Hoca bir test kağıdı veriyor onla gidiyorsunuz ben de 12 sinde test yaptıracağım ne ameliyatı olacaksınızAralığın 1-3 dendi ameliyat için 1hafta önce covid testi için çağrılcaksınız dendi ama ne arayan oldu ne soran
Ne zamana gün verildi size neden değişmiş bir şey dendi mi bana o yapacak diye biliyorumburunn ama erkan beyle görüştüm ameliyat doktoru farklı biri olucakmış galiba
Merhaba,1500 olan ne?bende meme dikleştirme icin fiyat istedim ama vermedilerAmeliyati kaç gün sonraya veriyor ?
Tabş şuanki burnunu yollafım sıze ozel mesajdan ameliyat sürecinde sorularınızı tardımcı olurumMerhabalar iyi günler öncesi sonrası resimlerinizi atıp ameliyat hakkında sorularımı cevaplayabilir misiniz? Eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bu hafta gazıye gideceğim göğüd estetiğini de sorabilirimGazi üniversitesi dr Erkan deniz e meme operasyonu yaptıran var mı?
Çok sevinirim çünkü ben istanbuldayım boşuna gelmeyeyim diyorum.dikleştirme + yarım protez ve sadece dikleştirme.Erkan deniz i bide Serhat şibar I duyuyorum ama bilemedim.bir de ameliyat icin hemen gün veriyorlar mı muayeneden sonra acabaBu hafta gazıye gideceğim göğüd estetiğini de sorabilirim
Ben gazide burun. Ameyatı için muayneye gitdim gün verildi ama gögüs estetiği nasıldır bilmiyorum bu çarşamba gidince detaylıca sorarım ben serhat şibar hocanın esi duygu şibara ameliyat olucam duygu hocayada sorarımÇok sevinirim çünkü ben istanbuldayım boşuna gelmeyeyim diyorum.dikleştirme + yarım protez ve sadece dikleştirme.Erkan deniz i bide Serhat şibar I duyuyorum ama bilemedim.bir de ameliyat icin hemen gün veriyorlar mı muayeneden sonra acaba
Sergat hoca gazideMerhaba serhat bey hangi hastanede özelden doktor bilgisi ve ameliyat hakkinda bilgi verebilir misiniz?
Haber bekliyorum o haldeBen gazide burun. Ameyatı için muayneye gitdim gün verildi ama gögüs estetiği nasıldır bilmiyorum bu çarşamba gidince detaylıca sorarım ben serhat şibar hocanın esi duygu şibara ameliyat olucam duygu hocayada sorarım
Gazi üniversitesi plastik cerrahın sekreterliğini arıyorsunuz internetten bulabilirsinizmuayeneden 2 ay sonra ameliyat oldumLütfen bana da yardımcı olun bana da şu an serhat şinar güven verdi burnumda deviasyon ve düşüklük var. Siz muayeneden sonra ne kadar bir süre ameliyat oldunuz çok geç mi veriliyor tarih. Randevuyu mhrs üzerinden mi aldınız lütfen yardımcı olun
Merhaba,gidebildiniz mi hastaneye?Haber bekliyorum o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?