ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok saol canim :) morluklar icin auride xo die bi krem soylemisti arkadasim onu kullandim canim sislikler icin hic bi krem kullanmadim kemal hocanin verdigi masaji yapiorum gunde 5-6 defa.kolay olsun die de bebek sabunu almistim burnumu sabunlerken yapiorum daha kolay oluyor ;)) benim burun kemigimi duzeltti ve on kisim kucultup hafif kaldirildi canim. sislikler kisiden kisiye degisiyormus ve iyilesme sureci kemal hoca oyle demisti.simdi cok hafif burun ucunda kaldi ama belli belirsiz. insaallah en kisa surede seninde gecer:)

cok saol tatlım o krem galiba hem sisliklere hem morluklara iyi geliomus, galiba kemal hoca sanada krem vermedi ama kullandın galiba^^
bnde kullansam mi ki:))
ne kdara aldın cnm o kremi
bnm burun ucumla hic oynamadı ama o şişlik halen var:( insallah gecer

Son düzenleme:
:D canım ne bileyim yaa işte ben şunu duydumda ondan soruyorum.burun ucu yapımında genellikle düşüyomuş eskiden.ama şimdi teknolojik aletlerle düşme riski hiç yokmuş neredeyse.hani belki bilginiz vardır diye sordum.izmirde üniversite hastanesi 1500 civarı diyo yaa ankarada 800 ohh vaallaa.ben izmirdeyim gelemiyorum:((( offf offf napıcam ben yaaa.....valla günaha girmek istemiyorum fazla o yüzden sadece burun ucum uzun biraz koca burun yapıyo beni onu düzelttiricem o kadar.hani baştan yarattırmıcam.

cnm o biraz sans işi ama devlet üni hastanesinden de fazla ilgi bekleme:/
özel odaya cıkarsan dha rahat edersin ama burda ameliyat 800 tl deil 1175 verdm ben ki sen yol parası filan yapıcaksın aynı hesaba gelir
yaratmak Allah' a mahsustur ben burdaki kimsenin o amacla ve öyle düsünerek hastaneye gittiğini sanmıyorum
günahından korkman cok normal bncede peki hic arastırdın mı
Allah hic bir kulunun zor durumda ve üzgün olmasını istemez bizim dinimizde zorluk yoktur
yani eger seni cok cok rahatsız ediyosa ve senin gercekten bir alay konusu olmana neden oluyorsa günah deil diye biliyorum
ama mutlaka arastır
hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
cnm o biraz sans işi ama devlet üni hastanesinden de fazla ilgi bekleme:/
özel odaya cıkarsan dha rahat edersin ama burda ameliyat 800 tl deil 1175 verdm ben ki sen yol parası filan yapıcaksın aynı hesaba gelir
yaratmak Allah' a mahsustur ben burdaki kimsenin o amacla ve öyle düsünerek hastaneye gittiğini sanmıyorum
günahından korkman cok normal bncede peki hic arastırdın mı
Allah hic bir kulunun zor durumda ve üzgün olmasını istemez bizim dinimizde zorluk yoktur
yani eger seni cok cok rahatsız ediyosa ve senin gercekten bir alay konusu olmana neden oluyorsa günah deil diye biliyorum
ama mutlaka arastır
hakkında hayırlısı olsun

devlet üniversitesi ne oluyor canım ya??? sen niye 1175 verdin.800 filan diyolar? devlet özel diye ayrılıyomu? ama eğer burun ucuna çok para gerekmiyosa normalden biraz daha az alıyolar diye biliyorum.yani yaklaşık bana 600 e filan yaparlarsa benm 800 e denk geliyo.bu da benim için artı bişey.ama derlerse bana normal fiyat zaten yol paramla burdaki fiyata denk gelir.bende burda olurum.hem o kadar yol çekmemiş olurum.

ben ameliyattan once sordum sen bilirsin istiosan kullanabilirsin dedi morluklar daha erken gecebilir dedi. bende gozalti morluklari icin aldim :) bu krem biraz pahali 60 tl ama arnica die bi krem daha var oda 20 tl die hatrliyorum canim onu bana baska doktor soylemisti oda iyi bi kremmis ;)

cok saol tatlım o krem galiba hem sisliklere hem morluklara iyi geliomus, galiba kemal hoca sanada krem vermedi ama kullandın galiba^^
bnde kullansam mi ki:))
ne kdara aldın cnm o kremi
bnm burun ucumla hic oynamadı ama o şişlik halen var:( insallah gecer

arada hic korkma kafana ne kadar takarsan okadar kotu gelir. en son kuculen yer burun ucu oluyor be biraz zaman aliyor kemal hoca sanada mutlaka soylemistir.eminin en kisa surede iyilesecek canim;))

