Ben ekmek, pide tarzı şeyleri yerken boğuluyorum ya! Bende yemek istiyorummmmmmmm
O boğaz olayı bendede var canım, cidden işin en kötü tarafı o... Burnuşlarımızda açılsın artık ya! :/ Ağızdan nefes almak feci bir şey!
Bugün Pazartesi, yarın Salı veeeeeeeeeeeeee sonra Çarşamba!Doktora gitcem, çok az kaldı. Sanırım epey kaynamıştır artık bizim kemikler Tabi eskisi gibi güçlenmesi zaman alacak. Dikişler nasıl çıkacak? Korkuyorum ben! Bir de burnumun üstündeki bant tenimle bir bütün oldu, hiç çıkacağa benzemiyor, korkuyor insan...
valla cnm bn anlamadım kemal hocanın bazı seylerini mesela bna antibiyotikde vermedi
ve burnum halen cok sis acıo sislikleri
carsamba günü gittiginde hoca sna o bantı takarken sorarmısın herkese takılıyo m bu bant die
smdi bn arayıp bna nie bant takmadınız desem bi garip olucak:))
sen öylesine soruyomus gibi sorarsan bni cok sevindirirsin cnm:)
cnm merak etme dikişler fazla acımıoda atelini cıkartırmaya giderken bi dus al atelin yumusar öyle alalım demişti
sen hafiften yüzünü yıka o yumusar:)
alırken acımıyo tam tersine bi freahlık hissediyosun burnundan bi yük kalkmıs gibi oluo
ben burnumda et büyümesi vardı onu yaktırdım
bide kemer törpületip hafif kaldrdı
cok istememe ragmen burun ucumla oynamadı
ins güzel olr
dualarım sizinle:)))
Ben ekmek, pide tarzı şeyleri yerken boğuluyorum ya! Bende yemek istiyorummmmmmmm
O boğaz olayı bendede var canım, cidden işin en kötü tarafı o... Burnuşlarımızda açılsın artık ya! :/ Ağızdan nefes almak feci bir şey!
Bugün Pazartesi, yarın Salı veeeeeeeeeeeeee sonra Çarşamba!Doktora gitcem, çok az kaldı. Sanırım epey kaynamıştır artık bizim kemikler Tabi eskisi gibi güçlenmesi zaman alacak. Dikişler nasıl çıkacak? Korkuyorum ben! Bir de burnumun üstündeki bant tenimle bir bütün oldu, hiç çıkacağa benzemiyor, korkuyor insan...
ben de korkuyorum o durumdan(((( ama daha çok beklemek sıkıyo beni keşke bana da çarşamba deselerdi ben sormasam bişi demicekler valla bu arada benim bi tanıdığım da oldu ona bant takmadılar neye göre takmıyolar bilmiyorum acaba amaç ne ki?
ha bi de ben özel mesajları görebiliyorum ama cevap atamıyorum sen bana adını soyadını gönder özelden ben seni ekliyim tatlımmmm
Senin tanıdığın ameliyati nerede ve kime oldu canım?
bi akrabamdı estetik amaçlı değildi yalnız.. ve gazi de oldu o da ama yıl oldu yaniii (bu arada ben seni bulamıyorum bi türlü)
Artık bulabilirsin canım. Akraban memnun mu canım?
cok saol tatlım ya bnde bilmiyodum bant olayını iyi oldu söylediğin:))HTML:
Tabiki tatlım sorarım merak etme. Bakalım bana bant yapıştıracak mı? Ben bütün ameliyat olanlarda o bantı görüyorumda, o yüzden takmaması tuhaf geldi bana...
Bana duş al demedi yaoysaki ben dört gözle bekliyorum duş almayı... :/ bantlar tenimle bütün oldu görünmüyor artık o derece... Seninde öyle miydi? Atel çıkar ama bant nasıl çıkar fikrim yok, korkuyorumda! Bir şey sürüp mü çıkarıyor? Bu halde pek çıkacağa benzemiyor :/
Biz Kemal hocayla ameliyattan sonra hiç haberleşmedik, acaba ondan mı duş al demedi bana... Sana ne zaman dedi canım?
