Krem mi? O neden? Yağlandırır cildi ya :)
:))) öyle oluyo zaten ama kremsiz kuru ouyor ya kaymıyo parmaklar :))) burnumu yıkamaya çalışıyorum tabi ama tam olarak yapabiliyor muyum bilmiyorum su çarpamıyorum yüzüme dediğim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krem mi? O neden? Yağlandırır cildi ya :)
tatlım ben memnunum baya bı kuculdu ıllk halıne gore ınıyo sıslıkler ınmezmı resımlerı karsılastrıorumda cok fark var
:))) öyle oluyo zaten ama kremsiz kuru ouyor ya kaymıyo parmaklar :))) burnumu yıkamaya çalışıyorum tabi ama tam olarak yapabiliyor muyum bilmiyorum su çarpamıyorum yüzüme dediğim gibi
cnm bnde su carpamıyorum yüzüme halen burnum agrıo gibi oluyo ve benim atel cıktıktan sonra 3 kez daha kanadı burnum
ilkinde panik yaptım ama sonra endiselenmedim
bnada masaj yap dedi ama pek yapmıyorum:/
sadece burun ucunu kaldırırmıs gibi olan hareketi cok yapıyorum onu ihmal etme:))
yavas yavas sende basla istersen
bide ben bazen yüzüme cörekotu yagı sürüyorum
insallah faydasını görürüm fayda görürsem burdan yazarım ben yine:))
ben de ilk başta panikledim kan kurumuş dikişlerimin eski yerinde pamuklu çubuğu spreyleyip kurumuş kanı temizledim sonra rahatladım takmadım ben de :)
masaj önemli aslında yapmak lazım haklısın başlamalıyım
kızlar bide seyi merak ediyorum siz nası bi burun istediniz düz bi burunmu yoksa kavisli bi burun mu
nası bi burnuşunuz oldu:))
ben düz bi burun istedim acaba dogrumu yaptım ya kavisli burunu herkes yapamıo die
gerci yüz tipine görede degisir
sizce minyon bi yüze nası bi burun gider ben miranda kerrin burnuna bayılıyorum:))
cnm bnde su carpamıyorum yüzüme halen burnum agrıo gibi oluyo ve benim atel cıktıktan sonra 3 kez daha kanadı burnum
ilkinde panik yaptım ama sonra endiselenmedim
bnada masaj yap dedi ama pek yapmıyorum:/
sadece burun ucunu kaldırırmıs gibi olan hareketi cok yapıyorum onu ihmal etme:))
yavas yavas sende basla istersen
bide ben bazen yüzüme cörekotu yagı sürüyorum
insallah faydasını görürüm fayda görürsem burdan yazarım ben yine:))
kızlar bide seyi merak ediyorum siz nası bi burun istediniz düz bi burunmu yoksa kavisli bi burun mu
nası bi burnuşunuz oldu:))
ben düz bi burun istedim acaba dogrumu yaptım ya kavisli burunu herkes yapamıo die
gerci yüz tipine görede degisir
sizce minyon bi yüze nası bi burun gider ben miranda kerrin burnuna bayılıyorum:))
bn bi tane dikişimi elimle bile aldım cnm ya:))
beya bi oynuyorum deli gibi:))
burnuna alısabildinmi cnm
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzj31v00WR1r62h47o1_400.jpg için Google Görsel Sonuçları
sizcede cok güzel bi brunu yokmu kızlar onun burnuda estetik bu düz bi burunmu kavisli mi ben pek anlayamadım:))
Kızlar KEMAL FINDIKÇIOĞLU'na ameliyat olanlar ameliyat öncesini sonrasını anlatabilirmi.
Bende haftaya burun estetiği olucam yüzümün diğer hatları güzel ancak burnum bayağı eğri ve büyük.
Tetikleri yaptırmaya gideceğim haftaya ne oluyor ne görüşülüyor. Burun fotoğrafını çekip bilgisayarda biçimlendiriyor falan mı ?
Tepkileri nasıl ? Ameliyat günü nasıl ? Sizi güvende hissettirdimi karşınızdaki ekip ? ameliyat sonrası ne kadar ağrı oluyor ?
Yüzümüzde lekeler oluşacak mı [çünkü ameliyat olan tanıdıklarımda tonla sivilce çıkmıştı] ?
Kızlar lütfen bir anlatın, çok tecrübesizim.
Ne yapıyım ne yapmayım ?
Keşke lere kalmak istemiyorum.
Dikiş nerede ya? Ben hiç görmedim, hiç kendiliğinden de düşmedi :/
Telefondan girmiştim daha detaylı bakabildim şimdi... Benim burnum şu an bunun ucu hafif kalkık hali :)
ben hiç bir şey söylmedim açıkçası sormadılar da gerçi sorsa doktoruma emanet ederdim zaten :) kavisli falan ne demek onu bile bilmiyorumama dediğin ünlünün resmine baktım bu düzse benimki kavisli oluyo o zaman ya bu arada çok ilginç duruyo yüzmde burnum estetik olduğu çok belli bu geçicek mi ?
![]()
Kızlar rahatça yıkayın yüzünüzü... Hiçbir şey olmuyor :) Hatta soğuk su ile yıkayın, o kadar iyi geliyor ki şişliklere... Benim dünden bugüne acayip küçüldü burnum..
Masaj bende yapmıyorum ya... Çok şart değil dedi ya onun rahatlığı sanırım :/ günde kaç kez yapmak gerekiyor?
valla tatlım ben aklıma geldikce yapıyorum:))
ama yapanlar sabah ve aksam yapıolarmıs
sonradan cıkıntı filan olusmasın die galiba
insallah sonradan sıkıntılar yasamayız