Merhaba, uzun zamandır formu takip ediyorum ama hiç katılım gösteremedim. Buradaki bir kaç kişiye yardımcı olması dileğiyle bende burun estetiği tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Nefes alamama şikayeti ile deviasyon ameliyatlarını araştırmaya başladım o sırada imdadıma bu forum yetişti, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir çok kişi tecrübelerini paylaşmış, kimisi durumdan memnun kimisi değil. Herkese geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
28 Mart 2013 tarihinde Gazi Tıp Fakültesinde Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamıza ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce bir çok doktor araştırdım, Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamızda karar verdim, karar verme süreci bir kaç ay uzadı. Okuduğum yorumlar içerisinde memnun olmayan arkadaşlarda vardı, memnun olanda... Ben memnun olanlardanım.
Deviasyon ameliyatı düşündüğüm anlarda madem burun açılacak memnun olmadığım bölgeleride düzelttireyim dedim :) etli, burun ucu düşük ve çok büyük burun kanatlarım vardı. Burun sırtında da belirli belirsiz çıkıntılar... Baya sorunlu bir burun özetle :)
Randevu alıp hocamızla tüm ayrıntıları konuştuk, bana zor bir burun ameliyatı olabileceğini ve olabilecek tüm olumsuzlukları anlattı. Kaybedecek çok güzel bir burnum olmadığı için net bir şekilde karar verdim. Her ne kadar kötü olsa bile eskiden iyi olacağından emindim. 2 saati aşkın bir ameliyat arkasından sonuç gerçekten başarılı. O kocaman burnu bu hale getirmek için gerçekten sihirbaz olması lazım bir insanın :) 6 Mayıs günü kontrol için döndüğümde hocamıza sarılıp ağlamak ağlamak ağlamak istiyorum :) Mutluyum kaybettiğim özgüvenim muhteşem bir şekilde geri yerine geldi. Ameliyat sonrası ağrılar, şişlikler, kanamalar, nefes alamama gibi tüm sıkıntılara değdi mi derseniz. EVET! değdi. Sokakta, otobüste, işte, evde yüzümde kocaman bir gülümseme var. Çevremden gelen tepkiler, beğeniler de çok fazla mutlu ediyor beni. Şu an ameliyat olmak isteyen 5 kişi oldu bile. Herkes ameliyatı yapan doktoru soruyor. Özelde mi oldun diyorlar... Hayır ben devlet hastanesinde oldum Ameliyat için, 65 TL'ye biraz araç gereç aldım. Özel odada kaldım, Toplamda 850-TL ödedim. (SSK'lıyım) bu rakama insanın hayatı değişecek deselerdi gülerdim sadece. Şimdi gerçekten gülüyorum, mutluyum o yüzden :) Dr. Kemal Fındıkçıoğlu hocamıza kocaman sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız!!!