ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cnm cok sıkkın ya bikac gün sonra ameliyatım var ve ben halen cok kararsızım
resimlere baktım aslında dogal burun yok gibi bisey
Allah herkese dilediği bi burun nasip eder ins.
korkuyorum:((
ameliyat olduktan sonra dikkat edilecek hususları paylasmak istedm okumanızda fayda var:))

BURUN ESTETİĞİ SONRASI DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Burun üzerindeki alçı 7-10 gün arasında kalacaktır. Islanmaması gerekmektedir. Terleme ile bu alçının gevşeyeceğini düşünerek aşın sıcak yerlerde bulunmamanız gerekmektedir.
Dişlerinizi ilk 10 gün çok dikkatli fırçalamanız gerekmektedir. Özellikle ön dişlerinizi fırçalarken dikkat etmeniz gerekecektir. Fırçanızın yumuşak olması önemlidir.
Ameliyat sonrası aşırı fiziksel aktiviteden uzak durun.
Burnunuzdaki sargılar kalkıncaya kadar banyo yapılmaması ve buharlı ortamda bulunulmaması.
Bir hafta boyunca aşırı yüz hareketleri ve gülmekten kaçınınız.
Ameliyatı takip eden 20 gün boyunca boğazlı kazak veya dar boyunlu giysiler giyilmemesi.
Yüzünüze ve burnunuza 3 hafta süreyle sert bir şekilde dokunmayınız.
Operasyonu takip eden 6 hafta boyunca aşırı güneş ışığından uzak durunuz. Aşırı sıcak burnunuzda şişmeye neden olacaktır.
Burun ameliyatlarından sonra göz altlarında ve yüzde şişme olabilmektedir. Eski ameliyat tekniklerine göre bu duruma çok daha az oranda rastlanmaktadır. Bu şişlikler 1-2 hafta içinde geçecektir.
Doktorunuzun verdiği ilaçlar dışında ilaç almayın.
Ameliyat sonrası 5 gün kontak lens takılmaması.
16 hafta boyunca her türlü gözlük kullanılmaması daha sonraki dönemde hafif bir çerçeve kullanılması.
Burnunuz açıldıktan sonra burun cildini sıvı sabun veya özel losyonlarla temizleyiniz. Bantlarınız alındıktan sonra makyaj yapabilirsiniz.

bilgiler için çok teşekkür ederim

merhaba canlarım.malum ameliyattı,kpss belasıydı falan uğrayamadım topiğimize pek.son durumlarımı sizlerle paylaşmak isterim.
takip edenler bilir, ben ameliyatımın ilk saatlerinden beri oldukça mutluydum.çok benimsemiştim burnumu.tam istediğim gibiydi herşey.çok rahat bi ameliyat sırası ve ameliyat sonrası süreç geçirdim.ama gelin görün ki atelim alındıktan bir hafta sonra burnumun kemerinin alındığı o kısımda,sağ tarafa doğru bi tümsek hissettim.ödem olduğunu düşündüm ilk ama halen daha geçmedi.doktorum ilk günden beri masaj yapmamı söylemişti.hem de canımı acıta acıta.ben de gayet dikkat ederek yaptım söylediklerini.şuan tabi bişey söylemek için erken,henüüz bir ay oldu ama ne biliyim aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo.acaba kaydırdım mı burnumu diyorum :( ha çok belli değil,ben şuan çok dikkat ettiğim için farkındayım ki zaten şükürler olsun her haline ama insanoğlu işte ill bi kusur buluyo.

dotorum bir ay sonra kontrole gel demişti.pzartesi yanına gidicem.onun dışında bi problem yok şükür.herşey gayet yolunda.