Sisliklerin bir an önce iner umarım.... Üzülme sen :)
Canım dualarım seninle ben staj dosyam için gelebilirim ankaraya ramazan ayı içerisinde gelirsem mutlaka görüşmek isterim seninle hem muhabbet ederız moral olur belkı sanada lutfen canını sıkma hepsı geçecek ve sen kendini dahada ıyı hıssedeceksin allahın izni ile.
misimissy burunu ucundan açtıkları için ameliyatta bir şey yaptırmasan bile ucuna şişer en azından ben öyle düşünüyorum en son burun ucundaki şişlik inermiş galiba yanlış hatırlamıyorsam dert etme şişliktir geçer bence :))
missimssy bence burun ucunun dana şişkin olması daha iyi,her tarafı aynı açıda olduğunda dümdüz burun çokkötü duruyor. mesela benim eski burnumda burun ucu burnun bütününden belirgindi o halim çok daha güzeldi. şimdi dümdüz,çokkötü duruyor.
cnm ben ameliyattan 6 gün sonra gitmistim dikişlerimi aldı ateli cıkartıyım mı die sordu bnde yok smdi olmasın dedim
sonra dediki ateli cıkartırmaya elirken bi dus al evde o düsersede umursama dedi
ama düsemedi de yumusamıstır galiba
bnmde beya erimisti atelin bantları hatta atel atıcak die korkuyodum:))
ama öyle bisey olması imkansızmıs cünkü beya agır bisey o atel alcı gibi bisey
cıkınca beya rahatlıyosun:))
bugün ameliyattan tam 13 gün oldu burnumun ucu halen cok sis malesef umarım gecer beya dua ettim:))
Canım ben geçen hafta Salı günü ameliyat oldum ve bu hafta Çarşamba gitcem. Yani 1 hafta 1 gün sonra... Atel çıkacak ya da dikiş alınacak diye hiçbir şey demedi Kemal hoca. Sadece o zamana kadar bir sorun olmazsa Çarşamba öğleden sonra görüşelim dedi. Senin atelini ne zaman aldı ki? Meraklandım şimdi beni dikiş için mi atel için mi çağırdı acaba? :26:
13 gün, sende çok yeniymiş daha canım benim... Umarım hepimiz en kısa zamanda en iyi şekilde atlatırız bu süreci... Dua ederken beni de unutma
tatlım ben atelimle oynamıstım gecen hafta bi yeri cöktü gibi oldu sonra panik olup doktora gttim:))
Allah'a sükürler olsun ki bisey olmamıs o yüzden gtmstim
gelmisken dikişlerini alıyım dedi burun ucumdaki dikişlerimi aldı
acımadı öyle
atelimde ameliyattan 10 gün sonra alındı
tabi ki cnm bnm dua ederim geciyorum hepinizi dualarım içinde:))
insallah Allah herkese gönlündekini verir.
Allah seniiiiiAtelle nasıl oynadın yahu? Bende habire burnuma dokunuyorum falan yanlışlıkla, bazende kaşınıyor diye kaşıyorum. Yemek yerken falan çok zorlanıyor burnum... Bunları yapan bir benim sanıyorum
Allah razı olsun dualarındanda, sendende...
tatlım ben aynaya bakmadan duaramayn bi insanım
insan her dakika aynayla gezince takıyo tabi kendine:))
ay burnumda cıkıntılar olustu die bastırırken burnumun tepesinekenardan biyer cöktü gibi olmustu
ayy nası panik yaptım ya anlatamam o gece uyuyamamıstım
oyüzden size aynaya bakmayın kızlar demsitim
insan bosuna panik yapıyomus ateldeki cıkıntılar filan burnun sekliyle alakalı deilmis:))
neyse sükürler olsun atlattık insallah sende en yakın zmnda atlatırsın cnm bnm
Allah senden razı olsun cnm
insanın tanımadıgı insanlara dua etmesi aslında kendine dua etmesidir:))
Kemal hoca sana hapşırmana engel olmak için ilaç verdi mi canım? Ya benim çok çok çok fazla hapşıran bir yapım var, istedim ama vermedi bana... Milletin doktoru istemeden veriyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?