Ankara/Kizilay'da falcı puanlama buradan devam edelim?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
368
172
53
Çıkanları buradan puanlar misiniz gitmeyenlere de yardımcı oluruz

Ayfer, Fikriye, Mihriye, Gülcan, Dilek, Evim sinem, özlem, sibel, zeynep, Gizem, sevda, aylin, Masal Rahime, Turuncu Yasemin, Aynalı çarşı ilknur hiçbiri çıkmadı, sılanında ocağın sonuna kadar vakti var :)

Ayfer, Fikriye, Mihriye, Gülcan, Dilek, Evim sinem, özlem, sibel, zeynep, Gizem, sevda, aylin, Masal Rahime, Turuncu Yasemin, Aynalı çarşı ilknur hiçbiri çıkmadı, sılanında ocağın sonuna kadar vakti var :)

fikriye, evim sinem, sibel, gizem, aylin ve özlem sürekli ve hatta hiç gitmeyeceğim falcılardan.

sıla da herkese aynı zamanı veriyor. kararsızım iyi mi kötü mü. ne yani hep beraber aynı zamanda mı mutlu olacağız. sıla nın grafiği de zaman konusunu dikkate alırsak düşüyor giderek. ama olur da dediği çıkarsa yazacağım...

Kızlar bu turuncu kafenin PR çalışması sürekli karşıma çıkıyor ama ben de gittim az önce çıktım Aynur'dan çok kazık 70 liraya değmez ama acayip eğlenceli bir kadın epey rahatlattı beni bir kaç şeyi de bildi 15 gün ve temmuz-ağustos arasına iki tarih verdi tutarsa yazarım

gerçekten fal baktırmak istiyorsanız kızılay yüksel caddesinde özgürlük heykelinin yanında altıncı his fal evi var bir tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım falcının ismi Gül anneydi hepinize tavsiye ederim gidin çok memnun kalacaksınız

Doğma büyüme Ankaralıyım. Son 4-5 senedir de düzenli fal baktırırım kızlar.Burada yorum vs okuyordum dedim artık bi profil de ben açayım.Benim Kızılaydaki favorim Masal Cafe'de Soner Bey.Hoş sohbet,samimi,hisleri çok kuvvetli birisi.Gidin tanışın konur2 sokakta.genelde öğleden sonraları gelir

Doğma büyüme Ankaralıyım. Son 4-5 senedir de düzenli fal baktırırım kızlar.Burada yorum vs okuyordum dedim artık bi profil de ben açayım.Benim Kızılaydaki favorim Masal Cafe'de Soner Bey.Hoş sohbet,samimi,hisleri çok kuvvetli birisi.Gidin tanışın konur2 sokakta.genelde öğleden sonraları gelir
Ya bu soneri bi benmi begenmedim o kadar kotuydu ki para bile vermedim yani herkez yorum yapio uzuluyorum benim mi enerjim tutmadi ki

Back
X