ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben fena bısey :50: yaptım.kan pıhtısı sandım dıkıslerın ıc tarafnı kaldrmak ıstedım alltta dıkıs varmıs yara gıbı hemen gerı kapattım:25: merhe falan surdum ıns dıkısıme bısey olmaz ya

ben kulak çöpüne burun spreyini sıkıyorum onla yavaş yavaş temizliyorum zorlamadan.sol burnumda dikişlerim göründü.yavaşça denedim çıkmayınca zorlamadım.onlar zaten kendiliğinden eriycekya fazla zorlamaya gerek yok.bide sargı bezini ıslatıp kapatıyomusun burnunun sen.hala akıyo çünkü.bi bugün kapatmadım.az akıyo peçeteye siliyorum

yaa kızlar ameliyat olanlar nasılsınız ne durumdasınız?ben ilk gün çok iyiydim sonradan daha kötü oldum.morluklarım şişliklerim baya azaldı.ama şu boğazım bi türlü geeçemedi:(kronik faranjit var bende.bi azdı bi azdı sormayın.tam boğazım iyileşti derken öksürmekten tekrar tahriş oldu galiba.tad alamıyorum derken şimdide yutkunamıyorum.of neden oldu acaba.ağzımdan nefes alıyorum diye mikropmu kaptım acaba.bu burun delikleri kaç günde açılıyo acaba.içi dolu şuan:(kaşınıyo arada iyileşiyo galiba.uykularım hala tam düzelmedi.bide sıcakatn korumak gerekiyoya,şuan bende atel var yinede korumam gerekirmi acaba.şapka bile aldım kendime:)

buarada ben ameliyattan sonra şöyle bi sıkıntı yaşadım ve kimsede duymamaıştım.idrara sıkışmaya başladım,kısa süre içinde iyice artıp sancıya dönüştü.tuvalaete gitmek istedim hemşire daha gidemezsin dedi.biraz daha bekle,bişeyler ye öyle git falan dedi.önce tamam dedim ama karnım nasıl şişti nasıl sancılanıyorum anlatamam size.altıma sürgü verdiler.zorluyorum zorluyorum yok çıkmıyo.utandığımı sandılar ama alakası yok yapamıyorum çatlıycam nerdeyse.sonra dedim yok ben dayanamıycam kalktım biraz oturdum.hafif başım döndü ama geçti.koluma girip götürdüler.çok zor yaptım.bol su iç geçer dediler.ameliyathane soğukya sanırım orda üşüttüm ve sistit oldum:(3.gidişimde düzeldi neyseki ama ne çektim ya.hayatımda ilk defa başıma geldi.Allah kimseye yaşatmasın.paylaşıyım dedim:)

yaa kızlar ameliyat olanlar nasılsınız ne durumdasınız?ben ilk gün çok iyiydim sonradan daha kötü oldum.morluklarım şişliklerim baya azaldı.ama şu boğazım bi türlü geeçemedi:(kronik faranjit var bende.bi azdı bi azdı sormayın.tam boğazım iyileşti derken öksürmekten tekrar tahriş oldu galiba.tad alamıyorum derken şimdide yutkunamıyorum.of neden oldu acaba.ağzımdan nefes alıyorum diye mikropmu kaptım acaba.bu burun delikleri kaç günde açılıyo acaba.içi dolu şuan:(kaşınıyo arada iyileşiyo galiba.uykularım hala tam düzelmedi.bide sıcakatn korumak gerekiyoya,şuan bende atel var yinede korumam gerekirmi acaba.şapka bile aldım kendime:)

canım ben ikinci gün kötüydüm sadece.bugün tam bi hafta oldu. iştahım yok sadece onun dışında pek bi problem yok gibi.ama sanki burnum halen büyük gibi.bariz bi değişiklik göremiyorum henüz.o yüzden bi an önce hayırlısıyla atelim olınsın istiyorum.şuan burun içi değil de,üstü,atelin altı yani derim acayip kaşınıyo ya böyle bi kaşıntı olamaz. sıcaktan daha çok göz altlarını, morluklarını korumaya çalış,çünkü onlar kalıcı hale gelebiliyomuş.Allah yardımcımız olsun bu sıcak günlerde :(

Canim acilen deniz suyuyla burnunu yika eger yikamiyorsan. Yani burnun icine deniz suyunu sikmalisin ben ikinci gunden itibaren kullanmaya baslamistim, ve burdun acildi yavas yavas, burun icini zaten kulak pamuguyla temizlemelisin. eger burun icin kurursa doktor acmak zorunda kalir ve cok aci cekersin arkadasimin oyle oldu. Ayrica bi goz kremi var kucuk, ismini hatirlamiyorum onuda kulak pamuguna alarak burun icine iyice surmelisin gunde 7-10 kez, INANILMAZ RAHATLIYORSUN VE BURNUN ACILIYOR. deniz suyunu burunda kuruluk hissettiginde sonra da o kremi KULLLAN. Ben yaklasik iki ay deniz suyu spreyini kullandim ve kremi de, 4 ay olacak hala burnumu sadece kulak pamuguyla temizlemeye calisiyorum tikandiginda. BOGAZIN icin sicak suya tuz koy ve gargara yap belirli araliklarla, yumasatiyor bogazi ben oyle yapmistim. SAPKA GIYMEN YETERLI cok fazla guneste kalma.