Tatlım sen kime ameliyat olmuştun? Ve sadece estetik amaçlı bir ameliyat mıydı? :17:

ya bide ben ameliyattan çok korkuyorum narkoz etki göstermez yada ameliyatın ortasında uyanırım die tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

:)))))hiç öyle bişey olabilirmi?ameliyat öncesi kilonu soruyolar ve senin bünyenin kaldırabileceği oranda narkoz veriliyo zaten.uyanmak söz konusu diil:))

ameliyat olan arkadaslar nasılsınız
gökce, rewend, gilebek nerdesiniz yahu:))

burdayııııııııızz:))kızıım sınav vardı heralde kpss zedeyiz biz:))neyse bitti kurtulduk artık rahatca girebilirim nete.valla benim burnum hala açılmadı valla yuh diyorum artık.hala tad alamıyorum tam.krem falan sürmekten bıktım.iyileşmiyo artık sanki içinde kalan yaralar.salı kontrolüm var yine bakalım.geçen gittim iyi temizleyememeişsin dedi.burun deliklerimi kanırtarak baktı içine çok acıdı:(sol tarafta yara var sanırım.yeni bi krem daha yazdı onu sürüyorum.senin ne kdar kaldı.11indemiydi

merhaba canlarım.malum ameliyattı,kpss belasıydı falan uğrayamadım topiğimize pek.son durumlarımı sizlerle paylaşmak isterim.
takip edenler bilir, ben ameliyatımın ilk saatlerinden beri oldukça mutluydum.çok benimsemiştim burnumu.tam istediğim gibiydi herşey.çok rahat bi ameliyat sırası ve ameliyat sonrası süreç geçirdim.ama gelin görün ki atelim alındıktan bir hafta sonra burnumun kemerinin alındığı o kısımda,sağ tarafa doğru bi tümsek hissettim.ödem olduğunu düşündüm ilk ama halen daha geçmedi.doktorum ilk günden beri masaj yapmamı söylemişti.hem de canımı acıta acıta.ben de gayet dikkat ederek yaptım söylediklerini.şuan tabi bişey söylemek için erken,henüüz bir ay oldu ama ne biliyim aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo.acaba kaydırdım mı burnumu diyorum :( ha çok belli değil,ben şuan çok dikkat ettiğim için farkındayım ki zaten şükürler olsun her haline ama insanoğlu işte ill bi kusur buluyo.

dotorum bir ay sonra kontrole gel demişti.pzartesi yanına gidicem.onun dışında bi problem yok şükür.herşey gayet yolunda.

merhaba canım.bende geldim valla sınav bitti şükür:)ya bende masaj yapıyorum ve aynı senin gibi benimde sol tarafta bi tümsek var.hatta okısımda boydan boya kemik çıkıntı var.diğer tarafta yok.doktorum geçicek dedi,hatta bir ay sonra yarısı gidicek burnunun dedi ama hiç ödem gibi durmuyo.kemik gibi sanki.dedim o tarafı törpülemeyimi unuttunuz yoksa falan:))artı bekleyip görücez

canım şimdi sen böyle söyleyince,ne yalan söyleyim sevindim valla :D
ben de yarın gidicem kontrole ve bi aksilik var dicek diye nasıl korkuyorum.kaydı mı ya diyorum kendime.aynen işte bildiğin kemik gibi.

canım şimdi sen böyle söyleyince,ne yalan söyleyim sevindim valla :D
ben de yarın gidicem kontrole ve bi aksilik var dicek diye nasıl korkuyorum.kaydı mı ya diyorum kendime.aynen işte bildiğin kemik gibi.

yalnız diilmişim dedin sevindin dimi köftehoorr:))hadi gitte bakalım ne diycek hayırlısı.ya kayma falan olmamıştır heralde,yani bizim yapabileceğimiz bi durum olduğunu sanmıyorum.öyle dokunmayla falan kolay koay şekil bozulmaz heralde.biranönce inse şu şişlikler yauw.benim bide burnum alnımla birleşik hala.))oda hoş diil.sabredicez yapıcak bişey yok.zaten masajlarımıda yeterince yapmıyorum ya.sınav yüzündende pek ilgilenemedim.

