evet canim 16 temmuzda kemal hoca yapti. simdi baya iyiyim sisliklerden eser yok :) burnumda tam istedigim gibi. cookk tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun.sen nasil oldun memnun musun sonuctan?(null)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim 16 temmuzda kemal hoca yapti. simdi baya iyiyim sisliklerden eser yok :) burnumda tam istedigim gibi. cookk tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun.sen nasil oldun memnun musun sonuctan?(null)
agirilarim icin kbb doktoru bana surgam agiri kesici verdi sabah aksam ictim ustune pastiller ve spreyler ben 3 4 doktora gorundum hepsi ayni seyi soyledi ayni ilaclari verdi. ignede vuruldum cabuk gecmesi icin bogazda odem olusmus oda sesin cikmasini engelliyor ve agiri yapiyor. bence sende kbb uzmanina gorun oyle ilac kullan sende yanetki yapmasin sorumluluk almak istemem kotu bisey olursa:) ben on gunde zor iyilestim bu cabalara ragmen sanada cok gecmis olsun.(null)
evet canim 16 temmuzda kemal hoca yapti. simdi baya iyiyim sisliklerden eser yok :) burnumda tam istedigim gibi. cookk tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun.sen nasil oldun memnun musun sonuctan?
insaalah hem saglikli hem guzel istedigimiz gibi bi buruna sahip oluruz :))(null)
Ameliyat oldum bende. Yüzüm gözüm şişti.
Burnum uzun du halada uzun duruyor acaba şişkikler inince hoş dururmu ?
2 gün sonra gel tamponları çıkaralım dediler ama ameliyatta tampon kullanmadığını söyledi burdakiler ayrıca atel aldırdı doktor.
Tampon dediği atel falan mı oluyor ?
agirilarim icin kbb doktoru bana surgam agiri kesici verdi sabah aksam ictim ustune pastiller ve spreyler ben 3 4 doktora gorundum hepsi ayni seyi soyledi ayni ilaclari verdi. ignede vuruldum cabuk gecmesi icin bogazda odem olusmus oda sesin cikmasini engelliyor ve agiri yapiyor. bence sende kbb uzmanina gorun oyle ilac kullan sende yanetki yapmasin sorumluluk almak istemem kotu bisey olursa:) ben on gunde zor iyilestim bu cabalara ragmen sanada cok gecmis olsun.
bitane fotom var yalnız oda arkdşlarm görüor):
Arkadaşlar merhaba;
Ben de gözümü karartıp mayıs ortasında Gazi Üniversitesinde ameliyat oldum. Ameliyatımı Bora Özel yaptı. Benim burun kemiğinde eğrilik vardı. O da çok enteresan bazen burnum düpdüzgün oluyodu bazen de karşıdan bakınca 45 derece yamuk duruyordu. Fotolarda falan görünce depresyona giriyodum. Yamukluğu nefes almamı da engelliyordu. Durumu doktoruma anlattım ve hiçbir ücret ödemeden ameliyatım oldu. Babamın emekli sandığı karşıladı. 1 gece hastanede kaldım, özel oda tuttum. 75 lira o tuttu. Bir de ameliyatta gerekli malzemeler, ameliyat sonrası kremler vs toplam 300-350 lira civarı olay bitti. Şu an burnumdan memnunum, eğrilik gitti. Meğerse burunla alnın birleştiği en üst noktadan aşağıya doğru eğrilik varmış. Bir de ufak kemerim vardı, onu da törpülediler. Burnumun ucunu da hafif kaldırdılar.
Eskiye oranla çok iyi ve doğal duruyor. 1 yılda incekmiş bütün ödemler henüz tam şeklini almadı.
Soru sormak isteyen varsa cevaplarım.
Kolay gelsin
bende bora beye olacağım senin memnun olmana çok sevindim umarım bizde memnun oluruz canım..
Tampon çıkarırken ağrı oluyor mu ?
aşk olsun kıslar bana cvp yazmamışsınız...hastaneniz nasıldı konfor açısından.üniversite hastaneleri güvenilir mi yani? aletler teknolojikmi yoksa eski sistemler mi uygulanıyor
Tatlım benim burnumun yamukluğu düzeldi; sadece uç kısmından memnun değilimama orasının da hala ödem dolu olduğunu söyledi Bora Bey bu haftaki kontrolümde. Umarım biraz küçülür. Burun ucunu hafif kaldırdılar ameliyatla ama hala şiş olduğu için istediğim sonuca ulaştım diyemem. 1 senede oturuyormuş tam olarak şekli; kişiye göre değişerek.
Benimle aynı anda Dr. Hakan Bey'in bir hastası da ameliyat oldu; hastanede tanıştık. Onunkine tampon konmuş, çıkartırken çok canım yandı demişti. Bora Bey tampon koymuyor. Ameliyat sonrası sadece 1 hafta boğaz ağrısı çektim; o da ameliyat sırasında nefes alabilmek için oksijen tüpü koyuyorlarmış o tahriş etmiş. Sonrasında atelim bile kendi kendine çıktı; doktor da şok oldu![]()
Umarım sen de rahat atlatırsın.
:) cnm alemsin doktorun ameliyat esnasında kullandıgı aletleri biz nerden bilelim narkozluykenki kaldık ki ateli filan da kendin alıyosun
devlet hastanesi özel hastane kadar konforlu deil tabiki ama özel odaya filan cıkarsan dha rahat edersin
kemeri elletmeyip sadece burun ucunla oynatıcaksan oynatma derim cnkü cok riskli cok kalkık da olabilir
malesef burun ameliyatında en riskli yer burun ucu bnce cnkü aslında bi burunu güzel veya kötü gösteren burun ucudur bnce ve cok kalkık bi burun düsük bi burundan cok dha kötü görünür
evet canim 16 temmuzda kemal hoca yapti. simdi baya iyiyim sisliklerden eser yok :) burnumda tam istedigim gibi. cookk tesekkur ederim sanada cok gecmis olsun.sen nasil oldun memnun musun sonuctan?
cok saol canim :) morluklar icin auride xo die bi krem soylemisti arkadasim onu kullandim canim sislikler icin hic bi krem kullanmadim kemal hocanin verdigi masaji yapiorum gunde 5-6 defa.kolay olsun die de bebek sabunu almistim burnumu sabunlerken yapiorum daha kolay oluyor(null)