- 4 Mart 2007
- 69
- 12
- 623
Memnun kaldiniz mi sizler ?
Evet ben memnunum vallaha cunku cok dogal yapmacik degil istedigim gibi oldu yani.. Arkadaslarim da memnun.. Iyiki olmusuz diyorum uzatmamak gerek bence bir an once guzellesmek gerek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnun kaldiniz mi sizler ?
Evet ben memnunum vallaha cunku cok dogal yapmacik degil istedigim gibi oldu yani.. Arkadaslarim da memnun.. Iyiki olmusuz diyorum uzatmamak gerek bence bir an once guzellesmek gerek :)
cnm kemal beye 5 gun once amelıyat oldum burnum nedense halen buyuk gelıyo gozume sendede oyle oldumu yanı alcı acılınca kucuklugu cıktımı ortaya
kuzummm benim de atel yarın alınacak ama bana da bi büyük geliyo halen nedense.tabi daha şişliği falan vardır da benim en merak ettiğim kemer ne oldu, neye benzedi.allahım inşallah istediğimiz gibi olur her şey kurban olduğummmm :)
kızlar şaka maka başlıkçak hepimiz sıramızı savıyoruz farkındasınız değil mi :)
Arkadaşlar alçodan ve şişlikten dolayı gözunuze öyle gelıyordur bence sonuçta kemerli ucu aşagıda burunlarımız var elbetteki ama b,r avuç dolusu kadarda burnunuz yoktur.Heyecan ve beklemenin sabırsızlığıdır inşallah bu durumlar.Çabucak iyileşince resımde beklıyoruz.
İnşallah dediğin gibidir canım.çok sağol.darısı olmayan, heyecanla o günü bekleyen herkesin başına.ben günlük fotoğraf çekiyorum değişimi takip edebilmek için.sizlerle de paylaşırım belkim :)
Yok canım bence ilk gunden sonra şişliklerin artmasından dolayı öyle olmuştur arkadaşım oldugunda yuzu sadece burundan ıbaret gıbıydı kızın ama şekıllenınce harıka oldu jorkma bende cok guzel bır sonuç çıkacak ortaya.canım ılk gun baya kucuk gorunuyorduda sımdı ucu yusyuvarlak oldu sankı yaaaaaaaaaaa cok korkuyorumya cektıgım morluklara ve sıslıklere yanarım
![]()
İnşallah dediğin gibidir canım.çok sağol.darısı olmayan, heyecanla o günü bekleyen herkesin başına.ben günlük fotoğraf çekiyorum değişimi takip edebilmek için.sizlerle de paylaşırım belkim :)
kızlar ya sızde bogaz agrısı oldumu pekı ben öldüm bogaz tahrısınden valla.ha bırde ıyıleselımde bı bulusalım yenı burunlarımızla![]()
bi de benim burun deliklerim büsbüyük yaa beynimi görebiliyorum resmen bakınca :) yanaklarım doberman köpeği gibi olmuştu, onlara alışmış,sevmiştim ama indilerama esas meselemiz burun tabi.ayyy ders çalışem diyorum 5 dakkada bi aynaya bakmaktan konuya adapt olamıyorum yahu :)
cnm kemal beye 5 gun once amelıyat oldum burnum nedense halen buyuk gelıyo gozume sendede oyle oldumu yanı alcı acılınca kucuklugu cıktımı ortaya
canım ben ilk gün öksürmeten geberdim nerdeyse.korktum hatta sordum bişey olur mu diye.entube ederken hortum koydular ya içimizeondan tahriş olduk zahar.ama geçiyo iki güne.bol sıvı tüketip narkozu atmak,boğazı yumuşatmak lazım.
Hay allah o nedemek güzelim öyle beynimi görebiliyorumkocamandır tabiki kolaymı metal sokup buyutuyorlar o burun deliklerini ameliyatı yaparken toparlanmasına vakit ver birazcık
![]()
kuzummm benim de atel yarın alınacak ama bana da bi büyük geliyo halen nedense.tabi daha şişliği falan vardır da benim en merak ettiğim kemer ne oldu, neye benzedi.allahım inşallah istediğimiz gibi olur her şey kurban olduğummmm :)
kızlar şaka maka başlıkçak hepimiz sıramızı savıyoruz farkındasınız değil mi :)
canım benım kemerde yoktu ama baya kocaman gelıyo halenayna elımde gezıyorum valla hadı sen aldırda resım koy ertesı gunde ben aldırıyorum ınsallah cok guzel olmustur hepımızın
![]()
bi de benim burun deliklerim büsbüyük yaa beynimi görebiliyorum resmen bakınca :) yanaklarım doberman köpeği gibi olmuştu, onlara alışmış,sevmiştim ama indilerama esas meselemiz burun tabi.ayyy ders çalışem diyorum 5 dakkada bi aynaya bakmaktan konuya adapt olamıyorum yahu :)