ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 tane doktora gittim hepsi aynısını söyledi. Benim teşhisimi kimin koyduğunun ne önemi var ki senin için???

ben bu mesajı okuken sen ameliyat oldunda çıktın bile sanırım:))hadi geçmiş olsun sende kurtuldun şaka maka..asıl bundan sonra başlıyo gerçi:))

evet oldum cnm ya ameliyata aglayarak girdim annemi babamıda aglattım:D
narkozada alerji göstermişim ameliyatta
ilk günler zorlu gecirdim halen agrım var bide burnumun ucu cok sisti
burnum sanki hic ameliyat olmamısım gibi gözüküo bide iki tane cıkıntı gibi bisey olustu onlar gecermi ya cok sis burnum
zor atlatıyorum kardes:)
cnm lütfen bna dua et pek iyi deilim:((
sen nası oldun iyisindir ins.

evet oldum cnm ya ameliyata aglayarak girdim annemi babamıda aglattım:D
narkozada alerji göstermişim ameliyatta
ilk günler zorlu gecirdim halen agrım var bide burnumun ucu cok sisti
burnum sanki hic ameliyat olmamısım gibi gözüküo bide iki tane cıkıntı gibi bisey olustu onlar gecermi ya cok sis burnum
zor atlatıyorum kardes:)
cnm lütfen bna dua et pek iyi deilim:((
sen nası oldun iyisindir ins.

ayy canım ya baya korkuyodun zaten,tabi kolay değil ameliyat sonuçta.çok çok geçmiş olsun.seninki sadece sağlık için diilmiydi,estetikte varmıydı.aslında ağrı olmuyo artık ama demekki senin bünyen baya hassas.çıkıntı nerde oluştu ya,atel yokmu burnunda.biraz sabırlı ol bir haftaya büyük oranda sıkıntıların azalır.tabiki dua ederim.Allah herkese şife versin:)valla bende süper sayılmam:/burnum hala tıkalı,özellikle sol taraf.dolayısıyla hala tad alamıyorum:(temizlerken çubuğa kan bulaşıyo hafiften.burnumun içi çok ödemliymiş,tamamen yapısal.bendede çıkıntı var.masajlarla geçmesi için dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok:(

Yok tatlım ne kusuru? Keşke birilerde bana cvp verseydi de içim rahat girseydim ameliyata... Bese septum deviasyonu ve buna bağlı konka büyümesi var. Burnuma futbol topu gelmişti 6-7 sene önce... Kırılmış ve yanlış kaynamış. O zaman acile gittik, ödem deyip yolladılar. Meğer kırıkmış. Kemik çıktı orta yerde... Estetikte var kısmen yani...

tuğba sen ne soruyosun sor bakalım :)))

Şeklinden ve nefes alışınızdan memnun musunuz?:3:

ya daha bir ay oldu bnim yani hala ödemli.amagenel olarak doğal bi burun yaptığı için memnunum.ama nefesim hala düzelmedi.temizlemeye kram sürmeye devam ediyorum.burnumun içi çok ödemliymiş.tamamen yapısal.bunlara fazla takılma çünkü kişiden kişiye değişiyo.bi arkadaşın burnu,nefesi 3 günde açıldı,

evet param yok ve vazgeçtim ama sadece parasal yönden değil kendimi hazır hissetmediğimi de anladım o yüzden başka bir bahara kaldı :) ama yine de mutluyum ve huzurluyum şu anda.Umarım böyle de devam eder..Ameliyat olmuş herkese çoook geçmiş olsun tekrar ve umarım doğal ve istediğiniz gibi bir burna sahip olursunuz.Ameliyat olacaklara da şimdiden geçmiş olsun ve umarım her şey yolunda gider.Sağlık sorunlarınız da çözürlür inşallah en önemlisi bu sanırım :) ve tabi ki başta gilebek olmak üzere bütün herkese kocaman kocaman teşekkürler... :))) harikasınız!!! =)))

canıım ne demek rica ederiz:)ne diyim hakkında hayırlısı.bencede iyi bi karar verdin gibi.çünkü psikolojik olarak hazır olmakta çok önemli gerçekten.sen hayatına sağlığına bak,ilerde düşünürsün:))iyi dilekerin için çok teşekkür ederim.))

