ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ameliyata kemal bey mi giriyo yani? asistanlar girmiyomu ? bildiğim kadarıyla asistanlar giriyom üniversitelerde ve hastanelerde öğrenmek için onlar yapıyo?

ben 5 gun once kemal bey e oldum onu yakalayıp ozellıkle onu ıstedgını soylersen yardımcı olur

ayy nıye uzuluyosun.)bak oldum bıttı bıle.ıyı dıleklerın ıcın sagol canım.ınsallah sıkıntılarım gecer ve buna deger.sen ne zaman olucaksın

temmuzda olucam cnm ya ama birazcıcık tırstm galiba(:
ya ins cabuk iyilesirsin
anlayabiliyorum o psikolojiyi
sende fazla morluk filan yok dmi yani vardır da fazla yoktur umarım^^

canım ameliyata kemal bey mi giriyo yani? asistanlar girmiyomu ? bildiğim kadarıyla asistanlar giriyom üniversitelerde ve hastanelerde öğrenmek için onlar yapıyo?

Bak canim su sekilde yap.Gazi universitesi hastanesine git.14. kata plastik cerrahi bolumune cik.Sektere git ve de ki Kemal bey`den randevu alabilir miyim eger kendisi su an musaitse gorusebilir miyim de.Eger kemal bey musaitse seni direk alir iceriye ama degilse deftere adini yazar beklersin.Siran gelince girersin iceriye kemal hoca ile konusursun.Ameliyatini o yapar.Sekretere muhakkak kemal hocadan randevu almak istedigini belirt.

Bak canim su sekilde yap.Gazi universitesi hastanesine git.14. kata plastik cerrahi bolumune cik.Sektere git ve de ki Kemal bey`den randevu alabilir miyim eger kendisi su an musaitse gorusebilir miyim de.Eger kemal bey musaitse seni direk alir iceriye ama degilse deftere adini yazar beklersin.Siran gelince girersin iceriye kemal hoca ile konusursun.Ameliyatini o yapar.Sekretere muhakkak kemal hocadan randevu almak istedigini belirt.

ben izmirde oturuyorum canım.olur herhalde ya? yani sevksiz gelebilirim inşallah.kemal bey giricekse ameliyata çok iyi.ama anlamadığım şey bu adamın muaynanesi filan yokmu ne diye orada üç beş kuruşa ameliyat yapıyo? kendine özel muayene açar orada servet alır anlamadım?asistanların parmağı var gibi.

ben izmirde oturuyorum canım.olur herhalde ya? yani sevksiz gelebilirim inşallah.kemal bey giricekse ameliyata çok iyi.ama anlamadığım şey bu adamın muaynanesi filan yokmu ne diye orada üç beş kuruşa ameliyat yapıyo? kendine özel muayene açar orada servet alır anlamadım?asistanların parmağı var gibi.

Canım o asıstan parmagı falan degıl hastanelerde ögretım görevlısı farkı dıye bırsey yok kalktı onlar.Öyle tahmın edıyorumki bu durumu fırsata cevırmeyen bır doktor ve hastane altyapısı mevcut gazıde.Tbı bız önumuze gelen heryerde kazıklanmaya çalışıldıgımız ıcın garıp gelıyor bence

Canım o asıstan parmagı falan degıl hastanelerde ögretım görevlısı farkı dıye bırsey yok kalktı onlar.Öyle tahmın edıyorumki bu durumu fırsata cevırmeyen bır doktor ve hastane altyapısı mevcut gazıde.Tabı bız önumuze gelen heryerde kazıklanmaya çalışıldıgımız ıcın garıp gelıyor bence

ayy nıye uzuluyosun.)bak oldum bıttı bıle.ıyı dıleklerın ıcın sagol canım.ınsallah sıkıntılarım gecer ve buna deger.sen ne zaman olucaksın

cnm ya bise sorucam sna annem smdi biraz gözümü korkttu=((
ameliyat sırasında cırılcıplak mı oluyorz?
üstünde hicbisey olmadan ameliyat masasına yatırıp kollarından ve bacaklarından sabitliyolarmıs dogru mu
gerci bi örtü oluodur üzerimizde ama keske slip.de olsa:))
annemde ameliyat olmustu narkoz verilen her hastaya öyle yapıyolarmıs ufff:/

Ameliyat önlüğü giydirilir canım butun hastanelerde korkmana gerek yok altında iç çamaşırında oluyor.Südyen taktırmazlar sadece

Sevke gerek yok ssk liysan zaten sorun olmaz ucretsiz bile olabilirsin ameliyati. Baska turlu 800 tl falan odersin o kadar. Ameliyata Kemal Bey giriyor tabi asistanlar sadece yaninda ve yardimci oluyorlr , ben ameliyattayken 8 kisi vardi narkolog, Kemal Hoca ve asistanlar, ameliyati Kemal Bey yapiyor. Doktorlarin yeni kanuna gore Profesor olmalari icin belirli sayida ameliyat yapmalari gerekiyor, bunu bilmiyor musunuz, ayrica Kemal Bey orda ogretim gorevlisi ayni zamanda ve en iyi doktorlardan biri. Ben ve bir cok arkadasim Gazi de olduk ameliyati ve cok memnunuz cok profesyonel ve cok guzel calisiyor Hastane ve doktorlari. Muayehanesi olan doktorlarla hastane doktorlari arasinda hic bir fark yok belki sadece ilgi farli yani ozel muayenehaneler daha cok ilgilenir ama burda da az ilgilenmiyorlar. Kazik yemek istiyen ozele gidebilir, ayni hizmet valla...

nerde ne zaman oldun sen kardeş:)))atel cıkınca seklı nasıldı ortaya cıkmısmıydı seklı

Gazi Hastanesinde oldum, Subatta 4 ay oldu olali ameliyati, doktorum Kemal Findikciogluydu, tabiki de sekil beliriyor ama asil sekli 6- ile 1 yil arasinda burun tam oturuyor zaten.

Gazi Hastanesinde oldum, Subatta 4 ay oldu olali ameliyati, doktorum Kemal Findikciogluydu, tabiki de sekil beliriyor ama asil sekli 6- ile 1 yil arasinda burun tam oturuyor zaten.

Yani bu ay 4 ay oldu demek istedigim :) 7 Subat 2012 de oldum :)

kızlar canım çok sıkkın :( bugün ateli aldırmak için doktora gidicektim ya, aradım hastanede değilmiş.pazartesiye kaldı.tam da giyinmiş hazırlanmıştım falan.neyse o sinir ve stresle üstümü değiştiyodum.penyeyi kafamdan geçirirken elim yukardan burnuma çarptı.üstünde atel var tabi.çok sert bi darbe değildi,çarptı yalnızca.canım da yanmadı ama hani taze ya daha 5 günlük.ya şekli bozulduysa,kemik falan kaydıysa diye acayip canım sıkıldı.kapadım kendimi odaya napıcam diye düşünüyorum :( aklımı başka bişeye de veremiyorum.bişey olmuş mudur sizce?

Ameliyat olanlara birsey sormak istiyorum.Entube`yi uyurken ameliyat sirasinda mi yapiyorlar ??

evet canım.uyanıkken damar yolu açıyolar bi, tansiyon aleti bağlıyolar, bi de ekg mi ne göğse bant gibi şeyler yapıştırıyoar ya,ondan yapıyolar.sonra doktor iki soru soruyo ve uyuyosun.onun dışında herşeyi sen uyurken hallediyolar. sen uyanıkken yutmuyosun yani o hortumu.uyurken nasıl beceriyolarsa onu da bilmiyorum

Back
X