- Konu Sahibi NoName123456
-
merhaba arkadaşlar ben ikikere burun yamukluğumdan ötürü nefes alamadığım için kıkırdak aldırdım ama düzelme olmadı hala nefes alamıyorum bir arkadaşım metin yılmaza aynı şikayetlerden ötürü estetik ameliyat olmuş çok güzel gözüküyo burnu ama her kişide aynı durum olmayabilir ben sormak istedim bu doktora ameliyat olupda şikayeti olan varmı acaba şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben ikikere burun yamukluğumdan ötürü nefes alamadığım için kıkırdak aldırdım ama düzelme olmadı hala nefes alamıyorum bir arkadaşım metin yılmaza aynı şikayetlerden ötürü estetik ameliyat olmuş çok güzel gözüküyo burnu ama her kişide aynı durum olmayabilir ben sormak istedim bu doktora ameliyat olupda şikayeti olan varmı acaba şimdiden teşekkürler
Gazi hastanesinde dr seyhan beye de cok ıyı dıyorlar plastik cerrah ama ön görüşmede 300 tl alıyor amelyatıda 9.000 tl alıyor araya tanıdık fılan belki girerse 8.000 tl düşüyor
Perşembe günü kısmetse ameliyat olucam bende
üzüldüm canım ya geçmiş olsun ya ben çok korkuyorum rahatsızda oluyorum nefes alamadığım için özellikle yazın çekilmez oluyor birde 4.5 bin tl alıyormuş ameliyat için işin ucunda rezil olmakta var özelden yazamıyorum bişey bişey diyo arkadaş sayım bilmem kaç olmalıymışikinci olduğun kim
tamam olur face adresini ver yazayım sana bana yazılmıyo arkadaş olmadan4.500 tl iyimiş ben 2500 ödedim hocaya ıstıyosana foto atabilirim face varsa özelden benimkide hoca üniversitede yaptı oda proftu cillop gibim doğal burnumm oldu
istiosan görüş ön görüşme ücreti almıo yani bişi kaybetmen
umarım ameliyatın güzel geçer Allah yardımcın olsun canım bana çok fazla geldi ücret
Yok bitanem ben de zaten o kadar ücret verebilicek biri değilim maddi yapım o kadar iyi değil başka doktordan gün aldım
tamam olur face adresini ver yazayım sana bana yazılmıyo arkadaş olmadan
tmm canım bekliyorumdur özelden yazıyım adresime
olmuyo canım bulamadım yazdım mailini sen face profil linkini yazsana ben özelden yazamıyorum izin vermiyodur özelden yazıyım adresime
olmuyo canım bulamadım yazdım mailini sen face profil linkini yazsana ben özelden yazamıyorum izin vermiyo
umarım ameliyatın güzel geçer Allah yardımcın olsun canım bana çok fazla geldi ücret
4.500 tl iyimiş ben 2500 ödedim hocaya ıstıyosana foto atabilirim face varsa özelden benimkide hoca üniversitede yaptı oda proftu cillop gibim doğal burnumm oldu
istiosan görüş ön görüşme ücreti almıo yani bişi kaybetmen
merhaba 2. ameliyatı kime oldunuzgazi de ben de oldum hıc memnun kalmadım özelden yazdım kbb oldum ikincide plastik cerraha oldum cok memnunum forumda yazdım özelden bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?