ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım cevabın için ya.inan ki istiyorum olmak özgüvenim zedelendi artık.:( 1 gün hastanede kalayım diyorum.hemen dönmemek için eve.birde randevuyuda ne zaman kadar orasıda bir kesin değil.kemer benim hep vardı canım.okul açılıncaya kadar iner canım herhalde.ameliyatı bu ay yapsa yani ağustosta 1 hafta dinlensem yeter bana.olmaz mı ki acaba.yada boşvericem daha sonra yaptırıcam.bilmiyorum.kalıcak bir yerim olsa orda.aslında var.ama kuzenim askerde orada evi var.ona gidebilirim de ne diyip gidicem ben estetik olucam diyemem yerin dibine girerimmm.zaten o çok inançlı biri izin vermeyebilir.o açıdan git gel yapıcam olursada.olmazsada yapcak bişey yok.kalıcak kimsem yok orda başkaa
Anladım cnm ailen nası bakıyo peki estetik olmana yanında deillermi
aslında aileni tam ikna edebilsen o kuzeninde ikna olur
ben din acısından arastırmıstım
insanın psikolojisini cok bozuyorsa ona bakanda bir alay veya kötü duygulara kapılmasına neden oluyorsa galiba caizdi
ama sen yinede arastır derim ben burdan link veremiyorum
internete yazıp ailenede oku onlar ikna olursa kuzeninde ikna olur
yani hafta olsun ameliyat halini atlatana kadar ankarada kalırsan iyi olur cnm
bn senin yerinde olsam ilk önce kendi acımdan emin olurdum
yani anladıgım kadarıyla din acısından seninde süphelerin var oyüzden aklında soru işateri kalmasın die bi istihare yap bnce ve arastır hangi durumlarda günah diye
kendi acından emin olduktan sonra onlarıda ikna edebilirsin
Allah yardım etsin cnm bnm hakkında hayırlı ne ise o olur insallah

Bugün hem dikişleri aldı hemde ateli çıkardı. Gayet iyi durumdayım çok şükür! Masaj gösterdi, sana pek gerek yok ama şişi daha çabuk insin diye yapabilirsin dedi. Bant olayını sordum. Çok gerekmedikçe takmıyorum çünkü hasta rahat etsin istiyorum dedi. Mantıklı geldi bana.... Bant takarsam 1 hafta daha duş alamazsın dedi, gerçi sen yapmışsın herhalde dedi güldü :)

Şiş hali bile gayet iyi... Umarım sonradan bir sıkıntı olmaz. Allah yardımcımız olsun hepimizin :)

cooook sevindim cnm bnm:)))

cooook sevindim cnm bnm:)))

Benim burun deliklerim hala tıkalı ya! Milletin nasıl 4-5.gün açılıyor aklım almıyor.

Bir de bir şey sorcam ben sana :21: Sana neden masaj verdi canım? Yani bana 3 hareket gösterdi, ikisini hatırlıyorum biri yok. Nasıl senin hareketlerin tarif eder misin? Yapıyor musun? Burunda şişlik vb şeylerin var mı? Yapmasanda olur dedi, yapmaya korkuyorum ben zaten... Ufacık bir dokununca bile zonkluyor ya!

Son düzenleme:
Benim komple cildim soyuluyor ya! Resmen deri değiştiriyorum. Sizdede oldu mu kızlar böyle bir şey?

Benim komple cildim soyuluyor ya! Resmen deri değiştiriyorum. Sizdede oldu mu kızlar böyle bir şey?

canım benim ki bırak soyulmayı alerji olmuş sivilce gibi iki üç nokta kanadı azıcık ve pütür pütür olmuş sıcaktan bandın yapışkanı yayılmış bir de hani o kestiğimiz bandın yukarda kalanlarının altında kan kurumuştu azıcık ya hani işte o da alerjiden dolayıymış yarına kadar geçermiş zaten önemli bir şey değilmiş bir de burnumu adamakıllı temizleyemiyormuşum ben pamuklu çubukları daha yukarı yapmam gerekiyormuş sağ tarafın ödemi de çok olduğundan orası kapanmış çubukla temizledim biraz daha rahatladım iki hafta sonra tekrar gidicem