Merhabalar bayanlar :)

Bende Kemal Bey'a ameliyat olcam, ameliyat sonrası burunda çökme ve düşme belli bir süre geçtikten sonra oluyor. Bu tarz bir şikayetiniz var mı sizin?

Bir de kaç gün yıkanamıyorsunuz?

Cevaplarsanız çok sevinirim. :))):kkk:

tuğba ben olalı bir ay olcak çökme düşme yok şimdilik.doktorumada sordum düşermi diye yok dedi.daha yeni benmkide ilerde olurmu bilmem ama inşallah olmaz.(atelin çıkana kadar sadece yüzünü yıkayamıyosun.banyonu yapabilirsin tabiki.başınıda kuaför usulü geriye eğilerek yıkayabilirsin.benimkini ablamalar yıkadı o şekilde.lavoboya eğildim yüzümede her ihtimale karşılık havlu kapadım:))ama kuafördede yıkatabilirsin.benim atelim on gün sonra alındı.ama bir hafta sonra alınanalarda var.tamamen senin durumuna ameliyatına bağlı.öyle işte

yalnız diilmişim dedin sevindin dimi köftehoorr:))hadi gitte bakalım ne diycek hayırlısı.ya kayma falan olmamıştır heralde,yani bizim yapabileceğimiz bi durum olduğunu sanmıyorum.öyle dokunmayla falan kolay koay şekil bozulmaz heralde.biranönce inse şu şişlikler yauw.benim bide burnum alnımla birleşik hala.))oda hoş diil.sabredicez yapıcak bişey yok.zaten masajlarımıda yeterince yapmıyorum ya.sınav yüzündende pek ilgilenemedim.

sevindim valla kuşum duygudaşız diye senle :) işte hayatımızda kaç kez burun ameliyatı olmuşuz ki ondan şşediyoruz tabi :( ben de tam yapmadım masajları ve dediğin gibi alnım burnumla aynı hizada.avatar gibi :) zaman zaman geçecek anca.kemik zımparalıyolar kolay mı :D

ya bende bu kemal fındıkcı oglunu merak ettım malesef sıte fotograf gormeme ızın vermedı yorum sayım az oldugundan benım hem saglık sorunum var hemde estetık olmak ıstıyorum devıasyon ve sınuzıt var bende daha once amelıyat oldum ve burnum hem seklen kotulestı hemde saglıken hıc nefes alamıyorum acaba bu kemal bey ozel gazıde mı yoksa devlet olandamı ucretlımı yapıyor benım babadan emeklı ssk m var acaba nekadara yapar lutfen acıl yardım korkuyorum da bı yandan

tuğba ben olalı bir ay olcak çökme düşme yok şimdilik.doktorumada sordum düşermi diye yok dedi.daha yeni benmkide ilerde olurmu bilmem ama inşallah olmaz.(atelin çıkana kadar sadece yüzünü yıkayamıyosun.banyonu yapabilirsin tabiki.başınıda kuaför usulü geriye eğilerek yıkayabilirsin.benimkini ablamalar yıkadı o şekilde.lavoboya eğildim yüzümede her ihtimale karşılık havlu kapadım:))ama kuafördede yıkatabilirsin.benim atelim on gün sonra alındı.ama bir hafta sonra alınanalarda var.tamamen senin durumuna ameliyatına bağlı.öyle işte

Tatlım sen kime oldun ?
Kemal beye olduysan güvenilir mi ?

KPSS sınavından çıkan herkese geçmiş olsunnnn :)))

kızlar ben de yarın tahlil için gidicem çok heyecanlıyım ve sanki yarın ameliyat olcakmışım gibi korku var içimde her şey yolunda gider inşallahhhhhh... :)

burdayııııııııızz:))kızıım sınav vardı heralde kpss zedeyiz biz:))neyse bitti kurtulduk artık rahatca girebilirim nete.valla benim burnum hala açılmadı valla yuh diyorum artık.hala tad alamıyorum tam.krem falan sürmekten bıktım.iyileşmiyo artık sanki içinde kalan yaralar.salı kontrolüm var yine bakalım.geçen gittim iyi temizleyememeişsin dedi.burun deliklerimi kanırtarak baktı içine çok acıdı:(sol tarafta yara var sanırım.yeni bi krem daha yazdı onu sürüyorum.senin ne kdar kaldı.11indemiydi

