ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ameliyat oldunuz mu memnunmusunuz

Ne kadara oldunuz?
ben uzun zamandır bu siteye girmedim kusura bakmayın yeni gördüm. Serhat Şibara ben ücret ödemedim sağlık sorunum da vardı ikisi birlikte olunca ben olurken para vermiyordun sadece eczaneden silikon tampon ve yanına bişeyler daha almıştım ona para vermiştim o kadar

Merhabalar, Serhat Şibar a ameliyat olanlar olumlu olumsuz deneyimlerini yazabilir mi?

Merhaba arkadaşlar konuyu yukarı taşımak istedim son zamanlarda gazide ameliyat olan var mı?

Merhaba bir arkadaşım gazi de Ahsen öncü diye bir doktora(başaasistan) ameliyat oldu 1-2 ay oluyor kızın burnu o kadar güzel ve o kadar doğal ki bayıldım. Ama emin olamıyorum burda yorum bulamadım. Olan varsa yardımcı olunm

merhaba ben de ameliyat gunumu aldım ama çok heyecanlıyım serhat beye ameliyat olanlar fotoğraf atabilir mi hiçbir örnek görmedim çünkü

Merhaba bende bu ayin basinda ameliyat oldum. Serhat Bey tarafından gerçekleştirilen estetik ve saglik problemli burun ameliyatım son derece başarılı geçti. Fotoğraf paylasmak istemiyorum ama içinizi rahatlatmak adina üye olup cevap vermek istedim. İşinde gayet başarılı olduğunu duymuştum. Yaşayıp gördüm. Sonuçtan da memnunum.Bir yila kadar ancak şeklin oturduğu soyleniyor. İnanin bu sekilde bile doğal duruyor ve çok guzel bir yila kadar daha ne kadar guzel olabilir diyerek heyecanla son haline dönmesini bekliyorum. Sizede şimdiden geçmiş olsun. Umarım gönlünüze göre olur ameliyatiniz.

F Flycm geçmiş olsun :) ameliyat süreci nasıl ilerledi doktor nasıl bir burun istediğinizi soruyor mu yoksa kendi tarzı mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…