izmirde fiyatlar 2 binden başlıyo.yokki başka gidebilceğim bir yer.hemde bende bir burun için 2 milyar verecek göz yok.o açıdan ankara daha iyi.hem parası iyi.
ya canım aslında ramazan ramazan yaptırmak istemem ama öyle denk geliyo.okullar açılınca hiç yaptıramam kiiçok günah biliyorum bu estetik ama sadece kemeri aldırcam.o büyüklük katıyo.gerisine ellemicem krar verdim.
canım ben de yarın gidicem ama kaçta gidicem ben de bilmiyorum..(( benim de solda hava boşluğu var ama açılmadı hele sağ tarafta tık yok..
her şeyi yiyebilmene sevindim canım :))
dün akşam elimi burnuma çarptım çok acıdı(( umarım bişi olmamıştır..
Burada sen ve ben dışında kimse kalmadı belli ki..
Ben yarın öğleden sonra gidiyorum Kemal hocaya... Sanırım dikiş alıp ateli çıkaracak ama dikiş almak olayından korkuyorum epey... Yalnız 13.30 gibi mi gitsem yoksa Kemal hocanın ameliyatlarının ortalama bitim saati 4- 4.30 gibi mi gitsem bilemedim. Nasıl yapsam ki? Öğlen gittiğimde ameliyatta olur mu? Olursa ben akşama kadar bekler miyim? Kızlar Kemal hocaya ameliyat olanlar hangi saatlerde gittiniz siz?
Bu arada sonkibritçik :)) Benim burunlar haaaayyyleeeeeeennnnn açık değil yaaaa! Milletin nasıl 4-5. gün komple açıldı anlamadım. Bende hava boşluğu var ama nefesi yine ağızdan alıyorum.
Bu arada her şeyi yiyebiliyorum artık...Çok mutluyum! Eskiden çok katılar gitmezdi, çiğneyemiyordum ama bugün onuda aştım. Dişlerimi fırçalarken acımıyorda artık :)))
arkadaşlar bende istiyorum olmak.elimde şuan para yok.bankadan çekicem büyük ihtimal.sonra geri ödemeye kasımda filan başlıcam.benim okullar açılana kadar olmam lazım.bu sene üniversiteye ilk gidicem ve bu burunla gözükmek istemiyorum kimseye.ben izmirde oturuyorum ve ankarada hiç tanıdığımm yok( kardeşimle gelicem zaten gelirsem.napıcam ben orada nerde kalıcam.? kaç gün kalmak gerekir birde? mesela ameliyat günü için önce randevu almam lazım 1 30 gibi bunu öğrendim.forumu komple okudum zaten.mesela alçı ve atel kaç gün sonra çıkıcak? kontrole ne zaman gidicem atel filan çıktıkdan sonra? yani totalde benim kaç gün kalmam lazım ankarada? git gel yapmamam için? yada şöyle yaparım.ameliyatımı olurum 1 gün yatarımm sonrada evime dönerim.1 hafta sonra alçı çıkar? ya atel o ne zaman çıkar? kaç gün aralıklarla gelmem lazım ankaraya? toplamda doktor kaç kere kontrol istiyo kaç kere gelicem ??? birde şu ilaçlar kaç para tutuyoo
tatlım bnde burdayım terketmedim topiği ya dün ev biraz curcunaydı ablamın görücü olayı filan cıktı:))
ya insallah ablamın nişanına kadar iyilesirim:))
soruna cvp veremedim cnm kemal hocanın yanına 4.30 gibi filan gidersen daha iyi olur dogru karar vermissin:)
bugün atel alınıcak dmi hadi hayırlısı olsun tatlım Allah gönlündekini nasip etsin insaallah iyi haberlerini bekliyoruz burdan:))
canımcım kaşları naptın???? :)
cnm merak etme olmamıstır bnde carpmıstım cıtrıt die bi ses gelmişti hattaama atel varken pek bisey olmuyo
ama atel cıktıktan sonra dikkat et cnm üstüne korunma duası filan oku mutlaka
İkisini bir arada aldı canım.atel dikiş filan hepsini birden mi alıyo acaba? keşke öle olsa da yüzkere gitmesemm(
Aldım yavaş yavaş hiç korkma :) bu ikinci alışım zaten :) bıyıkta aldım dün sabah
tatlım bnde burdayım terketmedim topiği ya dün ev biraz curcunaydı ablamın görücü olayı filan cıktı:))
ya insallah ablamın nişanına kadar iyilesirim:))
soruna cvp veremedim cnm kemal hocanın yanına 4.30 gibi filan gidersen daha iyi olur dogru karar vermissin:)
bugün atel alınıcak dmi hadi hayırlısı olsun tatlım Allah gönlündekini nasip etsin insaallah iyi haberlerini bekliyoruz burdan:))
ben kendim alamam dışarı da çıkmadım((( neyse ben kendim biraz azaltırım daha sonra kuaföre giderm..