cnm galiba sen revizyon olmayı düsünüyosun
bnde kemal hocaya ameliyat oldum
kemal hocanın artı ve eksi yönleri var bnce
artı yönleri gercekci ve insanı rahatlatan bi yanı yanı var bide güleryüzlü
eksi yönleri ise cok yogun oldugu için kişilerle tek tek ilgilenme fırsatı yok
bide biraz aklında olanı yapıyo mesela ben burun ucum daraltılsın dedim ama ısrarla daraltmadı
ins pişman olmam
oyüzden revizyon olacagın için senin daha cok ilgi ve iyi bi tedavi sürecine ihtiyacın var
ben ameliyat öncesi fazla konusma fırsatım olmadan kendimi ameliyat masasında buldum
simdi tedaviye gittigimde bile bekliyorum beya cok asırı yogun cünkü
istersen eger maddi imkanın varsa biraz daha para biriktirip özel biyerde ameliyat ol
ben ameliyatta gercekten doktor adlarına fazla takılmayan biriyim ama devlet hastanseinde ameliyat olunca fazla ilgi ve tedavi süreci göremiyosun
:(( ben böyle gözlemledim
benimle birlikte yan odada bi kız vardı ameliyat olan kız narkozdan daha yeni cıktıgı halde sedyesini bi kişi tasıyodu ve narkozdan cıkan kıza sedyesini iteklemesini istemişler
bn özel odaya cıktım ama malesef hersey para olmus bu zmnda
üzüldüm Allah herkese yardım etsin
Allah sanada sifa versin cnm ins. hakkında neresi hayırlı olucaksa orda ameliyat olursun

canım çok teşekkür ederim,nasılsa kimse bana cevap vermiyor diye topiği terketmiştim ama teşekkürler;))) revizyon olmak istiyorum ve ilk ameliyatımı devlet hastanesinde olmuştum,araştırma görevlisiyim ben çalışıyorum ama anlaşılan biraz para biriktirmem gerekecek...tekrar bir yanlışlığı kaldıramayabilirim,daralsın istediğimde daraltsın mesela;)) yada olmayacaksa daha cok acıklasın,benim ona ihtiyacım var çünkü revizyonda sıkıntılı bir süreçmiş baya inceledin...ama para da biriktirsem kime gideceğimi hala bulamadımki...ankara olsun..iyi olsun yeter,çok bişey istemiyorum aslında:))):9:

canım benim ki bırak soyulmayı alerji olmuş sivilce gibi iki üç nokta kanadı azıcık ve pütür pütür olmuş sıcaktan bandın yapışkanı yayılmış bir de hani o kestiğimiz bandın yukarda kalanlarının altında kan kurumuştu azıcık ya hani işte o da alerjiden dolayıymış yarına kadar geçermiş zaten önemli bir şey değilmiş bir de burnumu adamakıllı temizleyemiyormuşum ben pamuklu çubukları daha yukarı yapmam gerekiyormuş sağ tarafın ödemi de çok olduğundan orası kapanmış çubukla temizledim biraz daha rahatladım iki hafta sonra tekrar gidicem

Bantları aldırdın demek... Hadi gözün aydın :8: Nasıl? Memnun musun şeklinden? Ters giden bir şey yoktur umarım...

Bana temizlik konusunda bir şey demediler, ben her dk kulak çubuğuna deniz suyu sıkıp temizliyorum, çok işe yarıyor. Tavsiye ederim yani :34:

Seni neden 2 hafta sonra çağırdılar? Erken değil mi? Herkes 1 ay sonra gidiyor, hatta banada 1 ay sonra gel dedi Kemal hoca.

canım çok teşekkür ederim,nasılsa kimse bana cevap vermiyor diye topiği terketmiştim ama teşekkürler;))) revizyon olmak istiyorum ve ilk ameliyatımı devlet hastanesinde olmuştum,araştırma görevlisiyim ben çalışıyorum ama anlaşılan biraz para biriktirmem gerekecek...tekrar bir yanlışlığı kaldıramayabilirim,daralsın istediğimde daraltsın mesela;)) yada olmayacaksa daha cok acıklasın,benim ona ihtiyacım var çünkü revizyonda sıkıntılı bir süreçmiş baya inceledin...ama para da biriktirsem kime gideceğimi hala bulamadımki...ankara olsun..iyi olsun yeter,çok bişey istemiyorum aslında:))):9:

Çok açıklayan doktor, hemde devlet hastanesinde? Zor! Çok zor!:50: Ben denk gelmedim hiç...

