ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :( Yazdıklarınızı okuyunca ben de mi vazgeçsem acaba dedm, ben hiç ameliyat olmadım, sadece kemerini aldırmak istyrm ben burnumun.. Siz hangi doktorla görüştünüz ve ücrete ne dedi?

Ameliyat olmaktan vazgeçmeyin, iyi yapılan bir burun insanın psikolojisini o kadar değiştiriyor ki, ilk ameliyatımdan sonra kendimi o kadar iyi hissetmiştim ki keşke o günlere dönebilsem yine. Ama lütfen doktorunuzu iyi araştırın, benim de bütçem kısıtlı olduğu için Gazi Hastanesini tercih ettim, 850 tl yatırdım. Ama paramla rezil oldum. Doktorum Kemal Fındıkçıoğluydu ama ameliyatı asistanı Aynur Hanım yapmış, kesinlikle önermiyorum, daha ben ameliyattan çıkar çıkmaz halimi göremezken, "elimizden geleni yaptık ama ancak bu kadar oldu" diyen birisi. Keşke hiç dokunmasaydı, madem yapamicanı anladın kapatsaydın geri benim burnumu bozmaya ne hakkın var :( çok sinirliyim çok anlatamam :( Acaba bu durum sadece benim başıma mı geldi onu bilmiyorum ama devlet hastanesinde ilgi çok zayıf, ameliyattan sonra neyle karşılaşacağınızı ayrıntılı anlatmıyorlar. Bu moral bozukluğuyla para kısmını düşünmeden mecburen profesör bi hocamın kapısını çaldım. Canımın sıkkın olduğunu görünce sağolsun o kadar ilgilendi ki,muayene ücreti de almadı, 1 saate yakın konuştu dinledi, hastalarının fotoğraflarını gösterdi, burnuma yapılana anlam veremedi, daha ben anlatmadan teşhisi koydu, senin burnunun düzelmeyecek bir yanı yok, hatta başarı şansı en yüksek burunlardan ben çok keyif alıyorum senin gibi yüze sahip hastaların burnunu yapmaktan dedi. İşte orda anladım devlet hastanesine gitmekle nasıl bi hata yaptığımı, ama bunlar benim yaşadıklarım belki siz çok iyi bir doktora denk gelirsiniz bilemiyorum, sadece tavsiyem 5-6 doktorla görüşün fikir alın, kararı en son verin. Kesinlikle asistanlara ameliyat olmayın, bunu garanti altına alın. Burun estetiği çok fazla deneyim gerektiren bir ameliyatmış, o yüzden mutlaka bir uzmanla, profesörle görüşün.

biri bana yardım etsiinn. Kızlar burun estetiği olacağım ama bütçem kısıtlı yani bi devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. yenimahallr devlet hastanesinde ali mübin aral var, bide gazi üniv gittim. Kararsızım kime yaptırıyım. Bilginiz varsa lütfen paylaşıınn

Gazi üniversitesiyle ilgili olumsuz tecrübemden sonra kesinlikle önermiyorum diyebilirim ama belki benim doktorumun dışında çok iyi bir doktor da olabilir o yüzden haklarını yemek istemem, sadece diyebilirim ki asistanlara kendinizi emanet etmeyin mutlaka uzman doktorun ameliyatınızı yapacağından emin olun. Burun ameliyatı çok fazla deneyim ve maharet gerektiren bir ameliyat, bu konuda fark yaratan ünlü isimlerle önce görüşün, biliyorum ücretler çok fazla ama en azından fikir olur, benim gibi iş işten geçtikten sonra gitmektense başta gitmek bişey kaybettirmez, zaten çoğu iyi doktor muayene ücreti almıyor, gidiyorsunuz 1 saate yakın sizinle ilgileniyor, fotoğrafınızı çekip üstünde yorum yapıyor. Ben 3. ameliyatım için henüz Serdar Öztürk Hocayla görüştüm ve dediğim gibi ben daha anlatmadan her şeyi gördü ve işinin ehli olduğu o kadar belli ki, keşke daha önce tanışsaydım, bu durumlara geleceğimi bilseydim napar ne eder para biriktirir şu an mutlu mesut bir şekilde burda yorum yapıyor olurdum. Bu olumsuz tecrübeden sonra her ne kadar Serdar Beye güvensem de diğer doktorlarla da görüşeceğim, önümde koskaca 6 ay var ve doğru kişiye karar verene kadar ulaşabildiğim tüm doktorlarla görüşeceğim.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :( Yazdıklarınızı okuyunca ben de mi vazgeçsem acaba dedm, ben hiç ameliyat olmadım, sadece kemerini aldırmak istyrm ben burnumun.. Siz hangi doktorla görüştünüz ve ücrete ne dedi?