Hem saglık hem estetik olacak. Ama öyle burun kaldırma falan olmayacak tatlım. Septum deviasyonu+konka büyümesi+ burnuma aldığım darbe sonucu kemer yerinde sol tarafta ufak kemik çıkması... Sanırım o kemik alınınca yan duvarları daraltacak. Öyle dedi doktor. Zor olacak yani... Korkuyorum :(( bu yüzden foto çok önemli....

hıım anladım.ama bu kemik eğriliği ve et büyümesi gibi şeyler tekrarlıyo biliyosun dimi.benmde iki taraftada içte kemik eğriliği varmış,burnum dış bükey kemikliydi,o alındı,ucu kaldırıldı ama çok hafif.ve burnum kısaltıldı.benimkide pek kolay değildi.ha bide alnımla birleştiği nokta yüksekti,onada müdahale edildi.baya işlem gördü.ama ben foto koyamam malesef.bide herkesin burnu farklı oluyo sonuçta.doktoruda tabi.

İlgilenip cevap veren herkese çok ama çok tşk ederim. İyi ki varsınız kızlar! :kkk: :54:

Ameliyat sonrası ağrı ve ağızdan nefes alma durumu çok mu zor? Ben en çok nefes olayından korkuyorum :26:

Bir de zor iş ya ameliyat! En basitinden diş fırçalayabiliyor muydunuz? Fırçalanmaz gibi ama alçı çıkana kadarda öyle durulmaz. Bilemedim şimdi... Aynı şekilde kaş bıyık almaya ne zaman başladınız? Birisi bu konuda topic açmış, aklıma düştü vallahi benimde... Benim 2 güne çıkar hemen... Doktor kontrolüne pala bıyık gitmek istemem :))))

ya tabiki ağızdan nefes almak zor ama bazı şeyleri göze alarak olıuyoruz sonuçta bu ameliyatı,biraz katlnmak lazım.diş tabiki fırçalanıyo.atel çıkana kadar ön dişlerini pek fırçalayamıyosun.çok zorlamamak lazım sanırım.valla bu konuda doktorum bana hiç bişiy söylmedi.kaşının ortasını almaya atel çıkınca başlıyosun tabiki.diğer yerlerini albilirsin ama birazcık acıyo.yani tüm bunları fazla zorlamadan dikkatlice yapabilirsin

Kızlar Kemal hocanın tarzı hakkida bilgiye çok ihtiyacım var. Ameliyat oluyorum çok az kaldı ama hiç resim görmedim. Bugün hastanede 3 ay önce ameliyat olmuş bir hastasını gördüm, ince kemikli bir burun yapmış. Ben kemikli burun sevmem hiç... Lütfen resim falan yok mu hiç? Lütfen sizin geçtiğiniz yollardan su an bizde geçiyoruz, aynı sıkıntıları eminim sizde yasamışsınızdır. :(((

artık bütün doktorların tarzı doğal burun yapmak.geride kaldı öyle hokka gibi yapma burunlar:))ama sen estetik olduğun belli olsun faln istiyosan,kafandakini doktoruna net bişekilde anlat.gerekitrse beğendiğin burunların fotoğrafını götürüp üzerinde konuş mutlaka

artık bütün doktorların tarzı doğal burun yapmak.geride kaldı öyle hokka gibi yapma burunlar:))ama sen estetik olduğun belli olsun faln istiyosan,kafandakini doktoruna net bişekilde anlat.gerekitrse beğendiğin burunların fotoğrafını götürüp üzerinde konuş mutlaka

Canım benim her şeye tek tek cvp vermişsin. Nasıl tşk etsem bilemedim sana... Keşke herkes senin gibi olsa... :54: :54: :54:

Sen kime ameliyat oldun? Burnundan memnun musun şu an? Ameliyat sonrası ve öncesi yap ya da yapma dediğin şeyler nelerdir? Ben acayip korkuyorum ya! Sürekli vazgeçesim var ama sağlık benim temel amaç! Bugün olmasa yarın mutlaka olacaksın dedi doktorum :((

ayy canım ya baya korkuyodun zaten,tabi kolay değil ameliyat sonuçta.çok çok geçmiş olsun.seninki sadece sağlık için diilmiydi,estetikte varmıydı.aslında ağrı olmuyo artık ama demekki senin bünyen baya hassas.çıkıntı nerde oluştu ya,atel yokmu burnunda.biraz sabırlı ol bir haftaya büyük oranda sıkıntıların azalır.tabiki dua ederim.Allah herkese şife versin:)valla bende süper sayılmam:/burnum hala tıkalı,özellikle sol taraf.dolayısıyla hala tad alamıyorum:(temizlerken çubuğa kan bulaşıyo hafiften.burnumun içi çok ödemliymiş,tamamen yapısal.bendede çıkıntı var.masajlarla geçmesi için dua etmekten başka yapabileceğim bişey yok:(

