Burnu alçılı mıydı
Atel vardı burnunda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnu alçılı mıydı
Kızlar keşke yardımcı olsanız biraz foto ekleseniz... Salı günü ameliyat oluyorum, sağlık amaçlı benimkisi ama yinede fikir edinmek isterdim. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonuçta... Şansıma artık... Allah hayırlısını versin hakkımda ne diyeyim :/
Kızlar keşke yardımcı olsanız biraz foto ekleseniz... Salı günü ameliyat oluyorum, sağlık amaçlı benimkisi ama yinede fikir edinmek isterdim. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonuçta... Şansıma artık... Allah hayırlısını versin hakkımda ne diyeyim :/
ama bana şu ana kadar ücretten bahsetmediler sonuçları gösterdiğimde mi söyleyecekler ?? yoksa sen mi sordun ?
siz estetik amaçlımı gittiniz yoksa sağlık sorunu varmıydı cevaplarsanız sevinirim:)
kime oluyorsun canım ? ve ne zaman görüşmeye gittin ? ben de çarşamba gideceğim de acaba aylar sonrasına mı verir tarihi diye korkuyorum
sadece sağlıksa,estetik yoksa fazla sorun yok bence.fotoada gerek yok:))sadece içte sıkıntı yaşarsın 5,10 gün
hıım atlamışlar demekki.ben ilk görüşmeye gittiğimde sordum tabiki.sonuçta fiyatta çok önemli.benmde bütçem een fazla 1000 liraydı.senin ameliyatına az kaldı galiba.paran yok sanırım.bu durumda vaz mı geçiceksin
Sana Ağustos başına verirler o zaman tatlim. Kemal hocaya ameliyat olcam
Sana Ağustos başına verirler o zaman tatlim. Kemal hocaya ameliyat olcam
ameliyat tarihini nekadar atıyorlar cnm ben ankarada değilim ve zaman önemli bnm için çok şey soruyorum ama bide:)direk gidip muayene olabilyormuyuz ??
Muayene olayını bilmiyorum tatlım. Benim tanıdık vardı, hiç beklemedim direk aldılar beni... Ameliyat tarihini şu an gidersen Ağustos başına veriyorlar. Ben Salı ameliyat olcam(
ameliyat tarihini nekadar atıyorlar cnm ben ankarada değilim ve zaman önemli bnm için çok şey soruyorum ama bide:)direk gidip muayene olabilyormuyuz ??
Hem saglık hetuğba seni kim muayene etti.bu teşhisi koydu *m estetik olacak. Ama öyle burun kaldırma falan olmayacak tatlım. Septum deviasyonu+konka büyümesi+ burnuma aldığım darbe sonucu kemer yerinde sol tarafta ufak kemik çıkması... Sanırım o kemik alınınca yan duvarları daraltacak. Öyle dedi doktor. Zor olacak yani... Korkuyorum( bu yüzden foto çok önemli....