Ayrıca en son görüştüğüm Serdar öZTÜRK hocayla ücreti konuşmadık , o konuya girmedim bile o kadar canım sıkkın ki ne dese kabul etcem sanırım. Benim ki revizyon olacağı için 6-8 bin arası diye tahmin ediyorum ama ilk ameliyatlarda 5 bin olabilir tam emin değilim.

Gazi üniversitesiyle ilgili olumsuz tecrübemden sonra kesinlikle önermiyorum diyebilirim ama belki benim doktorumun dışında çok iyi bir doktor da olabilir o yüzden haklarını yemek istemem, sadece diyebilirim ki asistanlara kendinizi emanet etmeyin mutlaka uzman doktorun ameliyatınızı yapacağından emin olun. Burun ameliyatı çok fazla deneyim ve maharet gerektiren bir ameliyat, bu konuda fark yaratan ünlü isimlerle önce görüşün, biliyorum ücretler çok fazla ama en azından fikir olur, benim gibi iş işten geçtikten sonra gitmektense başta gitmek bişey kaybettirmez, zaten çoğu iyi doktor muayene ücreti almıyor, gidiyorsunuz 1 saate yakın sizinle ilgileniyor, fotoğrafınızı çekip üstünde yorum yapıyor. Ben 3. ameliyatım için henüz Serdar Öztürk Hocayla görüştüm ve dediğim gibi ben daha anlatmadan her şeyi gördü ve işinin ehli olduğu o kadar belli ki, keşke daha önce tanışsaydım, bu durumlara geleceğimi bilseydim napar ne eder para biriktirir şu an mutlu mesut bir şekilde burda yorum yapıyor olurdum. Bu olumsuz tecrübeden sonra her ne kadar Serdar Beye güvensem de diğer doktorlarla da görüşeceğim, önümde koskaca 6 ay var ve doğru kişiye karar verene kadar ulaşabildiğim tüm doktorlarla görüşeceğim.

teşekkür ederim paylaşımınız için.Ama benim şu aşamada özele gitme şansım hiç yok en fazla 1500tlyi gözden çıkardım. Devlet hastanelerinde ameliyat yapan bi doktor lazım bana :(

ya daha bir ay oldu bnim yani hala ödemli.amagenel olarak doğal bi burun yaptığı için memnunum.ama nefesim hala düzelmedi.temizlemeye kram sürmeye devam ediyorum.burnumun içi çok ödemliymiş.tamamen yapısal.bunlara fazla takılma çünkü kişiden kişiye değişiyo.bi arkadaşın burnu,nefesi 3 günde açıldı,

kızlar foto ekleseniz de görsekkk :(

teşekkür ederim paylaşımınız için.Ama benim şu aşamada özele gitme şansım hiç yok en fazla 1500tlyi gözden çıkardım. Devlet hastanelerinde ameliyat yapan bi doktor lazım bana :(

O zaman dediğim gibi asistan doktorlara kesinlikle ameliyat olmayın, uzman doktorun gireceğinden emin olun, ben maalesef ağzı yanmış biri olarak devlete bir daha gitmeyeceğim. Bugün özelde başka bir profesör hocayla görüştüm o da aynı şeyi söyledi, araştırma hastanelerinde her ameliyata uzman doktorun girmesi imkansız hangi birine yetişsin, hem asistan doktorlar başka nasıl öğrencek dedi. Bazı burunları her doktor yapamıyo maalesef, bu iş hem doktorluk hem sanat gerektiriyo dedi. Devlette de çok değerli doktorlar vardır elbet, umarım o doktoru bulursunuz çok geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüzce olur.