evet cnm ya bnm bünyem beya hassas cok teskür ederim Allah herkese yardım etsin gercekten zormus
atel var burnumda cnm bnmki hem estetik hem nefes problemim vardı
cıkıntılar biaz cnımı sıkıyo iste ins gecer
ya bide cnm ben ameliyat olalı 5 gün oldu burnumun ucu halen cok sis ve burnumun ucunun rengi degsti sarı gibi morortı gibi
sende de öyle olmusmuydu
ben sabırsızlıkla burnumun inmesini bekliyorum:))
kiraz sapı suyunu kaynatıp ictigin zmn ödem iniyomus ama dikkatli kullanmak gerekiyomus
doktora bi sorum yazarım snada burdan(:
ay yazarken bile zorlanıyorum en iisi gidip dinleniim
öptüm cok(:

kızlar bnde kemal hocaya ameliyat oldum iyi veya kötü gecti die suanda tam bisey diyemiyorum cünkü halen ödem var
gercekten tüm samimiyetimle söylüyorum eger gercekten cok ihtiyacınız yoksa estetiğe ameliyat olmayın beya zor cünkü yinede siz bilirsiniz

Muayene olayını bilmiyorum tatlım. Benim tanıdık vardı, hiç beklemedim direk aldılar beni... Ameliyat tarihini şu an gidersen Ağustos başına veriyorlar. Ben Salı ameliyat olcam :((
eger saglık içinse cnm fazla problem etme iyi gecer ins. Allahın izniyle
biz burdan dua ederiz sna hem hastanın duası kabul olurmus(:

eger saglık içinse cnm fazla problem etme iyi gecer ins. Allahın izniyle
biz burdan dua ederiz sna hem hastanın duası kabul olurmus(:

Allah razı olsun senden :) ne zaman ameliyat oldun sen? Burnunun şekli nasıl? Ne yaptırdın? Ve yüzün çok şiş mor mu canım? Allah acil şifa versin sanada canım benimmm :)

Allah razı olsun senden :) ne zaman ameliyat oldun sen? Burnunun şekli nasıl? Ne yaptırdın? Ve yüzün çok şiş mor mu canım? Allah acil şifa versin sanada canım benimmm :)

tatlım bnde bu gectiğimiz salı günü amliyat oldum burunmda et sismesi vardı kemer alındı ve hafif kaldırıldı
ameliyattan cıktıgım saat güzel bi görünümü vardı
hatta kemal hocada iyi gecti dedi,ama bikac gün içinde cok sisiceksin burunun bi tarafı hızla iyilesebilir diger tarafı daha yavas olabilir panik yapma dedi
gercekten 2. gün gilebegin tabiriyle tam bi avatara döndüm:)) cok sistim ve morardım ve agrım oldu
3. gün dah iyiydim agrım vardı ama 2. günki gibi deil ama kemal hocanın dedigi gibi bi tarafım iyilesiyo dier tarafımda halen sislik var
bide bi cıkıntı oldu burnumda iki yerde burun orta direkte
ins. gecer bide burun ucu cok sis ve renk degişimi oldu sarı bi morarma gibi
simdi halen rahat deilim tatlım fazla konusamıyorum
bide ben ameliyattan cıktım evde badana işleri filan basladı gerildim beya bikac yapmamam gereken hareket yaptım dünde agladım:(( sanırım belki o yüzden olmustur cıkıntılar ins gecer
ameliyat olduktan sonra cok dikkat etmen gerekio tatlım
biraz öncede toz yuttum boguluyodum:) ayy talihsiz tavuk gibi oldum:))
sen dua et bizde burdan edelim ins iyi gecer tatlım ya dua gercekten cok önemli annem seneler önce beyin ameliyatına grmisti beya bi dua aldı ve cok cabuk atlattı sükürler olsun
hatta doktorlar bile sasırmıstı
oyüzden birbirmize dua edelim ins Allah herkese sifa verir
suanda halen iyi deilim tatlım bna soru sordugunu görünce cvplayım dedim
biraz dinleniim icerde
ins Allah'ın izniyle ameliyatın cooook iyi gecer:)

Back
X