sükür yahu(: en sonunda gelebildiniz sekerim o sınava bnde girdim ama umursamıyodum:) sorularda calınmıs zaten(:
buarada salı bnm ameliyatım:O
dua edin nüütfeen(:
ya bide bisey sorucam ameliyata giderken bna bi giris kagıdı filan vermediler
yani yatıs filan halletdim ama bi kagıt yok elimde
nüfus cüzdanımı bide ateli baskada bise gerek yok dmi
aklım cok karısık ya bankamatikte paramı yuttu
bu hastane işleri de aklımı karıstırıo
aaaaayyyy cilidiriiiiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:D
tutun aa dostlar bayiliciiiiiiiiiiim:D

kızlar hiiiç düşünmeyin ameliyatı.bugün bi kızla konuştum da ben ona diyorum aleyat çok zevkli bişey :) uyuyosun uyanıyosun bi bakmışsın bitmiş.acı ağrı da yok sonrasında.bikaç gün nefes almak sıkıntı o kadar.dua edin çok ve rahat girin ameliyata.Allah yardımcınız olsun kuşlar.

Topigi takip ederken surekli Kemal Hoca guvenilir mi sorusunu gordum.Cevaplayayim hemen.Ben Kemal Hoca`ya ameliyat oldum.Kendisi cok guvenilir birisi.

İlgilenip cevap veren herkese çok ama çok tşk ederim. İyi ki varsınız kızlar! :kkk: :54:

Ameliyat sonrası ağrı ve ağızdan nefes alma durumu çok mu zor? Ben en çok nefes olayından korkuyorum :26:

Bir de zor iş ya ameliyat! En basitinden diş fırçalayabiliyor muydunuz? Fırçalanmaz gibi ama alçı çıkana kadarda öyle durulmaz. Bilemedim şimdi... Aynı şekilde kaş bıyık almaya ne zaman başladınız? Birisi bu konuda topic açmış, aklıma düştü vallahi benimde... Benim 2 güne çıkar hemen... Doktor kontrolüne pala bıyık gitmek istemem :))))

ya bende bu kemal fındıkcı oglunu merak ettım malesef sıte fotograf gormeme ızın vermedı yorum sayım az oldugundan benım hem saglık sorunum var hemde estetık olmak ıstıyorum devıasyon ve sınuzıt var bende daha once amelıyat oldum ve burnum hem seklen kotulestı hemde saglıken hıc nefes alamıyorum acaba bu kemal bey ozel gazıde mı yoksa devlet olandamı ucretlımı yapıyor benım babadan emeklı ssk m var acaba nekadara yapar lutfen acıl yardım korkuyorum da bı yandan

KEMAL bey ameliyatlarını Gazi'de yapıyor canım. Nasıl bir doktor bilmiyorum, ben yarın görüşmeye gitcem ve okuduğum olumlu yorumlar nedeniyle de sanırım ona ameliyat olcam. Bende septum deviasyonu ve konka büyümesi var. Bunları devlet yani SSK Bagkur neyin varsa karşılıyor. Estetik kısmı için ise para ödüyorsun. Estetik yaptıran arkadaşların anlattığına göre 750-850 civarı bir şey tutuyormuş.

Topigi takip ederken surekli Kemal Hoca guvenilir mi sorusunu gordum.Cevaplayayim hemen.Ben Kemal Hoca`ya ameliyat oldum.Kendisi cok guvenilir birisi.

Burun şeklinden memnunmusun? Oncesinde nasıldı tatlım burnun? KEMAL hocanın tarzı nedir burun yaparken çok merak ediyorum ben... Böyle sadece kemikten ibaret burun sevmiyorum ben... ://

Son düzenleme:
Back
X