Tatlım benim burnumun yamukluğu düzeldi; sadece uç kısmından memnun değilim :( ama orasının da hala ödem dolu olduğunu söyledi Bora Bey bu haftaki kontrolümde. Umarım biraz küçülür. Burun ucunu hafif kaldırdılar ameliyatla ama hala şiş olduğu için istediğim sonuca ulaştım diyemem. 1 senede oturuyormuş tam olarak şekli; kişiye göre değişerek.
Benimle aynı anda Dr. Hakan Bey'in bir hastası da ameliyat oldu; hastanede tanıştık. Onunkine tampon konmuş, çıkartırken çok canım yandı demişti. Bora Bey tampon koymuyor. Ameliyat sonrası sadece 1 hafta boğaz ağrısı çektim; o da ameliyat sırasında nefes alabilmek için oksijen tüpü koyuyorlarmış o tahriş etmiş. Sonrasında atelim bile kendi kendine çıktı; doktor da şok oldu :D
Umarım sen de rahat atlatırsın.

Bende dun Bora Beye amelıyat oldum.Cok sukur agrımsızım hıc olmadı, ama nefes alamama problemı cok kotu. Dun Kemal Beyın bır hastasıyla karsılastım aynı anlarda amelıyata gırdık. Onu gordugumde cok agrısı vardı gece orada kaldı sanırım.Adı Gızemdı eger bu topıkteyse durumumu merak ettım ınsallah duzelmıstır.

arada hic korkma kafana ne kadar takarsan okadar kotu gelir. en son kuculen yer burun ucu oluyor be biraz zaman aliyor kemal hoca sanada mutlaka soylemistir.eminin en kisa surede iyilesecek canim;))

tatlım ya bnm burun iki tarafımda indi ben pek anlamadım indimi cöktümü:(
burun ucum burun kenarlarına göre dha şis
doktoru arasam mı acaba bosuna mı panik yapıyorum yine yoksa:))
saol tatlım buarada^^ o kremi bide ben deneyim^^

Bende dun Bora Beye amelıyat oldum.Cok sukur agrımsızım hıc olmadı, ama nefes alamama problemı cok kotu. Dun Kemal Beyın bır hastasıyla karsılastım aynı anlarda amelıyata gırdık. Onu gordugumde cok agrısı vardı gece orada kaldı sanırım.Adı Gızemdı eger bu topıkteyse durumumu merak ettım ınsallah duzelmıstır.

cnm ya bende gizemi cok merak ediorm cok korkuyodu dua ettm ona burdan insallah en kısa zmnda düzelir

devlet üniversitesi ne oluyor canım ya??? sen niye 1175 verdin.800 filan diyolar? devlet özel diye ayrılıyomu? ama eğer burun ucuna çok para gerekmiyosa normalden biraz daha az alıyolar diye biliyorum.yani yaklaşık bana 600 e filan yaparlarsa benm 800 e denk geliyo.bu da benim için artı bişey.ama derlerse bana normal fiyat zaten yol paramla burdaki fiyata denk gelir.bende burda olurum.hem o kadar yol çekmemiş olurum.

cnm senin aklın cok karısmıs sordugun sorular bnmde aklımı karıstırdı smdi:))
dur bi sakin ol:)) yapılan işleme göre degisiomus ama 1000 tlden en az 200 tl dha az olur dedi en fazla da 200 tl dha fazla olur dedi kemal hoca
500 tl filan olacagını pek sanmıorum:/

