ankara gazi üniversitesi burun estetik

• Konu Sahibi Konu Sahibi yabi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben istanbuldayım sedat tatar özel hast çalışıyor.1 hafta sonra ameliyat olucam ona.

Arkadaşlar bende bu konuda yardım istiyorum sizden bende bgn gazi hastanesinden randevu aldım 1 şubata verdiler. Bgn sadece bilgi almaya gitmiştim ama kendimi bir anda muayenede buldum :) Alperen tekin adlı doktor bana 1 subata randevu verdi ama hala kararsızım bu doktorda ameliyat olan varmı acaba :s
Ameliyati oldunuz mu acaba?

Ben istanbulda sedat tatara oldum çok iyiyim.eli çok hafif sanırım hiç ağrım olmadı ve şuana kadar herat yolunda ve istediğin gibi gidiyor.meme estetiği için tavsiye ederim
Cok gecmis olsun sorunsuz devam eder umarim. Ben ankaradayim da burun estetigi icin arastiriyordum

kemal beye ameliyat oldum. burnum tam anlamıyla düştü ve tekrar kemer oluştu. ailem özele karşı olduuğu için hangi kafayla bilmiyorum ama gittim tekrar ona revizyon yaptırdım. revizyon sonrası 1.5 ay sonra gelirsin atelini de kendin çıkarırsın pazartesi-salı dedi. pazartesi çıkardım henüz 5.gündü. büyük bir hata ettim belkide bilmiyorum belki biraz daha beklemeliydim. atelin altından çıkan burun bayağı bildiğiniz zik zak yamuk ve mor bir şeydi. bana yamuk gözücek ama düzelecek dedi o yüzden şuan pek önemsemiyorum. tek korkum önceki ameliyat gibi burun ucumun düşmesi. umarım düşmez 3.bir ameliyat kendime zarar vermekten başka bir şey olmaz. benim tavsiyem illa devlette yaptıracaksanız hacettepeye falan gidin. durumunuz varsa 6bin lira civarında özelde yapan bir kaç doktor var ankarada ve yaptıranların çoğu memnun. internette ararsanız bile bulursunuz. gaziden illaki memnun olanlar vardır ama olanların çoğunun genelde sadece kemer veya burun ucu düşüklüğü sorunu vardır bence. çünkü benimki yapısal olarak büyük bir burundu belki kemerim gitti ve ucu kalktı ama sonuç olarak küçülmedi. herkes için hayırlısını diliyorum hepimizin tek istediği aynaya gülümseyerek bakmak sonuçta.

• Beğen
Reactions: rip
Back
X