hahahah ne güldüm ya:))hele ben 28 sene yaşadım sınava kadar dayanamadım ahahaha:)))aha kaç günümüz gitti.bugün b iraz bakıyım dedim ama pek adapte olamadım tabi.bide benim gözler bozuk.sırf ameliyat olucam diye lens bile aldım numaralı.ama gözlerim tam açılmadı takamadım henüz.ya burnuna bişey olmamıştır ama nediye okadar oynuyosunki.bu arada ben artık sıkılmaya ve bunalmaya başladım.sıcakta tuz biber ekti valla.ne zaman açılcak bu burun deliklerimiz ya of:(benim burnum kan dolu ya.sizinki ne alemde.deniz suyunu sıkıyorum geri akıyo.iyice ilerimi itmem lazım,siz ne yaptınız.kardeşim deneyimli neyseki baya yardımcı oldu bana.oda spreyi kulak çubuğuna sıkıp ıslatıp onla içini temizle dedi.yapıcam ama inşallah bi zarar vermem.uykularımda hala düzelmedi:(ben atelin çıkmasından çok burun deliklerimden nefes almayı istiyorum artıık:(

Canim ya sen deniz suyunu kullanmiyor musun onceki mesajimi oku lutfen, ustteki...

canım ben ikinci gün kötüydüm sadece.bugün tam bi hafta oldu. iştahım yok sadece onun dışında pek bi problem yok gibi.ama sanki burnum halen büyük gibi.bariz bi değişiklik göremiyorum henüz.o yüzden bi an önce hayırlısıyla atelim olınsın istiyorum.şuan burun içi değil de,üstü,atelin altı yani derim acayip kaşınıyo ya böyle bi kaşıntı olamaz. sıcaktan daha çok göz altlarını, morluklarını korumaya çalış,çünkü onlar kalıcı hale gelebiliyomuş.Allah yardımcımız olsun bu sıcak günlerde :(

iyi olmana sevindim:)beimde bugün 6.günüm.bazen çok daralıyorum.biranönce çıksa şu ateller.dışarı hiç çıkmıyorum zaten.çıksamda şapka takarım.benimde iştahım yok.boğazımımın yara olması beni mahvetti.entubenin etkisi geçerken tekrar başladı.mikrop kaptım heralde.şu anda tek isteğim boğazımın geçmesi:(

Canim acilen deniz suyuyla burnunu yika eger yikamiyorsan. Yani burnun icine deniz suyunu sikmalisin ben ikinci gunden itibaren kullanmaya baslamistim, ve burdun acildi yavas yavas, burun icini zaten kulak pamuguyla temizlemelisin. eger burun icin kurursa doktor acmak zorunda kalir ve cok aci cekersin arkadasimin oyle oldu. Ayrica bi goz kremi var kucuk, ismini hatirlamiyorum onuda kulak pamuguna alarak burun icine iyice surmelisin gunde 7-10 kez, INANILMAZ RAHATLIYORSUN VE BURNUN ACILIYOR. deniz suyunu burunda kuruluk hissettiginde sonra da o kremi KULLLAN. Ben yaklasik iki ay deniz suyu spreyini kullandim ve kremi de, 4 ay olacak hala burnumu sadece kulak pamuguyla temizlemeye calisiyorum tikandiginda. BOGAZIN icin sicak suya tuz koy ve gargara yap belirli araliklarla, yumasatiyor bogazi ben oyle yapmistim. SAPKA GIYMEN YETERLI cok fazla guneste kalma.

deniz suyu kullanıyorum tabiki.günde 4,5 kez sıkıyorum kafamı geri itip bekliyorum bi süre.doktor yazdı o kremlerden.günde iki kez burnumun içine kulap çubuğuyla sürüyorum.diğeride morluklar için onuda ili kez yapıyorum.ama sen 7,10 kez demişsin.eczacı iki kez sür yazmış.sabak ve akşam sürüyorum.kual çubuğuna deniz suyunu sıkıp temizlemeye çalışıyorum.ama pek bişi çıkmıyo.içi hala kapalı.acaba acelemi ediyorum.bugün 6.günüm.boğazıma sıktığım bi faranjit spreyi var ama senin dediğinide yaparım.teşekkür ederim yararlı bilgilerin için:)

