Anladım cnm ailen nası bakıyo peki estetik olmana yanında deillermisaol canım cevabın için ya.inan ki istiyorum olmak özgüvenim zedelendi artık.1 gün hastanede kalayım diyorum.hemen dönmemek için eve.birde randevuyuda ne zaman kadar orasıda bir kesin değil.kemer benim hep vardı canım.okul açılıncaya kadar iner canım herhalde.ameliyatı bu ay yapsa yani ağustosta 1 hafta dinlensem yeter bana.olmaz mı ki acaba.yada boşvericem daha sonra yaptırıcam.bilmiyorum.kalıcak bir yerim olsa orda.aslında var.ama kuzenim askerde orada evi var.ona gidebilirim de ne diyip gidicem ben estetik olucam diyemem yerin dibine girerimmm.zaten o çok inançlı biri izin vermeyebilir.o açıdan git gel yapıcam olursada.olmazsada yapcak bişey yok.kalıcak kimsem yok orda başkaa
aslında aileni tam ikna edebilsen o kuzeninde ikna olur
ben din acısından arastırmıstım
insanın psikolojisini cok bozuyorsa ona bakanda bir alay veya kötü duygulara kapılmasına neden oluyorsa galiba caizdi
ama sen yinede arastır derim ben burdan link veremiyorum
internete yazıp ailenede oku onlar ikna olursa kuzeninde ikna olur
yani hafta olsun ameliyat halini atlatana kadar ankarada kalırsan iyi olur cnm
bn senin yerinde olsam ilk önce kendi acımdan emin olurdum
yani anladıgım kadarıyla din acısından seninde süphelerin var oyüzden aklında soru işateri kalmasın die bi istihare yap bnce ve arastır hangi durumlarda günah diye
kendi acından emin olduktan sonra onlarıda ikna edebilirsin
Allah yardım etsin cnm bnm hakkında hayırlı ne ise o olur insallah