ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar keşke yardımcı olsanız biraz foto ekleseniz... Salı günü ameliyat oluyorum, sağlık amaçlı benimkisi ama yinede fikir edinmek isterdim. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonuçta... Şansıma artık... Allah hayırlısını versin hakkımda ne diyeyim :/

Kızlar keşke yardımcı olsanız biraz foto ekleseniz... Salı günü ameliyat oluyorum, sağlık amaçlı benimkisi ama yinede fikir edinmek isterdim. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonuçta... Şansıma artık... Allah hayırlısını versin hakkımda ne diyeyim :/

kime oluyorsun canım ? ve ne zaman görüşmeye gittin ? ben de çarşamba gideceğim de acaba aylar sonrasına mı verir tarihi diye korkuyorum

sadece sağlıksa,estetik yoksa fazla sorun yok bence.fotoada gerek yok:))sadece içte sıkıntı yaşarsın 5,10 gün

ama bana şu ana kadar ücretten bahsetmediler sonuçları gösterdiğimde mi söyleyecekler ?? yoksa sen mi sordun ?

hıım atlamışlar demekki.ben ilk görüşmeye gittiğimde sordum tabiki.sonuçta fiyatta çok önemli.benmde bütçem een fazla 1000 liraydı.senin ameliyatına az kaldı galiba.paran yok sanırım.bu durumda vaz mı geçiceksin

siz estetik amaçlımı gittiniz yoksa sağlık sorunu varmıydı cevaplarsanız sevinirim:)

evet estetik amaçlı gittim.ama gece uyurken ağzım açık uyuduğumu,arada horladığımı da söyledim.varsa onuda halledin gibisinden.iki taraftada içte kemik eğriliği varmış meğer.oda aradan çıktı.zaten estetik diye gitsende onlar içinedebakıp varsa bi sorun söylüyolar ve onuda ameliyatta hallediyolar.

sadece sağlıksa,estetik yoksa fazla sorun yok bence.fotoada gerek yok:))sadece içte sıkıntı yaşarsın 5,10 gün

Hem saglık hem estetik olacak. Ama öyle burun kaldırma falan olmayacak tatlım. Septum deviasyonu+konka büyümesi+ burnuma aldığım darbe sonucu kemer yerinde sol tarafta ufak kemik çıkması... Sanırım o kemik alınınca yan duvarları daraltacak. Öyle dedi doktor. Zor olacak yani... Korkuyorum :(( bu yüzden foto çok önemli....

hıım atlamışlar demekki.ben ilk görüşmeye gittiğimde sordum tabiki.sonuçta fiyatta çok önemli.benmde bütçem een fazla 1000 liraydı.senin ameliyatına az kaldı galiba.paran yok sanırım.bu durumda vaz mı geçiceksin

evet param yok ve vazgeçtim ama sadece parasal yönden değil kendimi hazır hissetmediğimi de anladım o yüzden başka bir bahara kaldı :) ama yine de mutluyum ve huzurluyum şu anda.Umarım böyle de devam eder..Ameliyat olmuş herkese çoook geçmiş olsun tekrar ve umarım doğal ve istediğiniz gibi bir burna sahip olursunuz.Ameliyat olacaklara da şimdiden geçmiş olsun ve umarım her şey yolunda gider.Sağlık sorunlarınız da çözürlür inşallah en önemlisi bu sanırım :) ve tabi ki başta gilebek olmak üzere bütün herkese kocaman kocaman teşekkürler... :))) harikasınız!!! =)))

Sana Ağustos başına verirler o zaman tatlim. Kemal hocaya ameliyat olcam

öyle olacak galiba,teşekkür ederim ve inşallah rahat geçer ameliyat da sonrası da :)

ameliyat tarihini nekadar atıyorlar cnm ben ankarada değilim ve zaman önemli bnm için çok şey soruyorum ama bide:)direk gidip muayene olabilyormuyuz ??

Muayene olayını bilmiyorum tatlım. Benim tanıdık vardı, hiç beklemedim direk aldılar beni... Ameliyat tarihini şu an gidersen Ağustos başına veriyorlar. Ben Salı ameliyat olcam :((

Muayene olayını bilmiyorum tatlım. Benim tanıdık vardı, hiç beklemedim direk aldılar beni... Ameliyat tarihini şu an gidersen Ağustos başına veriyorlar. Ben Salı ameliyat olcam :((

anladım umarım istediğin gibi olur cnm ya ameliyattan sonra bizi bilgilendirmeye dewam edersin inş. birde senn sağlık sorunumu görüntümü hangisi içn oluyorsun ameliyat?ödeme yaptınmı? çok mu oluyorum ne :) k.bakma cnm neolur

Yok tatlım ne kusuru? Keşke birilerde bana cvp verseydi de içim rahat girseydim ameliyata... Bese septum deviasyonu ve buna bağlı konka büyümesi var. Burnuma futbol topu gelmişti 6-7 sene önce... Kırılmış ve yanlış kaynamış. O zaman acile gittik, ödem deyip yolladılar. Meğer kırıkmış. Kemik çıktı orta yerde... Estetikte var kısmen yani...

arkadaşlar ben başka şehirdeyim.ağustos başında ankaraya gelsem ne zamana amlyt günü verirler.fikriniz var mı?

Hem saglık hetuğba seni kim muayene etti.bu teşhisi koydu *m estetik olacak. Ama öyle burun kaldırma falan olmayacak tatlım. Septum deviasyonu+konka büyümesi+ burnuma aldığım darbe sonucu kemer yerinde sol tarafta ufak kemik çıkması... Sanırım o kemik alınınca yan duvarları daraltacak. Öyle dedi doktor. Zor olacak yani... Korkuyorum :(( bu yüzden foto çok önemli....

Tuğba seni kim muayene etti ve bu teşhisi koydu ?

Son düzenleme:
Back
X