Özelden resim yollama şansınız varmıMerhaba bende bu ayin basinda ameliyat oldum. Serhat Bey tarafından gerçekleştirilen estetik ve saglik problemli burun ameliyatım son derece başarılı geçti. Fotoğraf paylasmak istemiyorum ama içinizi rahatlatmak adina üye olup cevap vermek istedim. İşinde gayet başarılı olduğunu duymuştum. Yaşayıp gördüm. Sonuçtan da memnunum.Bir yila kadar ancak şeklin oturduğu soyleniyor. İnanin bu sekilde bile doğal duruyor ve çok guzel bir yila kadar daha ne kadar guzel olabilir diyerek heyecanla son haline dönmesini bekliyorum. Sizede şimdiden geçmiş olsun. Umarım gönlünüze göre olur ameliyatiniz.
Merhaba ameliyat oldunuz mu bende serhat beye ameliyat olucam fakat çok bilgi bulamadımMerhaba ben 18 Kasım da Serhat sibar a ameliyat olucam kendisi bana tampon kullandığını söyledi, aranız da Serhat hocaya ameliyat olan var mı? Tampon çıkarken ağrı yapıyor mu? Yoksa silikon tampon mu kullanıyor?
merhaba iki hafta önce serhat şibar'a burun ameliyatı oldum. kendisinin gerek randevularda gerek ameliyat öncesinde ilgi ve alakası son derece iyiydi. istediğim burnu gösterme şansım olmadı ancak söylediğimde olabilitesi olanları söylüyor, uçuk kaçık vaatlerde bulunmuyor. Yüzünüze en yakışan burnu kendisi gerçekten biliyor. ameliyat olan dört farklı kişi gördüm, hepimizin burnu birbirinden farklı ve doğal. doğallık konusunda kendisi 1 numara. ayrıca gerekmedikçe tampon da kullanmıyor. 8. gün alçı-atel çıkıyor sonrasında yine gerekmedikçe bant takmıyor, benim ameliyatım zor olduğu için bant taktı ve ameliyat sonrası masajı bir ay sonra vereceğini söyledi. yine sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım arkadaşlar herkese sağlıklı günler
Ben serhat şibara ameliyat oldum arkadaşlar bugün alcim cıktı ve gerçekten okadar güzel ve doğal olduki burnum. Ben serhat şibar kesinlikle tavsiye ederim olacak arkadaşlarada tavsiyem hiç çekinmesinler işinde gayet başarılı bi doktor.
Ne zman aldınz ameliyat gününü doktor muaynede göstermiyormu yaptıgı burunlarıMerhaba bende Serhat bey den ameliyat günü bekliyorum. Özelden resim gönderebilir misiniz çok merak ediyorum yaptığı burunları
Burnumda kemik çıkıntısı ve düşüklük vardiBurnunuzun ne gibi problemleri vardı?
Ben serhat şibara ameliyat oldum arkadaşlar bugün alcim cıktı ve gerçekten okadar güzel ve doğal olduki burnum. Ben serhat şibar kesinlikle tavsiye ederim olacak arkadaşlarada tavsiyem hiç çekinmesinler işinde gayet başarılı bi doktor.
Bende 25 Aralık’ta olacağım siz ne zamanErkan Deniz’e ameliyat olan var mı?
bende 1-3 denndi covid testi 1 hafta önce yapılcak dendi ama arayan soran hiç olmadıBende 25 Aralık’ta olacağım siz ne zaman
Merhaba siz ne zaman olacaksınız ? Ben 15 ibende 1-3 denndi covid testi 1 hafta önce yapılcak dendi ama arayan soran hiç olmadı
Merhaba ne ameliyatı oldunuz ben de olacağım hiç paylaşım yapılmamış bilgi alırsam çok sevinirimMerhaba,
Ben Erkan Denizden ameliyat günü aldım. Erkan Denize ameliyat olan varmı ?
Nasıl geçti ameliyat ve ne ameliyatı oldunuzPlastik cerrahiden randevu almıstım Erkan bey ilgilendi doktorumu kendim seçmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?