aa kemal kemal diyodunuz noldu yaw döküldünüz hepiniz:)ama size her sıkıntıda yaparız hallederz demesi benmde garibime gitti.yok törpüleriz falan.öyle yapıcana baştan düzgün yapsana be adam.benim burun kenarımdada çıkıntı vardı ama masajla falan zamanla geçti.ama yanağıma bağlanan yerdeki çıkıntı kemik bi türlü geçmek bilmiyo.masajdanda okadar sıkıldımki anlatamambora hepsine geçer diyo.olmadı törpüleriz falan demedi bana.hangisi doğru bende anlamadım:/
gazi hastanesi için plastikte iyi diyolar.ama doktor konusunu bilemem.eğer para sıkıntınız yoksa özelde olmayı neden düşünmüyosunuz.her mevsimin bi sıkıntısı var ama bence en iyisi geçiş mevsimleri.kışın çok sık grip olacağınız için sıkıntı olur.hatta gripken kesinlikle ameliyat yapılmıyo diye biliyorum.atel çıkana kadar burnunu silemzsin falan.benm kardeşim kışın olmuştu.iç mekandan dış mekana geçtiğinde falan burnu çok sızlamış mesela..
Törpüyü nasıl yapıyorlar tatlım ya? Tekrar mı kesecek?
yok tatlım lokalle girip kücük bi işlem yapıyolarmıs kırıntı gibi düsün kemik kırıntısı orayıda tekrar alıyolarmıs
Ciddi misin? Bu cevaba o kadar sevindim ki! Dile benden ne dilersen!Bitanesin sen! Hiç değilse bir tesellim oldu. Tabi umarım hiç gerek kalmaz buna... Allah gonlumuzdekini veriri umarım
Bu işlemin böyle olduğunu Kemal hoca mı söyledi tatlım? Ben tekrar kesiyorlar siye çok korkuyordum :)
Cnm bi daha kesmezler burun delikleri cok esnekmis kocaman oluyomus bisey takip buyutup mikro aletlerle yapilio islem kapali ameliyatta boyle oluyormus...
Vay be Allah o duruma getirmez umarım ama sevindim tekrar kesmediklerine :) Bana hiç kimse böyle güzel bilgiler vermemişti. Kemal hocanın o 10 dklık deyip durduğu işlemleri ben yine açık teknikle yapıyorlar sanıyordum
Vay be Allah o duruma getirmez umarım ama sevindim tekrar kesmediklerine :) Bana hiç kimse böyle güzel bilgiler vermemişti. Kemal hocanın o 10 dklık deyip durduğu işlemleri ben yine açık teknikle yapıyorlar sanıyordum
canm yaa valla bende tırstım .. o etkiyle yatınca rüyamda gördüm misiyi ve seni.. inş.hepsi gecicek canlarım bide sürekli burnunu düşününce insan içinden çıkamıo işin.. hele biraz daha sabır...yaa sabırr..
Ciddi misin? Bu cevaba o kadar sevindim ki! Dile benden ne dilersen!Bitanesin sen! Hiç değilse bir tesellim oldu. Tabi umarım hiç gerek kalmaz buna... Allah gonlumuzdekini veriri umarım
Bu işlemin böyle olduğunu Kemal hoca mı söyledi tatlım? Ben tekrar kesiyorlar siye çok korkuyordum :)
:)) insallah ya ozmna kadar hatta hicbizmn artık hic sorunumz cıkmaz tatlım bnm aklıma sey takıldı o işlemleri yapdıktan sonra burun deliklerimi büyüyomu acaba lokalle törpüleme işleminde1. Ayimi doldurmuss bulunmaktayimm ins 6. Ay 1. Yillarimizida gorup mutlu oluruzzzz kixlar :))
:))) beni rüyandamı gördün hayırdır insallah nası gördün cnm:)))
canım arastırmalarıma bınayen burnuna masaj yap yukarı dogru salan teknıklerı var ve bır sure sırt ustu yat burnunu carpmma sakın gecmıs olsun kım yapmıstı amelıyatını
canm benm .. yine burun hakkında konuşuorduk ... anlıcan kötü bi rüya görmedim :))
kırdar bey yaptı tatlım masaj yapıyorum ama burnumun yukarı kısmına aşağıya nasıl yapıcam yukarı kaklkması için?
kırdar bey yaptı tatlım masaj yapıyorum ama burnumun yukarı kısmına aşağıya nasıl yapıcam yukarı kaklkması için?
canm yaa valla bende tırstım .. o etkiyle yatınca rüyamda gördüm misiyi ve seni.. inş.hepsi gecicek canlarım bide sürekli burnunu düşününce insan içinden çıkamıo işin.. hele biraz daha sabır...yaa sabırr..
:))) sevindiğine sevindmm:)) yok tatlım bnm kücük bi işlemmiş umarım kimseye gerek kalmaz ama hatta lokalden cıkıp direk kalkıyolarmıs:))
bnm cıkıntı cok garip ya ilksenin bahsettiği gibi bastırınca geciyo bastrmayınca duruyo
kallus demişti galiba oyüzden oldu bu cıkıntılar artık masaj yapmaktan yoruldum://
burnunu yukarı dogru kırıstrmaya calıstgn zmn acıyomu cnm o cıkıntı
:))) sevindiğine sevindmm:)) yok tatlım bnm kücük bi işlemmiş umarım kimseye gerek kalmaz ama hatta lokalden cıkıp direk kalkıyolarmıs:))
bnm cıkıntı cok garip ya ilksenin bahsettiği gibi bastırınca geciyo bastrmayınca duruyo
kallus demişti galiba oyüzden oldu bu cıkıntılar artık masaj yapmaktan yoruldum://
burnunu yukarı dogru kırıstrmaya calıstgn zmn acıyomu cnm o cıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?