Ankara kecioren egitim arastirma hastenesi dr.Hakan Bulam

Evet oldum çok memnunum detaylı anlatacağım:)

Cnm toplam ne kadar ucret odedin hastaneye tum masraflar dahil ?

Benim ameliyatim eylulde burun , ve meme ameliyati esabil ekere olacagim ancak arti olarak yinede dr arastiriyorum cunku esabil beyin son zamanlarda yaptigi burunlar sikintili cikmaya basladi benim hem kemik hem burun ucu dusuk suratim minyon oldugu icin memnun degilim kemer duzelecek delikler kuculecek ve hafif kalkik bir burun istiyorum arti yuzumdeki elmacik kemiklerine yag enjekte ettirecegim okadar sikintiya girdimki hakan beyi yeni gordum sen hastalarini girdunmu herkes memnunmu ? Yag enjeksiyonu yapiyormu kafamda deli sorular

Canım öncelikle ben sadece rinoplasti için görüştüm instagramdan hesabından da gördüm bir kaç hastasını genel olarak memnunlar bende öyle. Rinoplasti fiyatı 2000-2500 arasında oluyor . Siz kombine yaptırmayı düşündüğünüz ıçın bi Hakan beyle görüşün derim :) benim kemer törpülendi ucu kaldırıldı delikerde asimetrim vardı tama yakın olarak düzeltildi bu şekilde:)

Bu arada Hakan Bey 'e ameliyat olmayı düşünenler çekinmeden sorabilir bana burdan :)

Merhaba bende Hakan Beye ameliyat olmak istiyorum burun ameliyatı ama korkuyorum da bu burun ucu düşmesi kemiğin kendini yenilemesi vs. Ne kadara ameliyat olmuştunuz? Memnun musunuz? Çok heyecanlıyım açıkcası numune de olmayı düşünüyordum buradaki yzılarıda görünce hakan bey daha samimi geldi bana instgram dan da baktım gayet iyi gözüküyor benim burnum çok fazla kavisli ve ucu düşük

Bu arada Hakan Bey 'e ameliyat olmayı düşünenler çekinmeden sorabilir bana burdan :)
Bende hakan bey e burun estetigi olmak istiyorum.siz memmun kaldiniz mi?gorusmeye gittikten kac hafta sonra ameliyat gunu verdi acaba?cunku devlet hastanelerinde 3 ay sonraya gun veriyorlar.burnunuzun onden ve yandan resmini koyabilir misiniz?yardimci olursaniz cok sevinirim.gercekten cok kararsiz kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…