Kemal hoca iyi ama çok bir şey söylemez yani... Ben hep netten duydum çoğu şeyi... Ben biraz çok soru soruyorum, gülüyor mesele bana :9:

Ayrıca 2000 lira çok demişsin ama gazinin yeni fiyatı 1175 şu an için... 850liler eskide kaldı diyebilirim. Başasistan Bora'ya olursan 850 falan olur ama.. Sen hem ameliuyata 1175 lira vereceksin, hemde yol parası, kalma masrafı falan... Alacağın malzemelerde olacak. Eğer burada olacaksan, şehir dışından gelmiş biri olarak her türlü 2000 liraya yakın para çıkar cebinden... Hem 2000 lira çok diyorsun, ki çok gelebilir haklısın ama hemde buraya gelip artı masraf etmek istiyorsun. Bu kadarının hesabını yapabilirsin diye cvp vermemiştim ben, diğerleri neden cvp vermedi bilmem. Zaten herkeste bilir şehir dışından gelen birinin masrafının artacağını....

kızlar son dönemde ameliyat olanlar ücret olarak ne kadar ödedi acaba bana 1000 tl demişti kemal bey ama fazla cıkabilirmi ?

ben part time calışıyorum ve ameliyat paramı kendim karsılıycam o yüzden benım için önemli bu konu... ameliyat bittiğinde bi süprizle karşılaşmayayım cok fazla cıkmaz umarım

bir de ben sürekli rüyalarımda ameliyat oldugumu görüyorum hastanedeyim sürekli :) benim gibi olanlar varmı

Benim burun deliklerim hala tıkalı ya! Milletin nasıl 4-5.gün açılıyor aklım almıyor.

Bir de bir şey sorcam ben sana :21: Sana neden masaj verdi canım? Yani bana 3 hareket gösterdi, ikisini hatırlıyorum biri yok. Nasıl senin hareketlerin tarif eder misin? Yapıyor musun? Burunda şişlik vb şeylerin var mı? Yapmasanda olur dedi, yapmaya korkuyorum ben zaten... Ufacık bir dokununca bile zonkluyor ya!

tatlım bnm halen tıkalı bi tarafı
acılıyo yavas yavas ama:)
hareketlerimi atrif ediim sna brun ucunu hafif basparmagınla kaldırıyosun
sonra burunun kenarının tutuyosun silermis gibi
sonra burun basından ucuna kadar iki parmagınla tutup asagı kadar indiriyosun aynı hareketlerdir ama
yapmasanda olur dediyse yapma cnm istersen
bnada şu kadar süre yap filan demedi:((( öyle yapıyorum
sükürler olsun biraz dha indi şişliklerim
ama tatlım senin adına gercekten sevindim:)) dün burdan dua etmistim sana iyi bi sonuc alman için ilk actıgında begenirsen daha sonra dha cok begeniyosun cnkü:))
burun ucunda siskinlik varmı cnm sende bide bantı sorudugn için cok teskürler sna bant taktımı

Son düzenleme:

Bantları aldırdın demek... Hadi gözün aydın :8: Nasıl? Memnun musun şeklinden? Ters giden bir şey yoktur umarım...

Bana temizlik konusunda bir şey demediler, ben her dk kulak çubuğuna deniz suyu sıkıp temizliyorum, çok işe yarıyor. Tavsiye ederim yani :34:

Seni neden 2 hafta sonra çağırdılar? Erken değil mi? Herkes 1 ay sonra gidiyor, hatta banada 1 ay sonra gel dedi Kemal hoca.

ben de sonradan çıkınca aklıma geldi de şaşırdım ama sanırım ben iyi temizleyemedim hem de ödem oldu ya içi onu görmek için çağırcak sanırım

şekli düzgün şu anda ucu şişti ama kemerim gitmiş o eskiden ucundaki genişlik de yok şekil düzgün ama işte eski burnum değil tabi ki bu yüzden afalladım bi garipsiyorum şu anda acaba olmasam mı dedim kendi kendime bi ara ama zaten kemik kırıktı şeklini de düzeltmek akıllıca olurdu bu sene yapmasaydım ya gelecek sene ya da daha sonra yapardım diye düşünüyorum sonuçta takıntı haline getirdiğim bir şeydi inşallah hayırlara vesile olur ne diyim..

