ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aralığın 1-3 dendi ameliyat için 1hafta önce covid testi için çağrılcaksınız dendi ama ne arayan oldu ne soran

burunn ama erkan beyle görüştüm ameliyat doktoru farklı biri olucakmış galiba

Merhabalar serhat beyi düzce devlet hastanesinde görev yapıyor olarak gösteriyor. Siz hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı acaba

Lütfen bana da yardımcı olun bana da şu an serhat şinar güven verdi burnumda deviasyon ve düşüklük var. Siz muayeneden sonra ne kadar bir süre ameliyat oldunuz çok geç mi veriliyor tarih. Randevuyu mhrs üzerinden mi aldınız lütfen yardımcı olun

Merhaba serhat bey hangi hastanede özelden doktor bilgisi ve ameliyat hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Ben serhat şibarın eşi duygu ötgöz şibara burun amaliyatı olucam bana sgk tarafından karşılanacagı soylendı ameliyat günüm verildi internetde hiç adını duymadım ama tuhaf şekilde çok güveniyorum ailecek bence eşi duygu hanımda serhat beyde iyi cerrahlar

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben internetden online randevu aldım bu zamana kadar hep özele gitdim fiyat çok yüksek geldi gücüm yetmedi olmadım ama burnumda aşırı kayma kırık ve yamukluk var burun deliklerim büyk randevu günü 14. Kata cıkdım odaya girdim genç bir doktor geldi burnuma bakdı içine bakdı hiç bir doktora tecrübesiz denmez sonuçda genç yaşta o mevkiye gelmek bi tecrübe bir dönemler ünlü olan buyun doktorlar da gençdi ve duygu ötgöz şibar hanım çok bilgş verdi ilgilendi ameliyat olabileciğimi sgk karşılayacağını söyledi ama o ayın ameliyat defteri dolu ocak ayı geldiğinde gün vericeğini numaramı aldı eve geldim telefon geldi duygu hanım 23 aralıkda beni çağırdı kan tahlılı covıd testı ıcın ameliyatımda ocakda olacak ben hekimime güveniyorum arastırma yapdım ama hiç bir netice bulamadım 23 kafamdakı tun soruları sorcam eşi serhat beyın yaptıgı burunları gordum cok dogal duygu hanımla 23 de konuşcam burnumun resimlerini çekicek az bir süre var ameliyata bütün merak edilen evreleri bana sorabılırsınız burnunu. Öncekş ve sonrakı resimlerini de atarım ameliyat sürecimide

Merhabalar iyi günler öncesi sonrası resimlerinizi atıp ameliyat hakkında sorularımı cevaplayabilir misiniz? Eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Gazi üniversitesi dr Erkan deniz e meme operasyonu yaptıran var mı?

Merhabalar iyi günler öncesi sonrası resimlerinizi atıp ameliyat hakkında sorularımı cevaplayabilir misiniz? Eğer yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Tabş şuanki burnunu yollafım sıze ozel mesajdan ameliyat sürecinde sorularınızı tardımcı olurum

Bu hafta gazıye gideceğim göğüd estetiğini de sorabilirim
Çok sevinirim çünkü ben istanbuldayım boşuna gelmeyeyim diyorum.dikleştirme + yarım protez ve sadece dikleştirme.Erkan deniz i bide Serhat şibar I duyuyorum ama bilemedim.bir de ameliyat icin hemen gün veriyorlar mı muayeneden sonra acaba

Ben gazide burun. Ameyatı için muayneye gitdim gün verildi ama gögüs estetiği nasıldır bilmiyorum bu çarşamba gidince detaylıca sorarım ben serhat şibar hocanın esi duygu şibara ameliyat olucam duygu hocayada sorarım

Haber bekliyorum o halde

Gazi üniversitesi plastik cerrahın sekreterliğini arıyorsunuz internetten bulabilirsinizmuayeneden 2 ay sonra ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…