O zaman dediğim gibi asistan doktorlara kesinlikle ameliyat olmayın, uzman doktorun gireceğinden emin olun, ben maalesef ağzı yanmış biri olarak devlete bir daha gitmeyeceğim. Bugün özelde başka bir profesör hocayla görüştüm o da aynı şeyi söyledi, araştırma hastanelerinde her ameliyata uzman doktorun girmesi imkansız hangi birine yetişsin, hem asistan doktorlar başka nasıl öğrencek dedi. Bazı burunları her doktor yapamıyo maalesef, bu iş hem doktorluk hem sanat gerektiriyo dedi. Devlette de çok değerli doktorlar vardır elbet, umarım o doktoru bulursunuz çok geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüzce olur.

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Umarım sizinde Herşey istediğiniz gibi yolunda gider.Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Umarım sizinde ehrşey istediğiniz gibi yolunda gider.Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. Son bi şey daha soracağım özel hastanelerde yada sizin gittiğinzde ameliyat fiyatı nedir ?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Umarım sizinde ehrşey istediğiniz gibi yolunda gider.Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. Son bi şey daha soracağım özel hastanelerde yada sizin gittiğinzde ameliyat fiyatı nedir ?

Ben de teşekkür ederim, umarım birkaç ay sonra sağlığıma kavuşmuş olurum. Bu hafta sonu Cemal AYTEMİZ hocayla muayenehanesinde görüştüm, ameliyatları özel bir hastanede yapıyormuş, 4000 TL dedi ki benim tahmin ettiğim ücretten daha uygun. Ben revizyon olacağım için 6-7 bin civarı olur diye tahmin ediyordum. Doktora göre değişiyor, araştırmaya devam edicem.

kızlar slm sadece bilgilendrmek içim yazıyorum.gazide ameliyat oldum.burnumda sadece küçük bi kemer vardı ve onun için gitmiştim.burnumu kırmayıp sadece törpüyeceklerini ve ucunu brz kaldıracaklarını söylediler güvenerek ameliyat oldum.sargılarım açıldıgında burnumun üst kısmındaki kemerin gittiiğini ve alt kısmında yeni bi kemer oluştugunu gördüm,hocaya sordugumda bunun şişliklerden oldugunu ve zamanla gececeğini söyledi.1 ay sonra kontrolde şişliklerim inmişti ama o yeni kemer iyice belli oluyodu ve burnumn kenarında nohut kadar dışardan bakıldıgında belli olan bi kitle oluşmuştu.doktor burnumun üst kısmından çıkan kıkırdakları alt kısmına yerleştirdiklerini ve bu kıkırdagın bikaç ay sonra eriyeceğini söyledi.eğer erimezse lokalde 10 dklık bi işlemle halledilebileceğini söyledi.şuan 6. aya yaklaştım ve burnum eski burnumdan çok daha buyuk,kemerli,yan tarafında bariz nohut kadar çıkıntısı gözüken bi burun oldu. açıkcası gidip tekrar gazide düzelttirmeyi düşünmüyorum çnkü ztn yapabilselerdi ilk seferinde doğru düzgün yaparlardı.ameliyat oldugum için çok pişmanım.hocalarla konusunca ameliyat öncesinde çok ikna oluyosunuz ve güveniyosunuz,her sey mükemmel olcakmış gibi gelio ama sonuc tam bir hüsran.dikkat ederseniz hoca ismi vermedim çnkü kimseyi kötülemek ve rencide etmek derdinde değilim.sadece ameliyat olcak arkadasları uyarmak amacıyla yazıyorum gazi hastanesi plastik cerrahide pek başarılı değil cnkü sizin için önemli olan bi ameliyata baş asistanlar girince sonuc tam bir yıkım oluyor.bu arada ameliyattan önce 90 tl tutarında tampon vs bişeyler aldırdılar ve kullanmadılar bile,aldırdıklarıyla birlikte 850-1000 tl civarında bi para ödedim.dediğim gibi sadece başıma gelenleri yazdım,kimseyi kötülemek için degil.sonucta onlarda yaptıkları işi kötü olsun diye yapmıyorlar,eminimki ellerinden geleni yapıolardır.başıma gelenleri abartmadan objektif olarak yazdım,şimdiden yaptırcak arkadaslara bol şans diliyorum