benimde burun ucum şiş tombik biraz:)bide alnım hala şiş ya,burnumla birleşiyo resmen:(benim burnumda arada kaşınıyo sinir bi durum.peki senin burun deliklerin ne alemde.tıkalımı açıldımı.thiocilline d.iye bi krem vermiştir doktor sanada,hatta gör kremi ama burun içine sürülüyo.onu günde iki kez diyo ben öyle yapıyorum ama azmı acaba sen kaç kez sürüyosun.deniz suyunuda 5,6 kez sıkıyorum.ama oda içi dolu olduğu için çoğu geri akıyo.bu normalmiki

benimde burun ucum şiş tombik biraz:)bide alnım hala şiş ya,burnumla birleşiyo resmen:(benim burnumda arada kaşınıyo sinir bi durum.peki senin burun deliklerin ne alemde.tıkalımı açıldımı.thiocilline d.iye bi krem vermiştir doktor sanada,hatta gör kremi ama burun içine sürülüyo.onu günde iki kez diyo ben öyle yapıyorum ama azmı acaba sen kaç kez sürüyosun.deniz suyunuda 5,6 kez sıkıyorum.ama oda içi dolu olduğu için çoğu geri akıyo.bu normalmiki

evet canım burun ucum tostontirik ya.alnım biraz daha indi.kaşıntı bunaltıyo en çok ama bu kadarın şükürler olsun tabi.bana doktor bi koca tüp serum, bi badem yağı, bi de teramicn göz kremi yazdı.önce o serumla burun içini yıkıyorum.enjektörle suyu fışkırtıyorum yani :) o tabiki geri akıcak kuşum amaç yıkamak çünkü.ondan sonra badem yağını, en sonra kremi sürüyorum.doktor bana günde üç kez demişti ama ben kuruluk hissettikçe yapıyorum canım.göz kreminde özellikle bunu al dedi.hassas olduğu için iyileşmeyi hızlandırır hem de can yakmazmış.10 günü tamamlasak rahatlıcaz sanki braz daha kuşum.

Son düzenleme:
deniz suyu kullanıyorum tabiki.günde 4,5 kez sıkıyorum kafamı geri itip bekliyorum bi süre.doktor yazdı o kremlerden.günde iki kez burnumun içine kulap çubuğuyla sürüyorum.diğeride morluklar için onuda ili kez yapıyorum.ama sen 7,10 kez demişsin.eczacı iki kez sür yazmış.sabak ve akşam sürüyorum.kual çubuğuna deniz suyunu sıkıp temizlemeye çalışıyorum.ama pek bişi çıkmıyo.içi hala kapalı.acaba acelemi ediyorum.bugün 6.günüm.boğazıma sıktığım bi faranjit spreyi var ama senin dediğinide yaparım.teşekkür ederim yararlı bilgilerin için:)

Benim burnum ucuncu gun acilmisti deniz suyunu sikman yeterli degil deniz suyuyla burnunu yikaman gerekiyor yani suyu cekmen gerekiyor ice ve tukurmen her kuruluk hisettiginde bunu yapman gerekiyor. bence sen bi doktora gorun eger nefes almanda sorun varsa. deniz suyunu yanlis kullaniyor olabilirsin... evet ben 7-10 kezden daha fazla kullaniyordum belki o yuzden 3 gun iki burnumlada rahatca nefes almaya basladim. senin burun ici kurumus olabilir

Kizlar ben bugun tetkitleri oldum.Yarin sonuclari gosterecegim.Tetkit sonuclarini illa Kemal hoca mi gormeli.Ameliyati o yapacak ama pazartesi sali carsamba gunleri yokmus persembe benim ameliyatima gelecek.

kızlar ben cuma gunu alcıyı aldrdım kemal hoca bant falanda yapıstırmadı ılk gun gozume cok ıyı geldı ama su an bıraz buyuk gelıyo gercı kemal hoca hızla şişer sonra duzelır korkma dedı ama moralım bozulmuyo deıl:ssz: sızın ne alemde alcıdan kucucukmu cıktı burnunuz:2:

ıkı saat usenmeden butun amelıyat surecımı yazdım sayfa sayfa yazdım gonder dedım ve bı baktımkı gırıs yapın yazdı!kendılıgınden cıkmıs heralde.off okadarda yazmıstım yaa:((tekrar yazamıycam malesef.dun oldum bıttı ıste bukadar.genel olarak ıyıyım.hıc agrımolmadı.suratım cok sıstı ama.elyın gıbıyım.))gozlerım cok sıstı morardı.bı gozum tamamen kapandı.umarım dıgerıde kapanmaz yoksa hıcbısı goremıycem:)

