ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm en fazla 1200 veriyosun
evt bnde öyle rüyalar görüyorum halen cok mu cok etkilenmişiz ne:))
fazla düsünmemeye calıs bnce gerci bnde senden farklı deilim:))

ben henüz ameliyat olmadım 14 ünde olucam inş ama sürekli okuyorum bu tarz konuları burunlara bakıyorum kendime göre burun sekli bulmaya calışıyorum flan birde üstüne doktorlar dizisini izleyince rüyalarıma giriyo burun ameliyatı olmus görüyorum hep :D:D

sabırsızlıkla bekliyorum günü keske biraz daha erkene verebilseydi kemal hoca

ben de dün gece gördüm canım merak etme yalnız değilsin :))

cok etkiledi beni henüz olmadım ama uzun senelerdir istiyordum olmayı sonunda olucam bakalım... bu forum cok güzel gerçekten cok faydalı yorum yapıp yardımcı olanlardan Allah razı olsun

cok etkiledi beni henüz olmadım ama uzun senelerdir istiyordum olmayı sonunda olucam bakalım... bu forum cok güzel gerçekten cok faydalı yorum yapıp yardımcı olanlardan Allah razı olsun

ben de istiyordum bir anda oldu bitti ameliyat günün çabuk gelcek endişelenme rahatına bak ameliyat da rahat geçicek zaten sen bişi yapmıcan onlar yapcak :)))her şey güzel olur inşallah senin için ve hepimiz için...

ben de istiyordum bir anda oldu bitti ameliyat günün çabuk gelcek endişelenme rahatına bak ameliyat da rahat geçicek zaten sen bişi yapmıcan onlar yapcak :)))her şey güzel olur inşallah senin için ve hepimiz için...

en rahatı ameliyat esnasında uyumak sanırım :))

tatlım bnm halen tıkalı bi tarafı
acılıyo yavas yavas ama:)
hareketlerimi atrif ediim sna brun ucunu hafif basparmagınla kaldırıyosun
sonra burunun kenarının tutuyosun silermis gibi
sonra burun basından ucuna kadar iki parmagınla tutup asagı kadar indiriyosun aynı hareketlerdir ama
yapmasanda olur dediyse yapma cnm istersen
bnada şu kadar süre yap filan demedi:((( öyle yapıyorum
sükürler olsun biraz dha indi şişliklerim
ama tatlım senin adına gercekten sevindim:)) dün burdan dua etmistim sana iyi bi sonuc alman için ilk actıgında begenirsen daha sonra dha cok begeniyosun cnkü:))
burun ucunda siskinlik varmı cnm sende bide bantı sorudugn için cok teskürler sna bant taktımı

Masaj yapmıyorum ben o zaman... Biraz daha geç iner ne yapayım? Canım tatlı :) Burun ucu şiştir herhalde ama öyle absürd bir şey yok. Her yeri birbiriyle orantılı... Böyle bile kalabilir, sorun değil :) Burnun alına bağlandığı yer fazla şiş ama diğer yerler epey iyi canım. Soğuk suyun çok faydasını gördüm sanırım. Hala yüzümü buz gibi suyla yıkıyorum.

Bant takmadı canım, gerek yok, takarsam 1 hafta daha duş alamazsın dedi, tatmin oldum :)

Duaların için çok tşk ederim, Allah razı olsun canım benim... Hepimizin burnu istediğimiz gibi olur umarım :))

en rahatı ameliyat esnasında uyumak sanırım :))

ben de sonradan çıkınca aklıma geldi de şaşırdım ama sanırım ben iyi temizleyemedim hem de ödem oldu ya içi onu görmek için çağırcak sanırım

şekli düzgün şu anda ucu şişti ama kemerim gitmiş o eskiden ucundaki genişlik de yok şekil düzgün ama işte eski burnum değil tabi ki bu yüzden afalladım bi garipsiyorum şu anda acaba olmasam mı dedim kendi kendime bi ara ama zaten kemik kırıktı şeklini de düzeltmek akıllıca olurdu bu sene yapmasaydım ya gelecek sene ya da daha sonra yapardım diye düşünüyorum sonuçta takıntı haline getirdiğim bir şeydi inşallah hayırlara vesile olur ne diyim..

Canım o ödem hepimizde var çok normal :)

evt cnm ya şisen yerler soyulurmus buarada belki kemal hoca sna demeyi unutmustur bna demsiti fazla sıcak banyo yapmıcakmısız

Evet tatlım söyledi, tşk ederim yine de... :38:

Bana masajı yapınca ben bayılacak gibi oldum acıdan... Huyumdur zaten! Yatırdı falan hemen... O ara unuttum bütün soracaklarımı... :9: İlaç kullanmak falan yasak mı canım? Sana öyle bir şey dedi mi? Aspirin falan yasak ama ya diğer normalde kullandığımız ilaçlar?

evt cnm sna katılıyorum devlet hastanesinde cok zor cok ilgilenen bi doktor bulmak:(
kemal hoca bnada gülüyodu:)) ama o da cok rahat ya hic panik yaptırmıo insanı:))
bide cok acıklma yapmıo

Ben Kemal hocaya vuruldum desem yeridir. :16: Zaten sırf o yüzden ameliyat olabildim yoksa çok zor yani benim işim... 2 gün içinde karar verdim, gittim ameliyat oldum :9:

Canım benim kuaför taşınmış İstanbul'a ondan gidemedim. Hiç sordun etme. Aldır rahatça... Kemal hocanın bugün burnuma yaptığını görseydin bizim çarpmalar neymiş dersin :)[/Q

:D gercekten ya kemal hoca ilk basta atel cıktıktan sonra bnm burnuma öyle bi bastırdı ki carpmalar filan yanında hafif kalır
kızlar buarada mutlaka korunma duası okuyun kendinize sabah aksam kazalardan filan korunmak için:))
bilmiyosanız burdan paylasabilirim sizlerle:))

Ayhhh ben bilmiyorum o duayı... Paylaşırsan inan çok mutlu olurum canım :16:

Masaj yapmıyorum ben o zaman... Biraz daha geç iner ne yapayım? Canım tatlı :) Burun ucu şiştir herhalde ama öyle absürd bir şey yok. Her yeri birbiriyle orantılı... Böyle bile kalabilir, sorun değil :) Burnun alına bağlandığı yer fazla şiş ama diğer yerler epey iyi canım. Soğuk suyun çok faydasını gördüm sanırım. Hala yüzümü buz gibi suyla yıkıyorum.

Bant takmadı canım, gerek yok, takarsam 1 hafta daha duş alamazsın dedi, tatmin oldum :)

Duaların için çok tşk ederim, Allah razı olsun canım benim... Hepimizin burnu istediğimiz gibi olur umarım :))

masallah masallah cnm bnm cok sevindim:))
Allah hepimizden razı olsun
bnm burnumun ucundaki şiş halen inmedi aslında cnm sıkılıyo
yakında ablamın nişanı var insallah iner sislikler ya bnada dua edermisin tatlım bazen cnm cok sıkılıyo:((

Son düzenleme:
kızlar duayı paylasıyım okumak isteyenler için:))
sbah aksam 3 kez okursanız insallah korunursunuz belalardan ins.
Dert, bela, fitne, hastalık, nazar, sihir ve zalimlerin şerrinden korunmak için, sabah akşam, 3 kez bu duayı okunmalıdır.
(Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim)
duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.

masallah masallah cnm bnm cok sevindim:))
Allah hepimizden razı olsun
bnm burnumun ucundaki şiş halen inmedi aslında cnm sıkılıyo
yakında ablamın nişanı var insallah iner sislikler ya bnada dua edermisin tatlım bazen cnm cok sıkılıyo:((

Tabiki de ederim canım benimmmmmm :) İnşallah iner en kısa zamanda istediğin gibi olur. Sende benim için dua et sonradan sorun çıkmasın :)

kızlar duayı paylasıyım okumak isteyenler için:))
sbah aksam 3 kez okursanız insallah korunursunuz belalardan ins.
Dert, bela, fitne, hastalık, nazar, sihir ve zalimlerin şerrinden korunmak için, sabah akşam, 3 kez bu duayı okunmalıdır.
(Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim)
duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.

Allah razı olsun canım :)

Atel çıkınca burnum çok boşta çok savunmasız kaldı sanki :/ Daha önceleri ağrım olmazdı ama şimdi burnumu ortası sızlıyor, septumum hareket ediyor sanki... Sizde de oldu mu böyle bir şey?

Ben Kemal hocaya vuruldum desem yeridir. :16: Zaten sırf o yüzden ameliyat olabildim yoksa çok zor yani benim işim... 2 gün içinde karar verdim, gittim ameliyat oldum :9:

:1: ben sana kemal hoca bal kaymak demıstım ama vurul dememıstım tugbaa cım :52: bu iş karakolda bıterr:36::1::1: bu arada bak olduda bıttı

:1: ben sana kemal hoca bal kaymak demıstım ama vurul dememıstım tugbaa cım :52: bu iş karakolda bıterr:36::1::1: bu arada bak olduda bıttı

Ahahahahahahahah :9: Vuruldum derken o manada değil canım :9: Ama sevdim yani... Hatta çok sevdim! :16: Ameliyata benim kadar çabuk karar veren bir 2. insan daha yoktur sanırım. :9:

Olmak zorundaydım, kaçışın yok dedi gittiğim her doktor... Neden bilmem daha ilk dk ısındım Kemal hocaya... Diğer doktorlar gibi burnu havada olmadığı için çok etkiledi belkide...

Canım bu arada Kemal hoca sana da mı sadece atel taktı? Millet 24. gününde hala bantlı... Bana atelden sonra bant takmadıda... Bantın işlevi ne?

Son düzenleme:

Tabiki de ederim canım benimmmmmm :) İnşallah iner en kısa zamanda istediğin gibi olur. Sende benim için dua et sonradan sorun çıkmasın :)

tamam tatlım bnm bnde ederim burdan sna:))
bide tatlım aklıma sey geldi acaba günde 1 kez olsun yapsan mı ki masajı
dün durup dururken aklıma geldi
istersen cok hafif bi sekilde bikez filan yap cnm
ama insallah hic gerekmez:))

tamam tatlım bnm bnde ederim burdan sna:))
bide tatlım aklıma sey geldi acaba günde 1 kez olsun yapsan mı ki masajı
dün durup dururken aklıma geldi
istersen cok hafif bi sekilde bikez filan yap cnm
ama insallah hic gerekmez:))

Yapsam çok iyi olur aslında ama çok acıyor, korkuyorum. Sana günde kaç kez yapacaksın dedi canım?

Back
X