ben gazi üniversitesinde oldum bugun 4. günüm. prof.lerin ameliyata girmediklerini soylediler o uzden mecburen basasistan aynur hanıma oldum oldukca ilgiliydi ama sonucu görmek için beklemem lazım

ben gazi üniversitesinde oldum bugun 4. günüm. prof.lerin ameliyata girmediklerini soylediler o uzden mecburen basasistan aynur hanıma oldum oldukca ilgiliydi ama sonucu görmek için beklemem lazım

Çok geçmiş olsun, umarım benim gibi sıkıntı yaşamazsınız çok çok memnun kalırsınız, zaten şiş olsa bile ilk bakışta beğendiyseniz bence eskisinden iyi olmuş demektir, sonrasında ufak tefek çıkıntılar vs. göze batsa bile sineye çekilebilir belki, ama benimki hiç öyle olmadı, ilk bakışta sargılıyken bile burnumun ucunda hatalar olduğu belliydi, zaten Aynur Hanım çıkar çıkmaz "çok uğraştık ancak bu kadar oldu 3. ameliyatı önermiyorum" deyince ters giden bişeyler olduğunu anladım, demek ki 3. ameliyatlık bir durum var diye düşündüm ve yanılmadım. İlk 1 ay şişliktir iner oturur diye kendimi avuttum ama gerçekten kim görse aynı şeyi söyler şu an - estetiğinin bozulduğunu. Nitekim de özelde görüştüğüm 4 profesör hoca da aynı şeyi söyledi, plastik cerrah yaptı deyince inanamadılar, çok kötü diyemeyiz ( çünkü önceki doktorumun yaptığı ameliyatın güzel izleri az da olsa var, kemerim yok en azından) ama hatalar çok dediler. Düşünsenize ameliyat olmak için 6 ay bekledim, para yatırdım, sonuçta estetiği olmayan doldurulmuş bir burun oldu, simetrisi iyice bozuldu, eğikliği giderilmediği için hala nefes problemi yaşıyorum, burnumda en sevdiğim yer olan burun ucum büyütülmüş ve etrafından kıkırdaklar fışkırıyor ( en kötüsü şu an koku yapmaya başladı, resmen dışarda bir et parçası görünüyor. İnanılır gibi değil bari bu olmasaydı!
Aynur Hanım dediğiniz gibi çok sıcak ve ilgili bir doktor, hem ameliyattan önce hem sonra çok ilgilendi benimle hakkını yemeyim ama keşke soğuk bir doktor olsaydı da yaptığı ameliyat harika olsaydı öylesini tercih ederdim, sonuçta oraya bir hizmet almaya gidiyoruz ki en önemli hizmet sağlık hizmeti. İşin psikolojik kısmı da çok önemli tabi doktorların ilgisi alakası ama her şeyden önemlisi mesleğindeki yetkinliği bana göre. Gerçekten o hastaneye bir daha gidesim gelmiyor şu an, hatta o sıcaklığı bile bana itici geliyor şu an, sanki hatasını ört bas etmeye çalışıyor gibi algılıyorum bu sıcaklığını. Neyse olan oldu artık gün sayıyorum 3. ameliyatım için ama mecburen gidip mutsuz olduğumu kendisine söylicem yoksa içimde kalacak, hep kendimi suçlayacağım niye ona oldum diye. İnşallah kimse benim gibi sorunlar yaşamaz, inşallah başarılı ameliyatlar da yapıyordur, yine de bu yazıyı okuyanlara temkinli olmalarını öneriyorum. Ben bilemezdim burnumun özel bir uzmanlık gerektirdiğini, bana göre sıradan kolay yapılabilir bir burundu, hatta güzeldi sadece eğikliği giderilecekti güya! Hatam başka doktorlara danışmamak, tam olarak ne yapılacağını sormamak oldu. Keşke deselerdi bu burun bizim için zor, başka doktorlarla görüşün o zaman saygım sonsuz olurdu kendisine. Keşke!

