Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkdaslar balgat koru hastanesınde detaylı ultrason için doktorum randevu verdı.
ben ücretsiz diye bılıyodum ama ucretlı mı:44:
koru hastanesıne giden hanımlar bu testı yaptırdınızmı ucretı ne kdr bılmem gerek:26:
Canım hangi doktora gidiyosun?? Ben ümit beye gidiyorum,sekreter ücretsiz dedi,cuma günü gitcem inşallah..arkadaşım aylin hn gidiyor,aydan hn gelip çekiyormuş onda,350 lira fiyat vermişler...
arkaDSm mesajını gorunce cok sevındım sagol.bende umit beye gidiyorum.sormayı akıl edemedım son kontrolde detaylı ultrason ucretlımı dıye, bıyerlerde deıl dıye okumustum daha sonra bıcok hastanede ucretlı yapıldıgını okuyunca burda bı sorayım dedım allahtan bı kişi cvp verdı
eger ucretsızse cok sevınırım ama aynı hastanede bı doktorunki ucretlı digerı ucretsız olması nasıl bı mantık? emin misin:44: sende heraLDE GÜNCEL HASTASısın umit beyin deilmi?
Son kontrolden sonra randevu alırken sekretere dedim detaylı ultrason olcak yapmam gereken bir şey var mı,yok muayeneye dahil dedi..internette araştırmalarımda da ücretsiz olduğunu okumuştum..detaylı ultrason çekebilmek için bir sertifika lazım diye biliyorum,o sertifikan yoksa çekemiyosun,ümit beyin sitesinde yazıyor o sertifikaya sahip olduğu..yarın gidicem inşallah ödeme sırasında şoka girmem :):)haber veririm sana da yarın :)
kızlar bende sincan koruya gıdyorum. 2 li taramam haftaya ekstra ucretlı degıl.
ama şimdiden mayıs ayı için alınan 4lü tarama için 175tl nakıt verıcem.aydan hanım bakıcak.
normalde doktorum meltem hanım
hadı yaw. nası boyle farklı olabılıyor daglar kdr fark var. ben ıkılı taramaya 90lıra verdım, 4lüye 250 lira..demekkı farkedıyormus heryerde..sıncandakı hastaneyı doktorları hıc bılmıyorum işallah memnunsundur cnm..
canım balgat daha pahallıymış sincana göre. zannederim sen balgattakine gidiyorsun.
İkili taramam önümüzdeki hafta para ile ilgili bişey demediler.. eğer alırlarsa ücret yazarım canım...
İnşaallah sonuçlarda ıyı cıkar. stres yapıyorum.
hıc hıc stres yapma.gor bak sorunsuz cıkacak allahın ıznıyle tabıkı.
ben hıc stres yapmadım hep ıyı olacagını dusundum, ıcımden öyle gelıyodu zaten hersey cok yolunda gıdecek diye, bu zamana kdr sıkıntısız geldık zaten.sen kac haftalıksın? cınsıyet bellımı?
sağol canım inşaallahh...
11.haftaya başladık... :)
cınsıyet belli degıl.2li taramada doktor yorum yaparmı bılmıyorum.içime doğan ve rüyalarımın tabirine göre kız :)
ama etrafım hep erkek yorumu yapıyor.....
hele kayınvalıdemm erkek erkek diyıp duruyor!!!!!!!!!!!!!!!!
bakalım sağlıklı olsunda, yüreğimin bir tercihi yok.
senin bebişin kızmı erkekmi?
benim ılk bebegım olcak inşaallah :)
baya kucukmuş dahaeger erkekse bu zmnlarda doktor kesın olmamakla bırlıkte tahmınde bulunabılır. benım doktorum ben 10. haftamdayken erkege benzıyor demıstı , kesınleştı erkek oldugu sonradan. benım kayınvalıdede erkek torunum olsun dıye dua ederdi
eşim ve benım ıcın hıc önemli deil hic farketmez. bebiş bebiştir yaa :) ama cinsiyet belli olunca kızım veya oglum dıye sevıyosun, isim düşünüyosun, kıyafetlere ona göre bakıyosun yanı cınsıyet bellı olunca heyecan dahada artıyo. hele bıde tekmeler baslayınca için içine sığmıyo
![]()