ankara gazi üniversitesi tıp fakültesi prof doktor metin yılmaza burun estetiği olan

NoName123456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
67
34
98
Eskişehir
merhaba arkadaşlar ben ikikere burun yamukluğumdan ötürü nefes alamadığım için kıkırdak aldırdım ama düzelme olmadı hala nefes alamıyorum bir arkadaşım metin yılmaza aynı şikayetlerden ötürü estetik ameliyat olmuş çok güzel gözüküyo burnu ama her kişide aynı durum olmayabilir ben sormak istedim bu doktora ameliyat olupda şikayeti olan varmı acaba şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar ben ikikere burun yamukluğumdan ötürü nefes alamadığım için kıkırdak aldırdım ama düzelme olmadı hala nefes alamıyorum bir arkadaşım metin yılmaza aynı şikayetlerden ötürü estetik ameliyat olmuş çok güzel gözüküyo burnu ama her kişide aynı durum olmayabilir ben sormak istedim bu doktora ameliyat olupda şikayeti olan varmı acaba şimdiden teşekkürler

gazi de ben de oldum hıc memnun kalmadım özelden yazdım kbb oldum ikincide plastik cerraha oldum cok memnunum forumda yazdım özelden bakabilirsin

üzüldüm canım ya geçmiş olsun ya ben çok korkuyorum rahatsızda oluyorum nefes alamadığım için özellikle yazın çekilmez oluyor birde 4.5 bin tl alıyormuş ameliyat için işin ucunda rezil olmakta var özelden yazamıyorum bişey bişey diyo arkadaş sayım bilmem kaç olmalıymış :D ikinci olduğun kim

Son düzenleme:

Gazi hastanesinde dr seyhan beye de cok ıyı dıyorlar plastik cerrah ama ön görüşmede 300 tl alıyor amelyatıda 9.000 tl alıyor araya tanıdık fılan belki girerse 8.000 tl düşüyor

Perşembe günü kısmetse ameliyat olucam bende

Gazi hastanesinde dr seyhan beye de cok ıyı dıyorlar plastik cerrah ama ön görüşmede 300 tl alıyor amelyatıda 9.000 tl alıyor araya tanıdık fılan belki girerse 8.000 tl düşüyor

Perşembe günü kısmetse ameliyat olucam bende

umarım ameliyatın güzel geçer Allah yardımcın olsun canım bana çok fazla geldi ücret :D

üzüldüm canım ya geçmiş olsun ya ben çok korkuyorum rahatsızda oluyorum nefes alamadığım için özellikle yazın çekilmez oluyor birde 4.5 bin tl alıyormuş ameliyat için işin ucunda rezil olmakta var özelden yazamıyorum bişey bişey diyo arkadaş sayım bilmem kaç olmalıymış :D ikinci olduğun kim

4.500 tl iyimiş ben 2500 ödedim hocaya ıstıyosana foto atabilirim face varsa özelden benimkide hoca üniversitede yaptı oda proftu cillop gibim doğal burnumm oldu

istiosan görüş ön görüşme ücreti almıo yani bişi kaybetmen

Son düzenleme:
4.500 tl iyimiş ben 2500 ödedim hocaya ıstıyosana foto atabilirim face varsa özelden benimkide hoca üniversitede yaptı oda proftu cillop gibim doğal burnumm oldu

tamam olur face adresini ver yazayım sana bana yazılmıyo arkadaş olmadan

Merhaba, hangi doktora ameliyat oldunuz acaba, benimle de paylaşabilir misiniz?

Hacettepe üni. opr.dr.Tevfik Sözeni araştırabilirsiniz oldukça başarılı olduğunu duydum bnde görüşmeye gideceğim inşallah :)

tanıdığım 3 kişi var metin yılmaza oldu 3-4 sene oluyor açıkcası hiç güzel olmadı kendileri de beğenmiyorlar zaten.

Back
X