Hayirlisi bu tarafta zaten icime cokta sinen bir yer yok batikenttr 40 dk bana bilmiyorum ne yapacagimBen de Ankara'da yeni sayılırım ortadoğu özele karar verdim sırf yakın diye yenidoğan yoğun Bakım ünitesi de var ama tabi güven Hastanesine yakınsanız benşm Olduğum yere uzaksınızdır.hakkımızda Hayırlısı
Güven hastanesine yakınsanız Batıkent size çoook uzaktır. Ayrancı tarafından kalkıp ta Batıkente kadın doğum doktoruna gitmek zor olur. Ama güven hastanesi de aşırı ve gereksiz pahalı bir hastane. Tobb, Koru, Medicana, Memorial gibi daha merkezi hastaneleri tercih edebilirsiniz. Ben Tobb'da doğum yapacağım Allah izin verirse. Yenidoğan yoğunbakımı da olan güzel bir hastane.Arkadaslar benim evim madicalparka uzak aslinda orayi dusundum cok bahsedilen pinar hanimi ama keklikten batikente gitmek sorun olur mu? Onemli mi hamilelikte hastane yakinligi? Güven hastanesi de yakin ama ?
Burada yeniyim onerilerinizi bekliyorum
Tobb iyimis duymustum doktorunuz kim ? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :) bir de koruda olanlari duyduktan sonra icim sogudu oradanGüven hastanesine yakınsanız Batıkent size çoook uzaktır. Ayrancı tarafından kalkıp ta Batıkente kadın doğum doktoruna gitmek zor olur. Ama güven hastanesi de aşırı ve gereksiz pahalı bir hastane. Tobb, Koru, Medicana, Memorial gibi daha merkezi hastaneleri tercih edebilirsiniz. Ben Tobb'da doğum yapacağım Allah izin verirse. Yenidoğan yoğunbakımı da olan güzel bir hastane.
Amin çok sağolun. Evet koru'yu ben de çok tercih etmezdim sanırım. Benim doktorumun özel muayenesi var. Tobb'un yanındaki Akplaza'da. Doğumu istediğim hastanede yapabileceğini söyledi. Ama siz hastane doktoruna gitmek istiyorsanız Tobb'da Şenol Kalyoncu'yu önerebilirim. Çok iyi bir doktordur. Hem muayenesi var hem Tobb'un doktoru.Tobb iyimis duymustum doktorunuz kim ? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :) bir de koruda olanlari duyduktan sonra icim sogudu oradan
Koru zaten çok Pahalı bir hastane.sekreter muayene ücretine bile 230 Demişti telde sorduğumdaTobb iyimis duymustum doktorunuz kim ? Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin :) bir de koruda olanlari duyduktan sonra icim sogudu oradan
Güven hastanesine yakınsanız Batıkent size çoook uzaktır. Ayrancı tarafından kalkıp ta Batıkente kadın doğum doktoruna gitmek zor olur. Ama güven hastanesi de aşırı ve gereksiz pahalı bir hastane. Tobb, Koru, Medicana, Memorial gibi daha merkezi hastaneleri tercih edebilirsiniz. Ben Tobb'da doğum yapacağım Allah izin verirse. Yenidoğan yoğunbakımı da olan güzel bir hastane.
oranın doktoruyla yapacaksan doğum paketi alabilirsin yada doğum sigortası yaptırabilirsin. Benim doktorum dışarıda olduğu için bunları yapamadım. Normal doğumu 5.500 civarı yapıyor. Sezeryanı bilmiyorum.Tobbun dogum ucretleri ne kadar
bende keçiören de oturduğum için orta doğuya gidiyorum memnunum
Merhaba bende keciore deyim ortadoguda hangi doktora gidiyorsunjz acaba ?
Ben gidip hastaneyle gorustum bugunde internetten biraz arastirma yapayim dedim kotu yorumlar okudum canim sıkıldı halbuki karsr vermiş gibiydim
valla ben Günnur hanıma gidiyorum nette olumsuz yorumlar her doktorla ilgili olabiliyor ben arkadaş tavsiyesi ile gittim memnun kaldım tabi doktordan beklentiniz de önemli benim enerjim tuttu memnun kaldım bir deneyin beğenmezseniz değiştirirsiniz birde hasan hocayı beğeniyorlar ortadoğu da karar sizin :)
Ben de bir ay önce oraya başladım BakslımHaklısınız kendimin tecrübe etmesi daha iyi olacak sanırım tesekkur ederim
Ben de bir ay önce oraya başladım Bakslım
Sağol canım bugünlere kavuşturan Rabb'ime Şükürler olsun.Hasan kafalıya gidiyorum üç defadır iki hafta arayla...inşallah hayırlı olur bizim için.Sen şimdiye kadar sabit olarak bir doktora kontrol olmuyor muydun canımMerhaba seni eski yazılarından hatırladım benim de hamilelğimin ikk zaöanlarında kanamalarım oluyordu senin de vardı sanırım hamileliğinin sağlıkla devam etmesine çok sevindim
Sen hangi doktora gidiyorsun ortadoğu hastanesinde
Sağol canım bugünlere kavuşturan Rabb'ime Şükürler olsun.Hasan kafalıya gidiyorum üç defadır iki hafta arayla...inşallah hayırlı olur bizim için.Sen şimdiye kadar sabit olarak bir doktora kontrol olmuyor muydun canım
Bu arada senin kanamalar da bitmiş devsm ediyorsun çok sevindim ben de sağlıkla kucağımıza da alalım inş
Ben de arada zübeydeye gidiyorum ama doğum için özel tercih ettim sağlıkla gelsinler.zübeydede gebelik kursu var Ağustos turuna katılmanı tavsiye ederim camım haftads bir günDevlet hadtanesinde gidiyordum kontrollere ama dogumu ozelde yapmak istedigim icin bir kac hastane arastirdim fiyati evimize yakinligi ile ortadoguya karar vermistim.
Saglikla gelsin bebeklerimiz
Cnm Merhaba! Bende yakınım zübeydeye kursa nasıl katılabilirimBen de arada zübeydeye gidiyorum ama doğum için özel tercih ettim sağlıkla gelsinler.zübeydede gebelik kursu var Ağustos turuna katılmanı tavsiye ederim camım haftads bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?