Son düzenleme:
cnm senin aklın cok karısmıs sordugun sorular bnmde aklımı karıstırdı smdi:))
dur bi sakin ol:)) yapılan işleme göre degisiomus ama 1000 tlden en az 200 tl dha az olur dedi en fazla da 200 tl dha fazla olur dedi kemal hoca
500 tl filan olacagını pek sanmıorum:/

yok cnm ben burun ucundan bahsediyorum sadece.sizinki kompleden bahsetmiş kemal hoca.zaten ankaraya gelemiyorum.izmirde artık bir doktora olucaz.çok korkuyorum allahım affetsin.ama dalga konusu olmaktan bıktım

tatlım gecmiş olsun burun ucundan neden memnun deilsin
bnmde bugün 3 hafta oldu sükürler olsun burnumun ucu daha şiş ama sükürler olsun öyle kalkık deil en korktugum seydi cok kalkık olması ama bazende düsermi die sorular gelio aklıma
senin burun ucundaki sikayetin ne cnm 3 ay olmus ameliyat olalı burununda nası bi değişiklik oldu mesela burun ucun filan düsmedi dmi

Yok burun ucum düşmedi canım. Ama şiş hala, bir türlü inmedi şişi. O yüzden tam oturmadı. Ama ben nedense sanki orayı doktor beceremedi gibi bir hisse kapılıyorum. Resimlere baktım forumdaki. Benden geç olanların burnunun ucu düzgün görünüyor. Ya şöyle hani alnınla burnunun birleştiği yerdeki kemeri alıp bir kavis veriliyor ya. O kavisi çok iyi ama ondan sonra burun ucunun üst kısmı o eğriyi yakalamıyor gibi duruyor. Orayı törpülemedi mi nedir :( Ama doktorum da diyo ki işte ödem var falan filan. O daha iyi bilir herhalde. İşin enteresan olan yanı yüzümdeki şişlikler o kadar çabuk inmiştiki benim tela falan kendi kendine çıktı evde hem de. Ama neden burnumun ucu inmiyor anlamadım bi türlü :((((((((

Canım o nefes alamamak işi sıkıntılı oluyor biliyorum. Ama üç gece sonra biraz biraz burundan nefes almaya başlayacaksın. Sonra da tam olarak açılcak. Çok normal bir süreç sakın telaş etme. Ya ben o dönemde uyuyamıyordum devamlı ağızdan nefes almaktan bi de kabus görüyordum çok fenaydı, neyse geçti gitti. Darısı başına...

Yok burun ucum düşmedi canım. Ama şiş hala, bir türlü inmedi şişi. O yüzden tam oturmadı. Ama ben nedense sanki orayı doktor beceremedi gibi bir hisse kapılıyorum. Resimlere baktım forumdaki. Benden geç olanların burnunun ucu düzgün görünüyor. Ya şöyle hani alnınla burnunun birleştiği yerdeki kemeri alıp bir kavis veriliyor ya. O kavisi çok iyi ama ondan sonra burun ucunun üst kısmı o eğriyi yakalamıyor gibi duruyor. Orayı törpülemedi mi nedir :( Ama doktorum da diyo ki işte ödem var falan filan. O daha iyi bilir herhalde. İşin enteresan olan yanı yüzümdeki şişlikler o kadar çabuk inmiştiki benim tela falan kendi kendine çıktı evde hem de. Ama neden burnumun ucu inmiyor anlamadım bi türlü :((((((((

canım senin fotoğraflarını çok merak ettim öyle anlatıyorsun ki vazmı geçsem diyorum. fotoğraflarını en azından sadece burun ucunu görebilmem mümkünmü?

Kızlar ben ameliyat oldum tampon alacaklar.
Gazi hastanesinde ne tamponu kullanıyorlar. Plastik tampon mu ?
Yoksa hala eski yöntem tamponlar mı kullanılıyor ? Adamı öldürür o tampon. :(
Tampon alındıktan sonra temizleme yapıyorlar mı burun içini ?

tatlım ben bugün ozon yagı sürdüm bende normalden daha fazla şişmstim ama indi gibi beya
burun ucu sisi en son iniyomus cnm ya istersen ozon yagını sür ama

kızlar bikac kişi cesitli kişilerden fotograf istemissiniz ama fotogrf hic belirliiyici bi etken deil ki
sans işi bu biraz bi doktor cok güzel işler cıkarmıstır ona güvenerek gidersiniz ama sonra mutsuzda olabilirsiniz Allah korusun
ben gercekten hic merak edip bakmadım bile
kemal hocanın hastasına aragin die bi arkadas paylamıstı merak edip bakmadım cünkü sans işi
kendinize dua edin veya istihare yapın o dha mantıklı olur bnce bi baskasının ameliyat sonucuna göre gtmek dha riskli:/
bu topikte en basta bikac kişi paylasmıstı fotograf

Son düzenleme:
Back
X