Kemal beye ameliyat olmama 8 gun kaldi
canım ameliyata kemal bey mi giriyo yani? asistanlar girmiyomu ? bildiğim kadarıyla asistanlar giriyom üniversitelerde ve hastanelerde öğrenmek için onlar yapıyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemal beye ameliyat olmama 8 gun kaldi
canım ameliyata kemal bey mi giriyo yani? asistanlar girmiyomu ? bildiğim kadarıyla asistanlar giriyom üniversitelerde ve hastanelerde öğrenmek için onlar yapıyo?
ayy nıye uzuluyosun.)bak oldum bıttı bıle.ıyı dıleklerın ıcın sagol canım.ınsallah sıkıntılarım gecer ve buna deger.sen ne zaman olucaksın
Bak canim su sekilde yap.Gazi universitesi hastanesine git.14. kata plastik cerrahi bolumune cik.Sektere git ve de ki Kemal bey`den randevu alabilir miyim eger kendisi su an musaitse gorusebilir miyim de.Eger kemal bey musaitse seni direk alir iceriye ama degilse deftere adini yazar beklersin.Siran gelince girersin iceriye kemal hoca ile konusursun.Ameliyatini o yapar.Sekretere muhakkak kemal hocadan randevu almak istedigini belirt.
ben izmirde oturuyorum canım.olur herhalde ya? yani sevksiz gelebilirim inşallah.kemal bey giricekse ameliyata çok iyi.ama anlamadığım şey bu adamın muaynanesi filan yokmu ne diye orada üç beş kuruşa ameliyat yapıyo? kendine özel muayene açar orada servet alır anlamadım?asistanların parmağı var gibi.
ben izmirde oturuyorum canım.olur herhalde ya? yani sevksiz gelebilirim inşallah.kemal bey giricekse ameliyata çok iyi.ama anlamadığım şey bu adamın muaynanesi filan yokmu ne diye orada üç beş kuruşa ameliyat yapıyo? kendine özel muayene açar orada servet alır anlamadım?asistanların parmağı var gibi.
ayy nıye uzuluyosun.)bak oldum bıttı bıle.ıyı dıleklerın ıcın sagol canım.ınsallah sıkıntılarım gecer ve buna deger.sen ne zaman olucaksın
tatlım keske resım koysan
nerde ne zaman oldun sen kardeş:)))atel cıkınca seklı nasıldı ortaya cıkmısmıydı seklı
Gazi Hastanesinde oldum, Subatta 4 ay oldu olali ameliyati, doktorum Kemal Findikciogluydu, tabiki de sekil beliriyor ama asil sekli 6- ile 1 yil arasinda burun tam oturuyor zaten.
Resimleri koymaya calisacam ama nasil bilmiyorum bi karistirayim burayi :) pek fazla girmiyom da buraya :) Koyarim tabi :)
tatlım keske resım koysan
Ameliyat olanlara birsey sormak istiyorum.Entube`yi uyurken ameliyat sirasinda mi yapiyorlar ??