kızlar slm sadece bilgilendrmek içim yazıyorum.gazide ameliyat oldum.burnumda sadece küçük bi kemer vardı ve onun için gitmiştim.burnumu kırmayıp sadece törpüyeceklerini ve ucunu brz kaldıracaklarını söylediler güvenerek ameliyat oldum.sargılarım açıldıgında burnumun üst kısmındaki kemerin gittiiğini ve alt kısmında yeni bi kemer oluştugunu gördüm,hocaya sordugumda bunun şişliklerden oldugunu ve zamanla gececeğini söyledi.1 ay sonra kontrolde şişliklerim inmişti ama o yeni kemer iyice belli oluyodu ve burnumn kenarında nohut kadar dışardan bakıldıgında belli olan bi kitle oluşmuştu.doktor burnumun üst kısmından çıkan kıkırdakları alt kısmına yerleştirdiklerini ve bu kıkırdagın bikaç ay sonra eriyeceğini söyledi.eğer erimezse lokalde 10 dklık bi işlemle halledilebileceğini söyledi.şuan 6. aya yaklaştım ve burnum eski burnumdan çok daha buyuk,kemerli,yan tarafında bariz nohut kadar çıkıntısı gözüken bi burun oldu. açıkcası gidip tekrar gazide düzelttirmeyi düşünmüyorum çnkü ztn yapabilselerdi ilk seferinde doğru düzgün yaparlardı.ameliyat oldugum için çok pişmanım.hocalarla konusunca ameliyat öncesinde çok ikna oluyosunuz ve güveniyosunuz,her sey mükemmel olcakmış gibi gelio ama sonuc tam bir hüsran.dikkat ederseniz hoca ismi vermedim çnkü kimseyi kötülemek ve rencide etmek derdinde değilim.sadece ameliyat olcak arkadasları uyarmak amacıyla yazıyorum gazi hastanesi plastik cerrahide pek başarılı değil cnkü sizin için önemli olan bi ameliyata baş asistanlar girince sonuc tam bir yıkım oluyor.bu arada ameliyattan önce 90 tl tutarında tampon vs bişeyler aldırdılar ve kullanmadılar bile,aldırdıklarıyla birlikte 850-1000 tl civarında bi para ödedim.dediğim gibi sadece başıma gelenleri yazdım,kimseyi kötülemek için degil.sonucta onlarda yaptıkları işi kötü olsun diye yapmıyorlar,eminimki ellerinden geleni yapıolardır.başıma gelenleri abartmadan objektif olarak yazdım,şimdiden yaptırcak arkadaslara bol şans diliyorum

