ankara kızılayda iyi bir güzellik merkezi

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
merhaba. ankara kızılayda bildiğiniz iyi, klinik gibi bir güzellik merkezi var mı? malum sağlık bakanlığınca artık her güzellik merkezi sertifikalı olmalı. bende elmacık kemiklerimde beyaz yağ bezeleri var. bunları çıkarttırmak istiyorum. ama iyi bir yerde yaptırmalıymışım yoksa rasgele bir yerde yaptırırsak iz kalma ihtimali yada başka komplikasyonlar oluyormuş . tunalı hilmi gibi yerler çok pahalı oluyor malum sosyetik yerler. aynı kalitede fakat uygun fiyata yapan bir yer bilen var mı?

ben ne doğru düzgün bi güzellik merkezi ne de kuaför bulabildim bulan varsa banada söylesin lütfen:14:

ben ne doğru düzgün bi güzellik merkezi ne de kuaför bulabildim bulan varsa banada söylesin lütfen:14:

kızlar başka bir topiğin altına da yazmıştım çok memnun olduğum için ulaşamayanlar olabilir diye buna da yazayım dedim :) ben birlik mahallesinde güzelce güzellik salonu diye bir yere gidiyorum. sahibi aslı abla diye bir hanım. kendisine yıllardır giderim ve cidden çok memnunum. yılda bir kez mutlaka cilt bakımı paketi alırım ve anında cildimi gerip gençleştirir. bir kere de selülit paketi almıştım ondan da çok memnun kaldım. aslı abla çok ilgili titiz hijyenik çalışır ve gelen bütün müşterilerin de çok memnun kaldığını bizzat görüyorum. herkese de tavsiye ederim kızlar... öpüyourmmm.. :))) bu arada şu bilgiyi de vermek istiyorum çoğu lüx güzellik merkezleri ile aynı kalitede hizmeti çok daha uygun fiyatlara yapıyor...

Back
X