ben de sonradan çıkınca aklıma geldi de şaşırdım ama sanırım ben iyi temizleyemedim hem de ödem oldu ya içi onu görmek için çağırcak sanırım

şekli düzgün şu anda ucu şişti ama kemerim gitmiş o eskiden ucundaki genişlik de yok şekil düzgün ama işte eski burnum değil tabi ki bu yüzden afalladım bi garipsiyorum şu anda acaba olmasam mı dedim kendi kendime bi ara ama zaten kemik kırıktı şeklini de düzeltmek akıllıca olurdu bu sene yapmasaydım ya gelecek sene ya da daha sonra yapardım diye düşünüyorum sonuçta takıntı haline getirdiğim bir şeydi inşallah hayırlara vesile olur ne diyim..
cnm ilk basta insan cok yadırgıyo sonra yavas yavs geciyo halen bazen bnde öyle iyorum insallah hersey dha güzel olucak dua edelim şu süreci cabuk atalatrız insallah:))

Çok açıklayan doktor, hemde devlet hastanesinde? Zor! Çok zor!:50: Ben denk gelmedim hiç...

Kemal hoca iyi ama çok bir şey söylemez yani... Ben hep netten duydum çoğu şeyi... Ben biraz çok soru soruyorum, gülüyor mesele bana :9:

Ayrıca 2000 lira çok demişsin ama gazinin yeni fiyatı 1175 şu an için... 850liler eskide kaldı diyebilirim. Başasistan Bora'ya olursan 850 falan olur ama.. Sen hem ameliuyata 1175 lira vereceksin, hemde yol parası, kalma masrafı falan... Alacağın malzemelerde olacak. Eğer burada olacaksan, şehir dışından gelmiş biri olarak her türlü 2000 liraya yakın para çıkar cebinden... Hem 2000 lira çok diyorsun, ki çok gelebilir haklısın ama hemde buraya gelip artı masraf etmek istiyorsun. Bu kadarının hesabını yapabilirsin diye cvp vermemiştim ben, diğerleri neden cvp vermedi bilmem. Zaten herkeste bilir şehir dışından gelen birinin masrafının artacağını....

evt cnm sna katılıyorum devlet hastanesinde cok zor cok ilgilenen bi doktor bulmak:(
kemal hoca bnada gülüyodu:)) ama o da cok rahat ya hic panik yaptırmıo insanı:))
bide cok acıklma yapmıo

Canım benim kuaför taşınmış İstanbul'a ondan gidemedim. Hiç sordun etme. Aldır rahatça... Kemal hocanın bugün burnuma yaptığını görseydin bizim çarpmalar neymiş dersin :)[/Q

:D gercekten ya kemal hoca ilk basta atel cıktıktan sonra bnm burnuma öyle bi bastırdı ki carpmalar filan yanında hafif kalır
kızlar buarada mutlaka korunma duası okuyun kendinize sabah aksam kazalardan filan korunmak için:))
bilmiyosanız burdan paylasabilirim sizlerle:))

Son düzenleme:

önemli deil cnm:)) valla bnm tavsiyem revizyon olacagın için özelden olman yana cünkü sende biliyosundur devlet hastanesini:((
proflar var gazide calısan ama özel muayenesinde yapıo ameliyat
bikac kişinin ismide forumda gezio hatta
ama fiyat 3500 filanmıs:((

Son düzenleme:
kızlar son dönemde ameliyat olanlar ücret olarak ne kadar ödedi acaba bana 1000 tl demişti kemal bey ama fazla cıkabilirmi ?

ben part time calışıyorum ve ameliyat paramı kendim karsılıycam o yüzden benım için önemli bu konu... ameliyat bittiğinde bi süprizle karşılaşmayayım cok fazla cıkmaz umarım

cnm en fazla 1200 veriyosun
evt bnde öyle rüyalar görüyorum halen cok mu cok etkilenmişiz ne:))
fazla düsünmemeye calıs bnce gerci bnde senden farklı deilim:))

Son düzenleme:
cnm ilk basta insan cok yadırgıyo sonra yavas yavs geciyo halen bazen bnde öyle iyorum insallah hersey dha güzel olucak dua edelim şu süreci cabuk atalatrız insallah:))

umarım öyle olur canım ya :(((( siz de olmasanız naparım bilmiyorum.. canım bu arada ben bilmiyorum o dua yı özelden ya da burdan atarsan çok mutlu edersin beni :)

Back
X