Canım çok çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum ve şu noktada katılıyorum, Gazi Hastanesi estetik konusunda hiç iyi değil, çünkü çoğu ameliyata asistanlar giriyor ve maalesef bizleri iyi ya da kötü ameliyat ederek deneyim kazanıyorlar, orası sonuçta bir üniversite hastanesi başka türlü nasıl iyi bir doktor olacaklar. Profesör bir hocaya yaşadığım bu talihsizliği anlattığımda şöyle dedi “ sen üniversite hastanesine gitmekle hata etmişsin bu burun çok fazla deneyim gerektirir, ben de devlet hastanesinde çalıştım bölüm başkanlığı yaptım, her ameliyata girmemiz imkânsız, tabi ki asistanlara dağıtıyorduk, onlar başka türlü nasıl öğrenecekler, zamanla daha iyi olacaklar ama farklı ve zor gördüğümüz vakaları biz kendimiz ameliyat ediyorduk, senin burnun da özel bir uzmanlık gerektirir her doktor yapamaz” dedi. Benim tepkim buna işte keşke bunu bana söyleselerdi, hatta asıl ameliyatıma girmesini istediğim doktor da bunu anlayabilseydi. Durumum gerçekten vahim, artık hiç düzelmez, ailem de 3. ameliyata tepki verir diye günlerce ağladım. Çünkü en iyi halinin bu olacağına beni öyle bir inandırdılar ki bari bunu yapmayın, doktor diyosun inanıyosun. Sonra neyse ki özeldeki profesör hocalarla görüştüm, aklın yolu bir, hepsi de şaşırdı bu burnu plastik cerrahın yapmış olduğuna inanamadılar, bir tanesi "burnunun en iyi hali bu mu dediler hadi yaaaa" diye baya bi tepki gösterdi, o bişey demese bile o kadar belli ki doktor olmaya gerek yok anlamak için. Şu noktada ise önceleri sizin gibi düşünüyordum, doktor ismi vermeme konusu. Mevlana okuyan bir nesiliz kimseyi kırmak ve kötülemek bize yakışmaz gerçekten ben de kimseyi rencide etmek istemem, sonuçta doktor olmak hiç kolay değil çok emek ve fedakarlık isteyen bir iş, kardeşim diş hekimliğinde okuduğu için ne zorluklar çektiğini görebiliyorum. Kardeşim de son sınıfta ve hastalarla ilgileniyor ama ufak bir yanlış yapsa vicdanı rahat etmiyor, günlerce çağırıyor hastasını özellikle ilgileniyor, yapamayacağını anlayınca da hocasına havale ediyor. Olması gereken bu değil mi sizce? Yapıp gönderse dişiniz gayet iyi dese hasta anlayacak mı bir hata olduğunu? Burun gibi bir şey değil ki tabi ki anlamaz. Demem o ki ben bir haksızlığa uğradım, burnum iyi olmasa da bana iyi dendi buna inandırıldım, en azından bu aşamada onlar da vicdanlı davranıp hatalarını gidermeye çalışabilirlerdi. İlk başlarda her ne kadar vicdanımın bir yanı doktorumu korusa da (sonuçta böyle olmasını istemezdi gerçekten kim ister ki, ameliyatım da 6 saat sürmüş, benim için çaba sarf ettiğini gösterir bu da ) düşündüm ki, yaşadıklarımı anlatmak, egomu tatmin etmek intikam alma duygusundan çok bir görev bir sorumluluk oldu. Bir mağazadan herhangi bir ürün aldığınızı düşünün kötü niyetli değiller ama ürünleri kusurlu, oraya gitmeye devam eder misiniz sırf iyi niyetliler diye, ya da oraya farkında olmadan giden arkadaşlarınıza A mağazasına gitmeyin diye engel olmaz mısınız? A mağazası demezsek kim nerden bilecek, ayrıca isim vermeyerek belki oradaki tüm doktorları zan altında bırakacağız. Ben kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum ki bu durum mağazadan bir şey almaya benzemiyor doğrusu, ya telafisi olmasaydı ya ben ömür boyu bu pişmanlığı yaşamaya devam etseydim? Evet iyi niyetli olabilirler ama hatalarının farkına varmak durumundalar, ben de gidip en kibar şekilde mutsuz olduğumu kendilerine söyleyeceğim. Sadece buradan yazarak arkalarından konuşuyor gibi görünmek istemiyorum, burada ne yazdıysam aynı şekilde gidip konuşacağım, zararımı telafi etmelerini isteyeceğim. Kendileri de bilsin ki başka canları yakmasınlar. İsim verme konusunda şu an vicdanım rahat inanın, ama her zaman şunu söylüyorum mutlaka not düşüyorum yazdığım yazılarda, “ben böyle bir talihsizlik yaşadım ama belki çok başarılı ameliyatlar da yapıyorlardır, haklarını yemek istemem, lütfen iyice araştırın belki sizin de benim gibi özel uzmanlık gerektiren bir burnunuz vardır, onlar bunu bize söylemiyorlar her hastayı deneyim olarak görüyorlar, onlar söylemezse de biz nerden bileceğiz ki, o yüzden birkaç doktora danışın sonra karar verin”.

