- 24 Mart 2019
- 50
- 38
- 88
- 27
Vallahi Kemal hoca hakkında dediklerinize şaşıp kalıyorum. Forumda hakkında yazılanları okuyup gittiğimde resmen korktum canavar gibi bir izlenim oluştu kafamda. Bir gittim kanatsız bir melek adeta. Kötü iyi her yanını yapacağı her adımı teker teker kısa bir sürede anlattı. Alçımı çıkarırken “burnunu görünce korkma sakin ol düzelicek şişler inince” şeklinde bir açıklama bile yaptı. Alçı çıkınca adeta burnuma aşık oldum. Ufacık şişlikler önemli bile değildi benim için. Ameliyatımın birinci ayı bile dolmadı ve bana göre mükemmel bir buruna sahibim. Hem nefes alış veriş hem görünüş açısından. Bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceği en rahat ameliyat sonrası sürecini geçirdim3.gün sonrası çok rahat nefes alıyordum. Kemal hoca da her zaman gerekli bir belgeyi götüremediğimde bile elinden geleni yaptı. Hem kliniğinde hem hastanede çalışıp üstüne eğitim veren hem de bir babadan bahsediyorsunuz. Kemal hoca dahil hiç kimse size saatlerini ayıramaz zaten bir sağlık ortamında. Gidip “Hocam benim derdim bu isteğim bu” dediğinizde zaten sizin isteğiniz doğrultusunda en iyi sonuç alınabilecek işlemler yapılıyor. Ben burnumun şekli konusunda tek kelime bile etmedim, Kemal hoca “İsteğin varsa şekil konusunda söyle sana yakışırsa yaparım, yüzüne en yakışacak burun şekline getirmeye çalışacağım” dedi ben de “ sizin görüşünüz onayınız önemli ben estetik cerrahı bırakın uzman bile değilim benim için en uygun şekilde en sağlıklı burnu yapın” dedim ve şuan çok güzel burnum var. O kadar memnunum ki birinci ay kontrolüne gidince Kemal hocayı tavana kaldırıp tezahürat yapıcam. Her şekilde sinirlense bile kibarlığından beyefendiliğinden ödün vermeyen bu adamcağızı nasıl lakayık aşağılık şekilde tasvir etmişsiniz inanamadım.