eeee sen naptın anlat bakalım ?? :)
Canım benim kuaför taşınmış İstanbul'a ondan gidemedim. Hiç sordun etme. Aldır rahatça... Kemal hocanın bugün burnuma yaptığını görseydin bizim çarpmalar neymiş dersin :)
tatlım ne yaptın aldırdın dmi ateli
ilk günler burun cok şiş oluyo sıkma olurmu cnımı tatlım
daha sonraki günler geciyo
bnde cok sıkıyodum cnımı ama smdi daha iyim sükürler olsun
sende iyi olucaksın insallah tatlım ii iylesmeleer:))
Çok şiş değil benim burnum... Eski burnumla hemen aynı şekli falan :) azıcık daha şişman ama olur o kadar :)
:))) bu saatte kapanmıştır gittiğim yer neyse dediğim gibi kendim biraz düzeltrim sorun olmaz ohhhh kurtardın kuzummmmmmmmm :) acıdı mı şu atelle dikiş çıkarılırken ?
evet cnm aslında estetik gercekten cok günah o kemer dogustanmı yoksa kaza eserimi oldu
eger seni cok rahatsız etmiyosa ve psikolojini cok etkilemiyosa yaptırma derim ben.
cnm ameliyatın hemen aynı gün taburcu oluyosun bu ameliyat bna yol parası ilac parası düz hesap 1300tl filan tutmustur ameliyata 1175 verdim
ama uzun yol yapıcaksın işte orası kötü cünkü hstaneden eve gelinceye kadar dayanamıyosun ki sen 8 saat nası dayanıcaksın o halinle(
atel 1 hafta sonra alınıyo 1 ay sonrada yine muayene gidiyosun
aslında seni cok iyi anlıyorum üniversite bi baslangıctır ama cok iyi karar ver
bide randevu aldıktan sonra senin tahlillerini istiyolar
ankaraya gelsen sabahtan kemal hocayı ameliyatttan önce orda bulsan hemen ameliyat randevusu alsan
o da tahlillerini ister ama tahlillerin aynı gün cıkmaz 1-2 gün atar tahliller
bildiğin bi rahatsızlıgın yoksa tahlillerde bi sorun cıkmaz
tahlillerinide sey yapabilirsin ameliyat gününden 1-2 gün önce gelip kemal hocaya gösterebilirsin
ama bnm tek takıldıgım nokta o ameliyatlı halinle nası 8 saat yol cekiceksin
bide burun ameliyatı riskli acıkcası(
okul acılıncaya kadar sisliklerin inmeyebilir(
bnde üniversiteye ilk baslarken öyle yaptrmak istemistim ama nasip 4. sınıfa gecerken oldu
seninde hakkında ne zmn hayırlıysa ozmn olursun insaallah
günahından da korktugunu söylemissin haklısın bnde cok korkuyodum günahından istersen bi istihare yap
senin kemer dogustanmı yoksa kaza eserimi
kısacası cnm bn halen düsünüyorum acaba dogrumu yaptım diye hergün dua ediyorum
cok cok iyi düsün öyle karar ver cnm insallah hakkında hayırlısı ne ise o olur:))
Allah yardım etsin hepimize
hmm anladım ama bisey olmamıstır ins. sen kendini rahat tut iyi düsün bncetamam ama burnumun ucuna çarptım((( bu arada benm burnumun ucu iki üç gindür daha şişik atel çıkmadan belli oluyor umarım çabuk iner yaaaaaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?