tatlım persembe ablamın kayınvalide adayına gidicez:)) bnde yarın için bi alısverise cıkıcam haftaya filan gösterebilirm herhalde
ama osman latifogluna gtmek istiyorum aslında sende ona gösterebilsen dha ii olur cnm hem prof hemde dha cok deneyimi vardır mtlaka
tesekkurler gılebek yarın bende gıdıp bır konusacagım hem saglık sorunum var hemde estetık ıstıyorum acaba fotografını gorebılırmıyım benı cok aydınlatırdın
mis bence sen bi bora beye görün.evde kafayı yemekten iyidir:)hem acil bişey olsa gitmiycenmi,kemal beyimi bekliycen.gidip dersin,doktorum şuan yok şu çıkıntı kafama takıldı falan diye.bi gösteriyim dedim dersin.hem içinde rahatlar
rica ederim ne demek..malesef fotoğraf koymayı düşünmüyorum:/
yok cnm ben tarzına garip dedim:)))
yoksa bi ameliyatna filan demedim sadece bi hastasıyla konusma tarzını duymustum onu garipsemiştim
burun ucuna istiyosan ii düsün cnm bnada kemal hoca burun ucuma yapmadı ama halen bazen yapsamıydı die düsünüyorum
yok cnm ben tarzına garip dedim:)))
yoksa bi ameliyatna filan demedim sadece bi hastasıyla konusma tarzını duymustum onu garipsemiştim
burun ucuna istiyosan ii düsün cnm bnada kemal hoca burun ucuma yapmadı ama halen bazen yapsamıydı die düsünüyorum
ok hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :)
dont forget dun bora bey yokmus kırdar beye oldum muayene ben bugun tomografı cekındım sınuzıtım de var cunku ona bı bakcak benım sonra karar vercem nasıl bır amelıyat olacagıma galıba o sadece estetık yapıyo ben ıkısınıde ıstıyorum nasıl olacak bılmıyorum yarın gene gıtcem tomografı sonuclarını aldım bugun sen kırdar bey hakkında bılgı sahıbımısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?