Arkadaşlar merhaba gazi de dr sedat tatar beyden temmuza ameliyat için randevu aldım. ona ameliyat olan varmı? bilgi verirmisiniz. hiç bir bilgim yok hakkında. nerdeyse 1 ay 15 gün kaldı ameliyata. hayal kırıklığı yaşamak istemiorum. lütfen acil bilgi. bide merak edenler için fiyatı söyleyim 1000 - 1500 tl arası yapıolar. net bi rakam vermiolar
slm bende sedat tatara ameliyat olcam sen memmun kaldın mı bana yardımcı olurmusun

slm bende sedat tatara ameliyat olcam sen memmun kaldın mı bana yardımcı olurmusun

canım o doktoru tanımıyorum ama sana tavsiyem iyice araştır, hastalarının fotoğraflarını görmek istediğini söyle ve ne istediğini neler yapabileceğini çok ayrıntılı öğren. Ve asistansa durup bir daha düşün lütfen. Burun konusunda çok deneyimli bir doktor olması gerekiyor, yaşadığım acı deneyimlerden sonra bu tavsiyeleri verebilirim. Hatta özeldeki doktorların da fikrini al aceleye getirme benim gibi.

canım o doktoru tanımıyorum ama sana tavsiyem iyice araştır, hastalarının fotoğraflarını görmek istediğini söyle ve ne istediğini neler yapabileceğini çok ayrıntılı öğren. Ve asistansa durup bir daha düşün lütfen. Burun konusunda çok deneyimli bir doktor olması gerekiyor, yaşadığım acı deneyimlerden sonra bu tavsiyeleri verebilirim. Hatta özeldeki doktorların da fikrini al aceleye getirme benim gibi.

özeldeki doktorlar sanki para duzagı gibi geliyo bana canım ama ciddi bir konu neye güvencegimi ne yapıcagımı bilemedim :( burnum cokta cirkin degil asıl saglık problemim icin oluyorum ama olmuskende burun deliklerimi kücülsün istedim yapılcak işlem bu sadece ama burdan yorumlara baktıkca korkmaya başladım :(

özeldeki doktorlar sanki para duzagı gibi geliyo bana canım ama ciddi bir konu neye güvencegimi ne yapıcagımı bilemedim :( burnum cokta cirkin degil asıl saglık problemim icin oluyorum ama olmuskende burun deliklerimi kücülsün istedim yapılcak işlem bu sadece ama burdan yorumlara baktıkca korkmaya başladım :(

Bence asıl başarılı doktorlar özel çalışmayı tercih ediyorlar, kendilerini her açıdan geliştiriyorlar ve ilgi alaka da çok farklı oluyor. Ben 2 ameliyatımı da devlette farklı hastanelerde farklı doktorlara oldum. Sonuç tam bir yıkım oldu. Eğriliği düzeltemediler, çok saçma sapan bir ameliyat yaptılar. 2. ameliyatımdan sonra mecbur kaldığım için özelde 8 doktorla görüştüm , hepsinin yorumu da aynı oldu çünkü aklın yolu bir. Burun ameliyatını her doktor yapamaz canım, özellikle devlette asistan doktorlara olacaksan kendini büyük bir riske atıyorsun demektir, ben öyle yaptım, senin gibi düşündüğüm için özele onca para harcamak istemedim ama sonuç ne oldu; psikolojik bunalım, depresyon üstüne 3. ameliyat için harcanacak para, yeniden ameliyat stresi vs. Şimdiki aklım olsa gider en başından bu işin uzmanı prof bir hocaya ameliyatımı olurdum 4-5 yılım boşuna gitmezdi, bunca sinir stres yaşamazdım, çok pişmanım çok. Benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem, emin ol kendini geliştiren iyi doktorlar özelde çalışmayı tercih eder, aldığı para da işini hakkıyla yapmasını daha titiz davranmasını gerektirir.

Back
X