Bende ona olmayı düşünüyorumMerhaba serhat sibar dan burun estetiği olucam tavsiye ederederm8siniz
Ameliyat oldunuz mu memnunmusunuzMerhaba arkadaşlar ben Gazi Hastanesinde Dr. Serhat Şibar dan randevu aldım perşembe günü muayene olacağım ve bir sıkıntı çıkmazsa burun estetiği olmak istiyorum.
Daha önce Serhat Beye burun ameliyatı olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.
Fotoğraf atabilirmisinizKesinlikle Serhat Hocayı bende öneriyorum ilgili alakalı bi doktor benimde kapalı oldu masaj yaparken ağrın oluyormu yakın tarihlerde olmuşuz ameliyatı :)
ben uzun zamandır bu siteye girmedim kusura bakmayın yeni gördüm. Serhat Şibara ben ücret ödemedim sağlık sorunum da vardı ikisi birlikte olunca ben olurken para vermiyordun sadece eczaneden silikon tampon ve yanına bişeyler daha almıştım ona para vermiştim o kadarNe kadara oldunuz?
ya ne zaman muayene oldunuz siz acaba?Ben 15 Mayıs'a ameliyat günümü aldim
ya acaba atarmısınız görselleri tekrar hala duruyosaÇok güzel olmuuuş ben de Ankara'dayım bende sorun yok pek ama yaptırsam mı diye bile düşündüm inan çok çok güzel
Ocak ayındaya ne zaman muayene oldunuz siz acaba?
benim bi arkadaşımda serhat şibara olduda şubat ayında minicik burnu var şuan çok güzel .
Ben çok memnunum bir sıkıntım yok tavsiye ederimMemnun kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?