bu başlığı ameliyat tarihini aldığımdan beri okumaya çalışıyorum ve gerçekten çok süper sıcak ve yardımseversiniz bu yüzden en sonunda üye olmaya karar verdim :) :) gilebek çooook geçmiş olsunnn bu arada yazdıkların keşke silinmeseymiş :(( çünkü benim doktorum da Bora Bey bütün ayrıntıları öğrenmek isterdim o yüzden :( temmuzun on yedisinde ameliyat olucam ve gerçekten çok korkuyorum ama burnumdan çok rahatsızım gerçekten normal bi görünüşü yok küçükken düşmüştüm sanırım çok hatırlamıyorum ama burnumun etrafı yara olmuştu o zaman ve şimdi gerçekten görünüşü beni çok rahatsız ediyor böyle bi işe kalkıştım ben en çok da ameliyat günü uyutulana kadaar yaşayacaklarımdan korkuyorum nedense :( umarım her şey yolunda gider .. :(

Kizlar ben bugun tetkitleri oldum.Yarin sonuclari gosterecegim.Tetkit sonuclarini illa Kemal hoca mi gormeli.Ameliyati o yapacak ama pazartesi sali carsamba gunleri yokmus persembe benim ameliyatima gelecek.

kuşumm bence önemli değil.çünkü ben kanı,ekg yi falan başka bi hastanede yaptırmıştım.onları önceden vermiştim doktora ama ne önemi var bizim meselemiz burun :) ultrasonu,burun filmini,fotoğrafları falan son gün arayıp eksik getir dediler.gittim o gün halledip doktora yetiştiriyim diye koşturdum.güya bakıp tasarım yapacak sanıyorum :) ordakiler dedi ki sadece ameliyat esnasında bakar o fotoğraflara.inanmadım.hakkaten de öyle oldu.o gün ben bunları hallederken doktor başka bi ameliyattaymış.ben dosyamı kendi ellerimle taşıdım kendi ameliyatıma.doktor yanımda astı panoya fotoğafları neyin :) sonuçtan da gayet memnunum hiç bi sorun çıkmadı hamdolsun.yani önemli değil bence.ameliyat anında görmesi yeter.

bu başlığı ameliyat tarihini aldığımdan beri okumaya çalışıyorum ve gerçekten çok süper sıcak ve yardımseversiniz bu yüzden en sonunda üye olmaya karar verdim :) :) gilebek çooook geçmiş olsunnn bu arada yazdıkların keşke silinmeseymiş :(( çünkü benim doktorum da Bora Bey bütün ayrıntıları öğrenmek isterdim o yüzden :( temmuzun on yedisinde ameliyat olucam ve gerçekten çok korkuyorum ama burnumdan çok rahatsızım gerçekten normal bi görünüşü yok küçükken düşmüştüm sanırım çok hatırlamıyorum ama burnumun etrafı yara olmuştu o zaman ve şimdi gerçekten görünüşü beni çok rahatsız ediyor böyle bi işe kalkıştım ben en çok da ameliyat günü uyutulana kadaar yaşayacaklarımdan korkuyorum nedense :( umarım her şey yolunda gider .. :(

hoşgeldin aramıza canım :) çok sıcağız hakkaten dimi ben bizim başlığımızı çok seviyorum :) gazide ameliyat olmadığım halde terkedemiyorum bu başlığı :) hiç korkma canım benim.hele rahatsızlık duyuyosan zevkle bekle ameliyatını.ben bi ortama girdiğim zaman profilden görüntü vermemek için şekilden şekle giriyodum :) birileri benden habersiz resmimi çeksin istemiyodum.olur da yandan burnum görünür diye :) sağlık tarafına hiç değinmiyorum bile.ben bi narkozdan korkuyodum.o da hiç bişeymiş.uyuyosun uyanıyosun ve bitiyo.bak bi hafta oldu ve sanki doğduğumdan beri bu burna sahipmişim gibi alıştım kerataya :) dua et ve sabret canım.Allah hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin.

kızlar ben cuma gunu alcıyı aldrdım kemal hoca bant falanda yapıstırmadı ılk gun gozume cok ıyı geldı ama su an bıraz buyuk gelıyo gercı kemal hoca hızla şişer sonra duzelır korkma dedı ama moralım bozulmuyo deıl:ssz: sızın ne alemde alcıdan kucucukmu cıktı burnunuz:2:

canımm ben de bugün aldırdım.dikişler de alındı.ve dediğin gibi bant falan yapıştımadı doktorum.masaj yaptı ve yapmamı söyledi ama ben korkuyorum yaparken.bugünki şeklinden memnunum aslında ama doktor halen çok şiş dedi.kemerimin törpülediği yerde hafif bi tümsek var ödem sanırım.o yüzden masaj şart.daha 2 ay hamur gibi olurmuş burun.darbeden,yüz üstü uyumaktan korumak gerkirmiş.o yüzden daha epey bi değişim görücez canım.korkma sen.zamanla oturacak elbet.

Back
X