- 22 Kasım 2016
- 75
- 13
- 38
- 30
Ben de kemal beye olucam nasil oldu burnunuz resminiz var miBen Kemal hocaya oldum 1 hafta önce 3 gün sonra çıkcak alçım şuanlık şekilde problem yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kemal beye olucam nasil oldu burnunuz resminiz var miBen Kemal hocaya oldum 1 hafta önce 3 gün sonra çıkcak alçım şuanlık şekilde problem yok
Ameliyat oldunuz mu kemal hocaya ?Sali günü randevum var kemal fındıkçıoğlu na ameliyat olan yokmu
merhaba nekadara oldunuzMerhaba Ben de Gazi Hastanesi'nde oldum burun ameliyatımı. Serhan Tuncer yaptı ameliyatımı, kendisini tavsiye ederim, gayet doğal ve hoş bir burna sahip oldum sayesinde.
Merhaba özelden mesaj atamadım kemal beye amaliyat olmayı düşünüyorum ancak endişelerim var olumsuz düşünenlerde var özelden fotoğrafını göndermeniz mümkün mü yardımcı olursanız çok sevinirim
Ameliyat oldunuz mu kemal hocaya ?
atabilir misiniz acaba?Evet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
atabilir misiniz acaba?Evet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
Meraba bana da özelden foto atabilir misiniz birde fiyatı rica etsem teşekkürler şimdidenEvet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden atabilirimm
500 tl mi 5000 tl mi? Birde şişlik yada sıkıntınız oldumu?Bende gazide oldum ayhan ışık a cok memnunum suan 500tl arti oda parasi oduyosunuz
Dr alperene ameliyat oldunuz mu acaba memnun musunuzyardıcı olurmusunuz sanırım benimde doktorum Alperen Tekin olacak ameliyatınız nasıl geçti. Nasıl oldunuz
Evet ben de bayıldım Alperen Bey'e fotograf isteyene özelden
Kimi memnun kimi memnun degil alperen beyden.bana da fotograf atabilir misiniz tesekkur ederim simdiden
Ameliyati oldunuz mu acaba?Arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum sizden bende bgn gazi hastanesinden randevu aldım 1 şubata verdiler. Bgn sadece bilgi almaya gitmiştim ama kendimi bir anda muayenede buldum :) Alperen tekin adlı doktor bana 1 subata randevu verdi ama hala kararsızım bu doktorda ameliyat olan varmı acaba :s
Ben istanbulda sedat tatara oldum çok iyiyim.eli çok hafif sanırım hiç ağrım olmadı ve şuana kadar herat yolunda ve istediğin gibi gidiyor.meme estetiği için tavsiye ederimDr alperene ameliyat oldunuz mu acaba memnun musunuz
Cok gecmis olsun sorunsuz devam eder umarim. Ben ankaradayim da burun estetigi icin arastiriyordumBen istanbulda sedat tatara oldum çok iyiyim.eli çok hafif sanırım hiç ağrım olmadı ve şuana kadar herat yolunda ve istediğin gibi gidiyor.meme estetiği için tavsiye ederim